Cnm bende okumak isterdim ama adetliyim allah nasio ederse temizlenince hepimiz için okuurmArkadaşlar rabbim nasip ederse cuma günü transferim var müsait olup benim icin ve bütün anne adayları icin Meryem süresi okumak isteyen var mi
Benim 15 ama 3 tane 3.gün embriyom var şu an.İnşaallah sağlıklı bir şekilde 5.güne giderler ve teker teker tutunurlar diye dua ediyorumAnladım cnm pek zayıf sayılmam pek hissetmiycem o zaman
Peki sizlerin kaç yumurtası toplandı kızlar
Allah razı olsun ablamCnm bende okumak isterdim ama adetliyim allah nasio ederse temizlenince hepimiz için okuurm
AminnnBenim 15 ama 3 tane 3.gün embriyom var şu an.İnşaallah sağlıklı bir şekilde 5.güne giderler ve teker teker tutunurlar diye dua ediyorum
3.gun daha cok erken canimBide benim çok ağrım olmuyor 3. Günün bugün iğnelere baslayali sadece hafif hafif kaşık agrisi oluyor o kadar büyümüyor mu acaba yumurtalarim
Benim de opu dundu canim. 27 yumurta toplandi 24 u dollenmis aimdi aradilar. Bakalim kac tanesi gelisecekAnladım cnm pek zayıf sayılmam pek hissetmiycem o zaman
Peki sizlerin kaç yumurtası toplandı kızlar
Canim dun de bahsettim guvenc hocaya regl olunca gecer agrilarin dedi . Antibiyotik falan verdi direk yasmin verdi mesela. Gecen sefer once regl olunca kontrole cagirmisti. Dedigin gibi cok hormon yukledilee bence de . Sende agri ve idrarda zorlanma falan yok mu yani?gerci dune gore daha iyiyim ama sadece yuzum gozum asiri sisti. Gorenler butun gece uyumadin mi diyorBenim de dün opu oldu 13 tane topladılar henüz aramadılar, inşallah güzel gelişirler.
Fotoceren senin yumurta sayın fazla olduğu için belki zorlanmıştır vücut,Dr ara bence....
4 gece kalicam ama rahat etmek istiyorum otel kucucuk o stresle birde kapali kucuk biryerde kalmayayim hem.belki benim kardesimde gelir tekirdagdan yanimiza oyle kaliriz
canım uygulama o şekilde bende öyle çağrılmıştım inşallah güzel gelişiyordur yumurtalarınBend e 2. Günü basladim ama beni 5 gün sonraya çağırdılar ilk kontrole neden acaba
Arkadaşlar rabbim nasip ederse cuma günü transferim var müsait olup benim icin ve bütün anne adayları icin Meryem süresi okumak isteyen var mi
Benim de opu dundu canim. 27 yumurta toplandi 24 u dollenmis aimdi aradilar. Bakalim kac tanesi gelisecek
Oda merkezde vanim once hurriyet mah simdi tasindikızkardeşin tekirdağda nerde canım ben tekirdağ merkezde oturuyorum
inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız arkadaşımBenim de dün opu oldu 13 tane topladılar henüz aramadılar, inşallah güzel gelişirler.
Fotoceren senin yumurta sayın fazla olduğu için belki zorlanmıştır vücut,Dr ara bence....
bende hürriyet mahallesinde oturuyorum :))Oda merkezde vanim once hurriyet mah simdi tasindi
canım şimdiden sana da geçmiş olsun. çıkınca gelişmeleri yaz oldumuGünaydı Kızlar dua edin bu gün histereskopim var inşAllah herşey yolunda gider. Rabbim hepimizin kucağını doldursun. Bu arada O4lylm arkadaşlar m hayırlı uğurlu olsun ben her gün bir kaç sayfa kuran okuyorum ve inanın hepiniz duamdasınız inşAllah tez zamanda biter de hatimde yine dua edelim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün Amiiin
Teşekkürler canım tabi yazarımcanım şimdiden sana da geçmiş olsun. çıkınca gelişmeleri yaz oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?