Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kizlar dun opu oldu. Zaten son 3 gundur cok agrim vardi hala cok agrim var idrarda zorlaniyorum sag tarafima yatamiyorum. Yuzum gozum iyice sisti boyle olan var mi aranizda

Benim de dün opu oldu 13 tane topladılar henüz aramadılar, inşallah güzel gelişirler.
Fotoceren senin yumurta sayın fazla olduğu için belki zorlanmıştır vücut,Dr ara bence....

Benim de dün opu oldu 13 tane topladılar henüz aramadılar, inşallah güzel gelişirler.
Fotoceren senin yumurta sayın fazla olduğu için belki zorlanmıştır vücut,Dr ara bence....
Canim dun de bahsettim guvenc hocaya regl olunca gecer agrilarin dedi . Antibiyotik falan verdi direk yasmin verdi mesela. Gecen sefer once regl olunca kontrole cagirmisti. Dedigin gibi cok hormon yukledilee bence de . Sende agri ve idrarda zorlanma falan yok mu yani?gerci dune gore daha iyiyim ama sadece yuzum gozum asiri sisti. Gorenler butun gece uyumadin mi diyor 13 yumurta da guzel bir sayi kac yasindasin?

Arkadaşlar rabbim nasip ederse cuma günü transferim var müsait olup benim icin ve bütün anne adayları icin Meryem süresi okumak isteyen var mi

canım allah kabul etsin ben adet oldum canım ama tüm kalbimle rabbimden sana ve tüm arkadaşlara hayırlı ve sağlıklı evlad/evladlar versin

inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız arkadaşım

Günaydı Kızlar dua edin bu gün histereskopim var inşAllah herşey yolunda gider. Rabbim hepimizin kucağını doldursun. Bu arada O4lylm arkadaşlar m hayırlı uğurlu olsun ben her gün bir kaç sayfa kuran okuyorum ve inanın hepiniz duamdasınız inşAllah tez zamanda biter de hatimde yine dua edelim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün Amiiin

canım şimdiden sana da geçmiş olsun. çıkınca gelişmeleri yaz oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…