- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Cabucak biter insallahGünaydı Kızlar dua edin bu gün histereskopim var inşAllah herşey yolunda gider. Rabbim hepimizin kucağını doldursun. Bu arada O4lylm arkadaşlar m hayırlı uğurlu olsun ben her gün bir kaç sayfa kuran okuyorum ve inanın hepiniz duamdasınız inşAllah tez zamanda biter de hatimde yine dua edelim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün Amiiin
Teşekkürler canım boğaz köprüsündeyiz. Adım adım bahçeciye yaklaşıyoruz heyecan bir milyon:))Cabucak biter insallah
İnsallah senin içinde bugun hersey yolunda rabbim yar ve yardımcın olsun hepimizi sevindirsin insallahGünaydı Kızlar dua edin bu gün histereskopim var inşAllah herşey yolunda gider. Rabbim hepimizin kucağını doldursun. Bu arada O4lylm arkadaşlar m hayırlı uğurlu olsun ben her gün bir kaç sayfa kuran okuyorum ve inanın hepiniz duamdasınız inşAllah tez zamanda biter de hatimde yine dua edelim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün Amiiin
Amiiin canım cümlemizi inşAllahİnsallah senin içinde bugun hersey yolunda rabbim yar ve yardımcın olsun hepimizi sevindirsin insallah
13:30 da canım eşimin aceleciliğinden erken geldik :))Saat kaçta histereskopi olacaksın
Rabbim yüzünü güldürsün inşAllah bebişlerin sana tutunur hiiç bırakmazBizimde yarın transfer Bnde öyle giderim heyecandan yerimden duramam
benimde gelecek salı 13,30'da13:30 da canım eşimin aceleciliğinden erken geldik :))
canım seni öyle iyi anlıyorum ki bende erkenden orda olurum sanırım sanki orda olmam kuzulara güç verir gibi geliyor bana :))Bizimde yarın transfer Bnde öyle giderim heyecandan yerimden duramam
Haydi inşAllah seninki de kazasız belasız uğurlu geçer. Bu arada burası çooook kalabalık biz erken geldik canım çay istiyor ama içemem malesefbenimde gelecek salı 13,30'da
Beklerim de eşimin sıkıntısı olmasa telefonun fatırası yatırması lazım kapanmış habire gidip gelsem mi diyor. Bilsek nerde var hadi git dicem de bilmiyoruz yakında var mı yok muAynen. Öyle ya hiç sıkılmadan beklerim orda tabi ondan sonra ki süreç cok heyecan verici
İnşallah benim de 11 tanesi döllendi hayırlısı bakalıminşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız arkadaşım
Canim bahcecidne bir sey goturuyor muyuz yani? Anlasmali falan demissin de ondan sordum?Kızlar il dışından gelecek olanlar hastanenin yakınında orya otel var fiyat 180 tl bahceci ile anlaşmalı kahvaltı dahil Bnim suan kaldığım apart cok yokuş ve iğneler icin hergun o yol çekilmez cok yorucu olur o otele geçicem yarın ki transfer den sonra
geçen benim miyon alınacak iken saat 12 idi operasyon saati bende öyle çok susadım ama içemedimHaydi inşAllah seninki de kazasız belasız uğurlu geçer. Bu arada burası çooook kalabalık biz erken geldik canım çay istiyor ama içemem malesef
iyi yaparsın canım yokuş zorlar seniKızlar il dışından gelecek olanlar hastanenin yakınında orya otel var fiyat 180 tl bahceci ile anlaşmalı kahvaltı dahil Bnim suan kaldığım apart cok yokuş ve iğneler icin hergun o yol çekilmez cok yorucu olur o otele geçicem yarın ki transfer den sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?