- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Canim embriyolariniz ne durumda? Senin doktorun kimdi?bu ilk denemen mi? Merak ettim. Seninle ayni sureci yasayacagiz muhtemelenBenim de dün opu oldu 13 tane topladılar henüz aramadılar, inşallah güzel gelişirler.
Fotoceren senin yumurta sayın fazla olduğu için belki zorlanmıştır vücut,Dr ara bence....
Yok canm sadece fiyat uygun be transferden sonra iğne yapmak icin rahat yer hastaneye cok yakinCanim bahcecidne bir sey goturuyor muyuz yani? Anlasmali falan demissin de ondan sordum?
Biz fiyat sormak icin aradık bize dedi bahceci ile anlaşmamız var zaten çoğu hastası burda kalıyor normalde otellerde kahvaltı dahil 350 tl yi geçiyor onlarda fiyatta indirim yapmışlar sanirimYok canm sadece fiyat uygun be transferden sonra iğne yapmak icin rahat yer hastaneye cok yakin
Ax önce çıktım biraz rahatsız hiss ediyorum yürüteceklerdi başım döndü. Ama şükür bunu da atlattık yaumudumvarhep noldu bi gelişme var mi durumun nasıl
Aynen cnm ama bu opu dan daha ağır ve zor kanamam var ve bu anestezi opudan daha farklı hiç böyle olmamıştı 35 dak sürdü amelyat Alhhah cümlemizin yardımcısı olsunAnestezi etkisindendir canm Bnde yumurta toplandıktan sonra anestezi etkisini geç atlattım ayağa kalkınca zorlandım yürüyemeden dinlenince geçecek insallah cok şükür geçti bitti simdi sırada diğer aşama insallah
Geçmiş olsun cnmAynen cnm ama bu opu dan daha ağır ve zor kanamam var ve bu anestezi opudan daha farklı hiç böyle olmamıştı 35 dak sürdü amelyat Alhhah cümlemizin yardımcısı olsun
Aynen cnm ama bu opu dan daha ağır ve zor kanamam var ve bu anestezi opudan daha farklı hiç böyle olmamıştı 35 dak sürdü amelyat Alhhah cümlemizin yardımcısı olsun
11 embriyo var cumartesi tekrar arayacaklar,Dr mustafa bahçeci canım evet aynı zamanlarda transfer olacak ikimizin inşallah bu arada üçüncü denememiz ikisi trabzonda oldu,Canim embriyolariniz ne durumda? Senin doktorun kimdi?bu ilk denemen mi? Merak ettim. Seninle ayni sureci yasayacagiz muhtemelen
Aaaa belki karsilasmis bile olabiliriz :) cunku 1 ay orda kaldim 2 opuyu toplaminda :))) simdi ordan tasindilar ama gelince otaraflara gelirsem haber veririm canim tanisiriz tabikibende hürriyet mahallesinde oturuyorum :))
buralara gelirsen tanışmak isterim
Ben kaldim canim orda xok kucuk odalari uzun sure kalmak seni yorabilirKızlar il dışından gelecek olanlar hastanenin yakınında orya otel var fiyat 180 tl bahceci ile anlaşmalı kahvaltı dahil Bnim suan kaldığım apart cok yokuş ve iğneler icin hergun o yol çekilmez cok yorucu olur o otele geçicem yarın ki transfer den sonra
Ins her birimiz çok güzel sonuçlar paylasicaz bu sayfa daSimdi sırada benim transferim @Mmihrimah transfer tarihi L Latehzen in transfer sonucu A anneveoglusu salı günü histereskopisi ve G gulbisss in opu tarihi kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?