Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Benim de dün opu oldu 13 tane topladılar henüz aramadılar, inşallah güzel gelişirler.
Fotoceren senin yumurta sayın fazla olduğu için belki zorlanmıştır vücut,Dr ara bence....
Canim embriyolariniz ne durumda? Senin doktorun kimdi?bu ilk denemen mi? Merak ettim. Seninle ayni sureci yasayacagiz muhtemelen

Yok canm sadece fiyat uygun be transferden sonra iğne yapmak icin rahat yer hastaneye cok yakin
Biz fiyat sormak icin aradık bize dedi bahceci ile anlaşmamız var zaten çoğu hastası burda kalıyor normalde otellerde kahvaltı dahil 350 tl yi geçiyor onlarda fiyatta indirim yapmışlar sanirim

Anestezi etkisindendir canm Bnde yumurta toplandıktan sonra anestezi etkisini geç atlattım ayağa kalkınca zorlandım yürüyemeden dinlenince geçecek insallah cok şükür geçti bitti simdi sırada diğer aşama insallah

Aynen cnm ama bu opu dan daha ağır ve zor kanamam var ve bu anestezi opudan daha farklı hiç böyle olmamıştı 35 dak sürdü amelyat Alhhah cümlemizin yardımcısı olsun

Canim embriyolariniz ne durumda? Senin doktorun kimdi?bu ilk denemen mi? Merak ettim. Seninle ayni sureci yasayacagiz muhtemelen
11 embriyo var cumartesi tekrar arayacaklar,Dr mustafa bahçeci canım evet aynı zamanlarda transfer olacak ikimizin inşallah bu arada üçüncü denememiz ikisi trabzonda oldu,
Senin Dr kim?

Ben kaldim canim orda xok kucuk odalari uzun sure kalmak seni yorabilir

Aynen canm uzun süreli kalmayacağım icin orayı tercih ettim kaldığım apart hastaneye yakın olsaydi kesinlikle ayrılmazdım ama dediğim gibi yokuşu beni korkuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…