Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

11 embriyo var cumartesi tekrar arayacaklar,Dr mustafa bahçeci canım evet aynı zamanlarda transfer olacak ikimizin inşallah bu arada üçüncü denememiz ikisi trabzonda oldu,
Senin Dr kim?
Benimkisi de güvenç hoca. Insallah pozitifi de goruruz

Kizlar. Carsamba gunu opu yapildi. Hala cok agrim var. dun kanamam yoktu ama bugun tekrar kanamam var bu normal mi sizce? Opu dan 2-3 gun sonra da kanamaniz oldu nu sizin de? Siruyorum cunku daha onceki denememizde hic bu tarz seylee yasamamistim. Bu sefer soktayim

Kızlar iyi dilekleriniz için çook teşekkürler. Çook kötüydüm ama şimdi az daha iim biraz sersemlik var ama yarına gecer inşAllah

canım tekrar geçmiş olsun drun transfer için birşey dedimi
süreç nasıl işleyecekmiş
birde 3. günden 5. güne gitmesi konusunda embriyoların

canım bende hiçbir lekelenme ve kanama olmadı bende dr veya hemşiresine sor derim

canım tekrar geçmiş olsun drun transfer için birşey dedimi
süreç nasıl işleyecekmiş
birde 3. günden 5. güne gitmesi konusunda embriyoların
Teşekkür ederim canım dün bütün yol boyu uyudum acaip kusma hissi vardı . Ssğolsunlar hastanede çok ilgi gösterdiler yol boyu kusmamak için cok zorlandım. Eve gelince iyi idim bütün gece uyudum deliksiz şükür iyiyim ama az sersemşik hala var bir de kanama. Dr önümüzdeki ay adetten sonra histereskopi rahim filmi çekecek inşAllah herşey yolunda mı diye ondan sonra oburku ay buyuk ihtimalle transfer hazırlığı olucak inşAllah. 3. gün embriyosunu çözüp 5. güne getircekler hayırlusıyla Allahın izni ile. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sanırım senle benim transfer aynı döneme denk gelicek.

evet aynı dönemde olacağız gibi görünüyor canım. ocak adetin ne zamana denk geliyor
benim eğer dr ilaçlar ile değiştirmez ise 6 ocak görünüyor
sen sordun mu neden o zaman en baştan neden 5. güne getirilmedi diye

Yok sormadım canım. Zaten anesteziswn çıkmıştım sersemdim ama gercekten çok beyefendi ilgili Dr ve de gemşireler. Benim adwt dönemi de değişmezse 8 ocak gibi ama daha önümüzdeki ay bi histereskopi daha var inşAllah Rabbim yüzümüzü güldürsün herşey güzel gecsin. Amiiiinnnnn

Doktorunu ara ablacım ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…