- 6 Ağustos 2017
- 478
- 548
- 23
- 43
Meryem suresini okudum kuzum sabahki misafirim gelmeyince
Hadi hayirli olsun canim Allah guzel haberler nasip etsinKızlar saat 3 buçukta transferim var dua edin nolur
Tekmi transfer edildi canim embiryon donduruldumuSağol canm Allah razı olsun hepinizden iyi dilekleriniz için
Canim onlar rahim ici ameyliyat falan oluyorlar o yuzdenYa kizlar sizin opu olali baya olmadi mi? 8 ocak falan gec degil mi sizin transfer icin? Neden o kadar gec? Benim gecen gun opu oldu benim 2. Adetim o tarihlere falan gelecek en gec. Merak ettim
canım benim ekimde miyon alındı bu ay kontrol histereskopisi var dr 3 adet geçecek dedi oda ocağa geliyor rahim toplansın diye bekliyorum canım benYa kizlar sizin opu olali baya olmadi mi? 8 ocak falan gec degil mi sizin transfer icin? Neden o kadar gec? Benim gecen gun opu oldu benim 2. Adetim o tarihlere falan gelecek en gec. Merak ettim
Rahimde yapışıklık vardı canım bende önümüzdeki ay da kontrol var haliyle ocağa denk geliyor.Ya kizlar sizin opu olali baya olmadi mi? 8 ocak falan gec degil mi sizin transfer icin? Neden o kadar gec? Benim gecen gun opu oldu benim 2. Adetim o tarihlere falan gelecek en gec. Merak ettim
Canim onlar rahim ici ameyliyat falan oluyorlar o yuzden
canım benim ekimde miyon alındı bu ay kontrol histereskopisi var dr 3 adet geçecek dedi oda ocağa geliyor rahim toplansın diye bekliyorum canım ben
Rahimde yapışıklık vardı canım bende önümüzdeki ay da kontrol var haliyle ocağa denk geliyor.
canım şimdi kuzunla kavuşma zamanınız az kaldı dualarım seninleKızlar embroyolog ile konuştum sagolsun cok rahatlattı beni
Canim kac embriyo transfer edilecek. Ne dedi embriyolog?Kızlar embroyolog ile konuştum sagolsun cok rahatlattı beni
Bilimseli oylede birde bize icimize sorsunlar nasil1 embriyo transfer olacak canm dedi kesinlikle normal hayatına dön kesinlikle yatma avm ye git yolculuk yap tatil yap istersen bugun bile uçakla yolculuk yapabilirsin hatta sesi eğer uçak zararlı olsaydi hiç bir hostes gebe kalamazdı falan
Evet cok dogru. Ben ilkinde yatmistim negatif aldim. Ikincisinde 2'gun dinlenip normal hayatjma dondum ise gittim ve pozitif sonuclandi. Kimyasal oldu ama sonucta surekli yatmak iyi degil canim. Hadi hayirli olsun guzel bir surec gecir pozitfingorene kadar1 embriyo transfer olacak canm dedi kesinlikle normal hayatına dön kesinlikle yatma avm ye git yolculuk yap tatil yap istersen bugun bile uçakla yolculuk yapabilirsin hatta sesi eğer uçak zararlı olsaydi hiç bir hostes gebe kalamazdı falan
Hayırlı olsun cnm,sıkı sıkı tutunsun sana inşallah bebişin...1 embriyo transfer olacak canm dedi kesinlikle normal hayatına dön kesinlikle yatma avm ye git yolculuk yap tatil yap istersen bugun bile uçakla yolculuk yapabilirsin hatta sesi eğer uçak zararlı olsaydi hiç bir hostes gebe kalamazdı falan
Olsun canim ne kadar sikisik olursa o kadar iyi. Rahime o kaar iyi yerlesiyor oyle dusun. Hadi gecmis olsun . 12. Gun mu test gunun?Kızlar çıktım transferden simdi sırada geriye sayım başladı 12 den başlıyorum saymaya umarım hersey gönlümüzce olur ama İnan'ın tüp bebek yaptırmanın en zor tarafı idrara aşırı sıkışık olmak cok cok zorladı bide beklettiler bir saat falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?