Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ya kizlar sizin opu olali baya olmadi mi? 8 ocak falan gec degil mi sizin transfer icin? Neden o kadar gec? Benim gecen gun opu oldu benim 2. Adetim o tarihlere falan gelecek en gec. Merak ettim

Ya kizlar sizin opu olali baya olmadi mi? 8 ocak falan gec degil mi sizin transfer icin? Neden o kadar gec? Benim gecen gun opu oldu benim 2. Adetim o tarihlere falan gelecek en gec. Merak ettim
canım benim ekimde miyon alındı bu ay kontrol histereskopisi var dr 3 adet geçecek dedi oda ocağa geliyor rahim toplansın diye bekliyorum canım ben

Rahimde yapışıklık vardı canım bende önümüzdeki ay da kontrol var haliyle ocağa denk geliyor.

Canim onlar rahim ici ameyliyat falan oluyorlar o yuzden

canım benim ekimde miyon alındı bu ay kontrol histereskopisi var dr 3 adet geçecek dedi oda ocağa geliyor rahim toplansın diye bekliyorum canım ben

Rahimde yapışıklık vardı canım bende önümüzdeki ay da kontrol var haliyle ocağa denk geliyor.

Aaa anladim kizlar kusura bakmayin hatlari karisiyor takip etmeye calisirken. Benim kanamam durdu bu arada. Agrim dune gore baya bi azaldi. Eger tekrar olursa kesinlikle arayacagim.

Bilimseli oylede birde bize icimize sorsunlar nasil

Evet cok dogru. Ben ilkinde yatmistim negatif aldim. Ikincisinde 2'gun dinlenip normal hayatjma dondum ise gittim ve pozitif sonuclandi. Kimyasal oldu ama sonucta surekli yatmak iyi degil canim. Hadi hayirli olsun guzel bir surec gecir pozitfingorene kadar

Hayırlı olsun cnm,sıkı sıkı tutunsun sana inşallah bebişin...

Kızlar çıktım transferden simdi sırada geriye sayım başladı 12 den başlıyorum saymaya umarım hersey gönlümüzce olur ama İnan'ın tüp bebek yaptırmanın en zor tarafı idrara aşırı sıkışık olmak cok cok zorladı bide beklettiler bir saat falan

Olsun canim ne kadar sikisik olursa o kadar iyi. Rahime o kaar iyi yerlesiyor oyle dusun. Hadi gecmis olsun . 12. Gun mu test gunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…