- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
canım tekrardan hayırlı olsun inşallah sen ve diğer arkadaş vardı lahtezen ikinizde güzel haberler verirsiniz inşallahKızlar çıktım transferden simdi sırada geriye sayım başladı 12 den başlıyorum saymaya umarım hersey gönlümüzce olur ama İnan'ın tüp bebek yaptırmanın en zor tarafı idrara aşırı sıkışık olmak cok cok zorladı bide beklettiler bir saat falan
Hayırlı olsun cnm hiç bırakmasınlar seni inşAllah1 embriyo transfer olacak canm dedi kesinlikle normal hayatına dön kesinlikle yatma avm ye git yolculuk yap tatil yap istersen bugun bile uçakla yolculuk yapabilirsin hatta sesi eğer uçak zararlı olsaydi hiç bir hostes gebe kalamazdı falan
Amin insallah latehzen 20 sındı hayırlı haberi ver cek insallah bende 28 indecanım tekrardan hayırlı olsun inşallah sen ve diğer arkadaş vardı lahtezen ikinizde güzel haberler verirsiniz inşallah
Aminnn insallah canmHayırlı olsun cnm hiç bırakmasınlar seni inşAllah
Hayirli olsun canim Allahim hayirli saglikli evlatlar etsin mujdeni bekliyorum :)Aminnn insallah canm
Inşallah canımHayirli olsun canim Allahim hayirli saglikli evlatlar etsin mujdeni bekliyorum :)
Latahzen , sen , mihrimah sonrada ben hep guzel haberler verelim :) icime sinmedi duzenleyeyim :) sonrada arkamizdan diger arkadaslarimiz gelsin insallah
Hayırlı olsun canım inşAllah hep pozitif sonuçları veririzAminnn insallah canm
Amin çok çok amin hem deHayirli olsun canim Allahim hayirli saglikli evlatlar etsin mujdeni bekliyorum :)
Latahzen , sen , mihrimah sonrada ben hep guzel haberler verelim :) icime sinmedi duzenleyeyim :) sonrada arkamizdan diger arkadaslarimiz gelsin insallah
Tam test gününe kadar bekleyip yapçaksın sanırım nasıl bekliyorsunHayırlı olsun canım inşAllah hep pozitif sonuçları veririz
Amiin inşAllah canım şimdi sizden 1 ay sonra transferimiz olcak diye bize haksızlık etmeyin demi:) Rabbim hepimizin yüzün güldürsünInşallah canım
Kızlar suan cok tuhaf hissediyorum heyecan korku merak hepsi bir arada rabbim hayırlı sonuçlar versin insallah Bnde idrarımı tutamayanlardanim bir saat geç aldılar transfere acayip sıkışmıştım 10 dakika da bir birer bardak idrar yaptırdılar vala insan mecbur kalınca birazını yapıp sonra tutabiliyormus ama bana sorarsanız tüp bebeğin en zor tarafı ne diye idrara sıkışık o kadar bekleyip kıvranmak derim
Canım 3 kere negatif alinca oluruna bıraktım Allah a tevekkTam test gününe kadar bekleyip yapçaksın sanırım nasıl bekliyorsunçok sabırsızım ben çoook
Canım inşallah tutunur bebeklerimiz b8z de hamis hamis size dua ederizAmiin inşAllah canım şimdi sizden 1 ay sonra transferimiz olcak diye bize haksızlık etmeyin demi:) Rabbim hepimizin yüzün güldürsün
Kötü süreç olmuş ama ne biliym dayanabileceğimi sanmıyorum sanırım inşaallah bu sefer pozitif alırsın ilk güzel haberimiz olarakCanım 3 kere negatif alinca oluruna bıraktım Allah a tevekk
Amin canımKötü süreç olmuş ama ne biliym dayanabileceğimi sanmıyorum sanırım inşaallah bu sefer pozitif alırsın ilk güzel haberimiz olarakSonra da sırayla biz veririz güzel haberleri
Amiiin canım inşAllah. İnan devamlı aklımdasın. Rabbim hepimizin yüzün güldürsünCanım inşallah tutunur bebeklerimiz b8z de hamis hamis size dua ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?