Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Aynen cnm ben de hiç o sıkılık hali sevmem hele transferden sonra tutamayıp direkt yspmak sonra da aklına takılması çok kötü anlıyorum seni ama inşAllah her şeye rsğmen senin de bebişin tutdun seni bırskmasın. Yarın da mihrimah sonra başbrlası sonra fatocrrrn donra anneoğludu ve ben Allah hepimize o minnoşlara kavuşmayı nasip etsin Amiiin

Amin inşaallah ben günümü öğrenicem ama uyku tutmadı transfer günü sabahlarım heralde

Insallah canim insallah amin

Kizlarrr gunaydinnnnbahceciden aradilar 24 embriyomuz da 3. Gune saglikli gelmis 5. Gune kadar takip edicez dedile. 5. Güne gidebilecek embriyo olduğundan umutlu olduğunu söyledi arayan kişi. Heralde 1-2 tanesi inşallah sağlıklı 5 e gider diye ümit ediyoruz.çok da sevinmek istemiyoruz ama İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız bu sefee

Gözün aydın cnm tebrikler. Allah mutluluğunun devamını getirsin

Canim cok güzel bi sayi ve bence en az 15 tane gider. Benim 3. Gün 7 taneydi. 5. Gün aradilar iki tanesi blastokist seviyeye gelmis dondurdular. Kalanlari 6. Güne beklettiler ve onunda 4 tanesi 6. Gün blast. Seviyeye geldi dondurdular. Bence seninkide epey olur umarim laboratuar savsaklamaz.

Maşaallah Çok iyi inşaallah hepsi de gider

Maşallah maşallah 2 tane futbol takimi kurarsiniz

Gözün aydın cnm tebrikler. Allah mutluluğunun devamını getirsin

Maşaallah Çok iyi inşaallah hepsi de gider

Maşallah maşallah 2 tane futbol takimi kurarsiniz

Ya kızlar çok sağolun bana destek oluyorsunuz ama hala korkuyoruz çünkü geçen sefer 3. Günde 10 embriyomuz vardı donduruldular ama çözüldükten sonra hiö biri 5. Güne beklenen kalitede gelemedi gelişimleri hep geriden geldi. Spermde sıkıntı olduğu için böyle olmuştu. Şimdi tedavi olduk inşallah allah yüzümüzü güldürür 1-2 tane gelse bayram yapıcaz

Canım senin transfer oldu mu?

Çok güzel canım. Az kalmış inşallah her şey yolunda gider
Amin inşaallah özellikle embriyoyu sordum asiye hemşire bazen 3.gün embriyoları tutmuyor özellikle inceliyoruz dedi 5 gitmiyorlar mı gelişimlerinde sorun mu var diye dedi 4.gün transfer edildikten Sonra diğerleri de 5 kadar bakılırmış.Tabi ben Çarşamba günü embriyolog geliyormuş ya transferden önce ona herşeyi sorarım yine de 3 tutan da var 5 tutmayan da sonuçta Allah ım hepimizin sırayla yüzlerini güldürsün inşaallah

Canım aynen öyle bazen 2. Gün tutuyor 5-6 tutmuyor. Bu iş rahimle de ilgili hem. Ayrıca embriyo en iyi kalitede bile olsa şans %50 zaten. Bizler her şeyi yapıp gerisini allaha bırakıyoeuz. Güzel olacak bence

Masallah canim rabbim sonuna kadar gotursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…