- 6 Ağustos 2017
- 478
- 548
- 23
- 43
Aynen cnm ben de hiç o sıkılık hali sevmem hele transferden sonra tutamayıp direkt yspmak sonra da aklına takılması çok kötü anlıyorum seni ama inşAllah her şeye rsğmen senin de bebişin tutdun seni bırskmasın. Yarın da mihrimah sonra başbrlası sonra fatocrrrn donra anneoğludu ve ben Allah hepimize o minnoşlara kavuşmayı nasip etsin AmiiinKızlar suan cok tuhaf hissediyorum heyecan korku merak hepsi bir arada rabbim hayırlı sonuçlar versin insallah Bnde idrarımı tutamayanlardanim bir saat geç aldılar transfere acayip sıkışmıştım 10 dakika da bir birer bardak idrar yaptırdılar vala insan mecbur kalınca birazını yapıp sonra tutabiliyormus ama bana sorarsanız tüp bebeğin en zor tarafı ne diye idrara sıkışık o kadar bekleyip kıvranmak derim
Amin inşaallahAynen cnm ben de hiç o sıkılık hali sevmem hele transferden sonra tutamayıp direkt yspmak sonra da aklına takılması çok kötü anlıyorum seni ama inşAllah her şeye rsğmen senin de bebişin tutdun seni bırskmasın. Yarın da mihrimah sonra başbrlası sonra fatocrrrn donra anneoğludu ve ben Allah hepimize o minnoşlara kavuşmayı nasip etsin Amiiin
Canım yanlış anlama ama bu aralar telefonu eline çok alma ilk 3 gun önemli inşallah bebis vardır radyasyondan etkilenmesin ben bunu bir yerde okumuştum o yüzden paylasmak istedim birde sabahları kefir içmek simdirime çok iyi geliyor onu kesfettim
::)) iyi haberlerini bekleyip duruzBahçeci de olan var mı ? Zannetmiyorum ama ben geldim
Insallah canim insallah aminAynen cnm ben de hiç o sıkılık hali sevmem hele transferden sonra tutamayıp direkt yspmak sonra da aklına takılması çok kötü anlıyorum seni ama inşAllah her şeye rsğmen senin de bebişin tutdun seni bırskmasın. Yarın da mihrimah sonra başbrlası sonra fatocrrrn donra anneoğludu ve ben Allah hepimize o minnoşlara kavuşmayı nasip etsin Amiiin
Gözün aydın cnm tebrikler. Allah mutluluğunun devamını getirsinKizlarrr gunaydinnnnbahceciden aradilar 24 embriyomuz da 3. Gune saglikli gelmis 5. Gune kadar takip edicez dedile. 5. Güne gidebilecek embriyo olduğundan umutlu olduğunu söyledi arayan kişi. Heralde 1-2 tanesi inşallah sağlıklı 5 e gider diye ümit ediyoruz.çok da sevinmek istemiyoruz ama İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız bu sefee
Canim cok güzel bi sayi ve bence en az 15 tane gider. Benim 3. Gün 7 taneydi. 5. Gün aradilar iki tanesi blastokist seviyeye gelmis dondurdular. Kalanlari 6. Güne beklettiler ve onunda 4 tanesi 6. Gün blast. Seviyeye geldi dondurdular. Bence seninkide epey olur umarim laboratuar savsaklamaz.Kizlarrr gunaydinnnnbahceciden aradilar 24 embriyomuz da 3. Gune saglikli gelmis 5. Gune kadar takip edicez dedile. 5. Güne gidebilecek embriyo olduğundan umutlu olduğunu söyledi arayan kişi. Heralde 1-2 tanesi inşallah sağlıklı 5 e gider diye ümit ediyoruz.çok da sevinmek istemiyoruz ama İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız bu sefee
Maşaallah Çok iyi inşaallah hepsi de giderKizlarrr gunaydinnnnbahceciden aradilar 24 embriyomuz da 3. Gune saglikli gelmis 5. Gune kadar takip edicez dedile. 5. Güne gidebilecek embriyo olduğundan umutlu olduğunu söyledi arayan kişi. Heralde 1-2 tanesi inşallah sağlıklı 5 e gider diye ümit ediyoruz.çok da sevinmek istemiyoruz ama İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız bu sefee
Maşallah maşallah 2 tane futbol takimi kurarsinizKizlarrr gunaydinnnnbahceciden aradilar 24 embriyomuz da 3. Gune saglikli gelmis 5. Gune kadar takip edicez dedile. 5. Güne gidebilecek embriyo olduğundan umutlu olduğunu söyledi arayan kişi. Heralde 1-2 tanesi inşallah sağlıklı 5 e gider diye ümit ediyoruz.çok da sevinmek istemiyoruz ama İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız bu sefee
Gözün aydın cnm tebrikler. Allah mutluluğunun devamını getirsin
Canim cok güzel bi sayi ve bence en az 15 tane gider. Benim 3. Gün 7 taneydi. 5. Gün aradilar iki tanesi blastokist seviyeye gelmis dondurdular. Kalanlari 6. Güne beklettiler ve onunda 4 tanesi 6. Gün blast. Seviyeye geldi dondurdular. Bence seninkide epey olur umarim laboratuar savsaklamaz.
Maşaallah Çok iyi inşaallah hepsi de gider
Maşallah maşallah 2 tane futbol takimi kurarsiniz
Canım senin transfer oldu mu?Canim cok güzel bi sayi ve bence en az 15 tane gider. Benim 3. Gün 7 taneydi. 5. Gün aradilar iki tanesi blastokist seviyeye gelmis dondurdular. Kalanlari 6. Güne beklettiler ve onunda 4 tanesi 6. Gün blast. Seviyeye geldi dondurdular. Bence seninkide epey olur umarim laboratuar savsaklamaz.
Çok güzel canım. Az kalmış inşallah her şey yolunda giderBenim transfer günüm belli olduÇarşamba günü Ve 4.gün embriyosu olcakmış mustafa hoca muayene etti bugün rahim kalınlığım 10.5mm miş dua edin olur mu
Amin inşaallah özellikle embriyoyu sordum asiye hemşire bazen 3.gün embriyoları tutmuyor özellikle inceliyoruz dedi 5 gitmiyorlar mı gelişimlerinde sorun mu var diye dedi 4.gün transfer edildikten Sonra diğerleri de 5 kadar bakılırmış.Tabi ben Çarşamba günü embriyolog geliyormuş ya transferden önce ona herşeyi sorarım yine deÇok güzel canım. Az kalmış inşallah her şey yolunda gider
Canım aynen öyle bazen 2. Gün tutuyor 5-6 tutmuyor. Bu iş rahimle de ilgili hem. Ayrıca embriyo en iyi kalitede bile olsa şans %50 zaten. Bizler her şeyi yapıp gerisini allaha bırakıyoeuz. Güzel olacak benceAmin inşaallah özellikle embriyoyu sordum asiye hemşire bazen 3.gün embriyoları tutmuyor özellikle inceliyoruz dedi 5 gitmiyorlar mı gelişimlerinde sorun mu var diye dedi 4.gün transfer edildikten Sonra diğerleri de 5 kadar bakılırmış.Tabi ben Çarşamba günü embriyolog geliyormuş ya transferden önce ona herşeyi sorarım yine de3 tutan da var 5 tutmayan da sonuçta Allah ım hepimizin sırayla yüzlerini güldürsün inşaallah
Aynen öyle ablamCanım aynen öyle bazen 2. Gün tutuyor 5-6 tutmuyor. Bu iş rahimle de ilgili hem. Ayrıca embriyo en iyi kalitede bile olsa şans %50 zaten. Bizler her şeyi yapıp gerisini allaha bırakıyoeuz. Güzel olacak bence
Masallah canim rabbim sonuna kadar gotursunKizlarrr gunaydinnnnbahceciden aradilar 24 embriyomuz da 3. Gune saglikli gelmis 5. Gune kadar takip edicez dedile. 5. Güne gidebilecek embriyo olduğundan umutlu olduğunu söyledi arayan kişi. Heralde 1-2 tanesi inşallah sağlıklı 5 e gider diye ümit ediyoruz.çok da sevinmek istemiyoruz ama İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız bu sefee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?