Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Gozun aydin canim gune takilma elbet olacagi varsa olur yeterki hayirla saglikla kavusalim yavrularimiza bu arada rahim kalinligin masallah baya iyimis ilaclardan baska extra bisi yaptinmi

Gozun aydin canim gune takilma elbet olacagi varsa olur yeterki hayirla saglikla kavusalim yavrularimiza bu arada rahim kalinligin masallah baya iyimis ilaclardan baska extra bisi yaptinmi
Amin insan işte düşünmeden edemiyor ama sonuç önemli tabiki bizim için ilaç dışında bişey yapmadım sabahları genelde yumurta yiyorum ama yemediğim de oldu bir de geçtiğimiz hafta 1 kase nar yemiştim eşim de Antep fıstığı getirmişti 2 avuç kadar da ondan yemiştim. Bunlar özellikle yaptığım şeyler değildi narı yedikten Sonra burda Rahmi güçlendirdiğini okumuştum.Eşim de bilmeden almış Antep fıstığını ama şu an Doğum yapmış olması gereken bir arkadaşımız da forumda kavrulmamamış Antep fıstığı yediğini ananas yediğini söylemişti. Aklıma onlar geldi öyle sorunca ama dediğim gibi özellikle bişey yapmadım

Haklisin canim ister istemez dusunuyoruz .. bende nar yiyemiyotum ya kati meyve sikacagida almadim cekirdekleri rahatsiz ediyor beni :) bende organik kuru uzum ceviz karistirdim arada yiyorum antep fistigini duymamistim ondanda alayim ozaman

Haklisin canim ister istemez dusunuyoruz .. bende nar yiyemiyotum ya kati meyve sikacagida almadim cekirdekleri rahatsiz ediyor beni :) bende organik kuru uzum ceviz karistirdim arada yiyorum antep fistigini duymamistim ondanda alayim ozaman
Benim yemeklerle yada meyvelerle ilgili sorunum yol valla ne bulsam yiyorum organik şeylere de oldum olası ilgim vardır ama özellikle bu durumda araştırmıyorum ki takıntı olmasın

Nar cekirdegi beni benden aliyor
Narı bilmem de karpuz çekirdeğini ayıklayanlar da beni benden alıyor bu arada narı küçük tel süzgece koyup belki kaşıkla ezerseniz suyu çıkabilir denemedim belki diye diyorum bir de kahve filtreleri için kağıt var ya o da olabilir süzgeç yerine ( düşünceli surat ifadesi burda bulamadım )

Beynine saglik kuzum olabilir valla guzel fikir :)

Yok canim ya opu günü progesteron 10 üstü ciktigindan iptal ettiler tutmazmis. Senin bu defa 5. Güne gitcek hic korkma bence cunku epey kalitesi ve hasari düzelmisti spermlerin.
Ah inşallah artık bi dk şimdi anlayamadım opu günü progesteron yüksek çıktı diye transferi mi iptal ettiler? İyi de taze transfer mi yapılacaktı ki

Hayırlı uğurlu olsun ins sıkı sıkı tutunsun ıns sana

Bende tıpkı senin gibiyim bende o kısmi düşündükçe geriliyorum

Ins herşey güzel olsun bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…