- 30 Ekim 2013
- 20.489
- 57.165
- 798
Gozun aydin canim gune takilma elbet olacagi varsa olur yeterki hayirla saglikla kavusalim yavrularimiza bu arada rahim kalinligin masallah baya iyimis ilaclardan baska extra bisi yaptinmiAmin inşaallah özellikle embriyoyu sordum asiye hemşire bazen 3.gün embriyoları tutmuyor özellikle inceliyoruz dedi 5 gitmiyorlar mı gelişimlerinde sorun mu var diye dedi 4.gün transfer edildikten Sonra diğerleri de 5 kadar bakılırmış.Tabi ben Çarşamba günü embriyolog geliyormuş ya transferden önce ona herşeyi sorarım yine de3 tutan da var 5 tutmayan da sonuçta Allah ım hepimizin sırayla yüzlerini güldürsün inşaallah
Amin inşallah hepizimkleriMasallah canim rabbim sonuna kadar gotursun
Malatyada yasiyorum kardesim tekirdagda opu doneminde orda kalip gidis gelis yapmistim anneveyavrulari orda yasiyorduAmin inşallah hepizimklerisen de tekirdağda yaşıyordın galiba yanlışsam düzelt lütfen?
AminGozun aydin canim gune takilma elbet olacagi varsa olur yeterki hayirla saglikla kavusalim yavrularimiza bu arada rahim kalinligin masallah baya iyimis ilaclardan baska extra bisi yaptinmi
Haklisin canim ister istemez dusunuyoruz .. bende nar yiyemiyotum ya kati meyve sikacagida almadim cekirdekleri rahatsiz ediyor beni :) bende organik kuru uzum ceviz karistirdim arada yiyorum antep fistigini duymamistim ondanda alayim ozamanAmininsan işte düşünmeden edemiyor ama sonuç önemli tabiki bizim için ilaç dışında bişey yapmadım sabahları genelde yumurta yiyorum ama yemediğim de oldu bir de geçtiğimiz hafta 1 kase nar yemiştim eşim de Antep fıstığı getirmişti 2 avuç kadar da ondan yemiştim. Bunlar özellikle yaptığım şeyler değildi narı yedikten Sonra burda Rahmi güçlendirdiğini okumuştum.Eşim de bilmeden almış Antep fıstığını ama şu an Doğum yapmış olması gereken bir arkadaşımız da forumda kavrulmamamış Antep fıstığı yediğini ananas yediğini söylemişti. Aklıma onlar geldi öyle sorunca ama dediğim gibi özellikle bişey yapmadım
Canım inşAllah herşey yolunda gider ve kavuşursun yavrunaBenim transfer günüm belli olduÇarşamba günü Ve 4.gün embriyosu olcakmış mustafa hoca muayene etti bugün rahim kalınlığım 10.5mm miş dua edin olur mu
Benim yemeklerle yada meyvelerle ilgili sorunum yol valla ne bulsam yiyorumHaklisin canim ister istemez dusunuyoruz .. bende nar yiyemiyotum ya kati meyve sikacagida almadim cekirdekleri rahatsiz ediyor beni :) bende organik kuru uzum ceviz karistirdim arada yiyorum antep fistigini duymamistim ondanda alayim ozaman
Çok aminCanım inşAllah herşey yolunda gider ve kavuşursun yavruna
Nar cekirdegi beni benden aliyorBenim yemeklerle yada meyvelerle ilgili sorunum yol valla ne bulsam yiyorumorganik şeylere de oldum olası ilgim vardır ama özellikle bu durumda araştırmıyorum ki takıntı olmasın
Narı bilmem de karpuz çekirdeğini ayıklayanlar da beni benden alıyorNar cekirdegi beni benden aliyor
Beynine saglik kuzum olabilir valla guzel fikir :)Narı bilmem de karpuz çekirdeğini ayıklayanlar da beni benden alıyorbu arada narı küçük tel süzgece koyup belki kaşıkla ezerseniz suyu çıkabilir denemedim belki diye diyorum bir de kahve filtreleri için kağıt var ya o da olabilir süzgeç yerine ( düşünceli surat ifadesi burda bulamadım )
Yok canim ya opu günü progesteron 10 üstü ciktigindan iptal ettiler tutmazmis. Senin bu defa 5. Güne gitcek hic korkma bence cunku epey kalitesi ve hasari düzelmisti spermlerin.Canım senin transfer oldu mu?
Ah inşallah artıkYok canim ya opu günü progesteron 10 üstü ciktigindan iptal ettiler tutmazmis. Senin bu defa 5. Güne gitcek hic korkma bence cunku epey kalitesi ve hasari düzelmisti spermlerin.
Ben de aynı düşüncedeyim yazacaktım yazmışsın eline sağlıkAh inşallah artıkbi dk şimdi anlayamadım opu günü progesteron yüksek çıktı diye transferi mi iptal ettiler? İyi de taze transfer mi yapılacaktı ki
Valla işe yararsa söylersin inşaallah olurBeynine saglik kuzum olabilir valla guzel fikir :)
Insallah canim haber ederim yapabilirsem :)Valla işe yararsa söylersin inşaallah olur
Hayırlı uğurlu olsun ins sıkı sıkı tutunsun ıns sanaKızlar çıktım transferden simdi sırada geriye sayım başladı 12 den başlıyorum saymaya umarım hersey gönlümüzce olur ama İnan'ın tüp bebek yaptırmanın en zor tarafı idrara aşırı sıkışık olmak cok cok zorladı bide beklettiler bir saat falan
Bende tıpkı senin gibiyim bende o kısmi düşündükçe geriliyorumKızlar suan cok tuhaf hissediyorum heyecan korku merak hepsi bir arada rabbim hayırlı sonuçlar versin insallah Bnde idrarımı tutamayanlardanim bir saat geç aldılar transfere acayip sıkışmıştım 10 dakika da bir birer bardak idrar yaptırdılar vala insan mecbur kalınca birazını yapıp sonra tutabiliyormus ama bana sorarsanız tüp bebeğin en zor tarafı ne diye idrara sıkışık o kadar bekleyip kıvranmak derim
Bu sabah bende oradaydım ama sabah 8.30 ilk hastaydımBahçeci de olan var mı ? Zannetmiyorum ama ben geldim
Ins herşey güzel olsun bu defaYa kızlar çok sağolun bana destek oluyorsunuz ama hala korkuyoruz çünkü geçen sefer 3. Günde 10 embriyomuz vardı donduruldular ama çözüldükten sonra hiö biri 5. Güne beklenen kalitede gelemedi gelişimleri hep geriden geldi. Spermde sıkıntı olduğu için böyle olmuştu. Şimdi tedavi olduk inşallah allah yüzümüzü güldürür1-2 tane gelse bayram yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?