Hayırlı olsun ins güzel sonuclar ile devamBenim transfer günüm belli olduÇarşamba günü Ve 4.gün embriyosu olcakmış mustafa hoca muayene etti bugün rahim kalınlığım 10.5mm miş dua edin olur mu
Canım kaçıncı günün? Sayı güzel görünüyor daha erken üstelik?Bu sabah bende oradaydım ama sabah 8.30 ilk hastaydım
Benim de kontrolüm oldu 12 yumurtam gözüktü 13 14 10 mm boyutlarında bakalim bir daha salı günü gidicem adım adım opu ya
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallahBenim transfer günüm belli olduÇarşamba günü Ve 4.gün embriyosu olcakmış mustafa hoca muayene etti bugün rahim kalınlığım 10.5mm miş dua edin olur mu
Yok canim taze degil tabiki 5. Gün yapilcakti. Benim opudan önce progesteron 1.5 sinirina gelmisti normalde 1 in altinda olmasi lazimmis. Doktorum bundan dolayi opu gunu progesterona bakilsin dedi bakildi ve 16 ya cikmisti. Zaten opudan sonra dahada yukselecekti çünkü bu hormon normalde adet gordukten 14 gun sonra yani normal yumurtlama dongumuzde vucuttan salinip yukselen bir hormon, gebeligin devami icin şart bi hormon. Ama embriyi tutunmadan once 10 un altinda olmaliymis en fazla yoksa tutunmuyormuş. Benim igne surecini doktor uzatti biraz yani normalde igneye baslanir ve 12. Gün opu yapilir. Bu doktor beni 15. gün opuya yolladi. E zaten opudan once 1 in ustundeydi. Opuda 14. Günden sonra yapilinca progesteron salgilandi iyice.Ah inşallah artıkbi dk şimdi anlayamadım opu günü progesteron yüksek çıktı diye transferi mi iptal ettiler? İyi de taze transfer mi yapılacaktı ki
Canım 5.gün de yapılsa taze transfer sayolıyor işte. Yani opudan sonra olduğun adette değil bir sonraki adetle başlanıyor tramsfer hazırlıklarına. Bahçecide normal süreç bu şekilde işliyor yani rahim dinlendirme yapıyorlar. Opudan 5 gün sonra yapılan transfer hiç duymadım bahcecide. Yani taze transferi çok andir yapıyorlar. Ya da seni yanlış anlıyorumYok canim taze degil tabiki 5. Gün yapilcakti. Benim opudan önce progesteron 1.5 sinirina gelmisti normalde 1 in altinda olmasi lazimmis. Doktorum bundan dolayi opu gunu progesterona bakilsin dedi bakildi ve 16 ya cikmisti. Zaten opudan sonra dahada yukselecekti çünkü bu hormon normalde adet gordukten 14 gun sonra yani normal yumurtlama dongumuzde vucuttan salinip yukselen bir hormon, gebeligin devami icin şart bi hormon. Ama embriyi tutunmadan once 10 un altinda olmaliymis en fazla yoksa tutunmuyormuş. Benim igne surecini doktor uzatti biraz yani normalde igneye baslanir ve 12. Gün opu yapilir. Bu doktor beni 15. gün opuya yolladi. E zaten opudan once 1 in ustundeydi. Opuda 14. Günden sonra yapilinca progesteron salgilandi iyice.
Bide doktor yuksek doz gonal f yaptirdi bastan sona 300 ile gitti. Oda yükseltti hormonu.
Amin inşaallahHayırlı olsun ins güzel sonuclar ile devam
İnşaallah ablam bide sanki sizden olumlu sonuç alınca benim olasılığım da artçakmış gibi hissediyorum bilmiyorum ama benim için büyük bir umut olacaksınHadi bakalım hayırlısı olur inşallah
Ayy amin insallah sen ben simdi siradayiz :) sonra insallah diger kizlarİnşaallah ablam bide sanki sizden olumlu sonuç alınca benim olasılığım da artçakmış gibi hissediyorum bilmiyorum ama benim için büyük bir umut olacaksıninşaallah hepimiz sırayla pozitif kızlaaaar teyze oluyorsunuz diye bilsek
Acibadem maslakta canim. Benim bundan onceki adana acibademdeydi o da senin demenle taze transferdi. Opu yapildi embriyonun 4. Gunu transfr olmustum. Eger bi sorun yoksa dinlendirme yapilmiyor diye biloyorum bende. Enteresanmis bahceciCanım 5.gün de yapılsa taze transfer sayolıyor işte. Yani opudan sonra olduğun adette değil bir sonraki adetle başlanıyor tramsfer hazırlıklarına. Bahçecide normal süreç bu şekilde işliyor yani rahim dinlendirme yapıyorlar. Opudan 5 gün sonra yapılan transfer hiç duymadım bahcecide. Yani taze transferi çok andir yapıyorlar. Ya da seni yanlış anlıyorumdoktorun kim senin?
Aaa bahçeci sayfasında olunca ben seni bahçecide sandım canım kusura bakmaA
Acibadem maslakta canim. Benim bundan onceki adana acibademdeydi o da senin demenle taze transferdi. Opu yapildi embriyonun 4. Gunu transfr olmustum. Eger bi sorun yoksa dinlendirme yapilmiyor diye biloyorum bende. Enteresanmis bahceci
A
Acibadem maslakta canim. Benim bundan onceki adana acibademdeydi o da senin demenle taze transferdi. Opu yapildi embriyonun 4. Gunu transfr olmustum. Eger bi sorun yoksa dinlendirme yapilmiyor diye biloyorum bende. Enteresanmis bahceci
Benim bugün 6. Gun duCanım kaçıncı günün? Sayı güzel görünüyor daha erken üstelik?
Anladim canim bize soylenmedi basariyi arttirdigi. Ben histeroskopide yaptirmistim o çöpe gitti ona üzüldüm. Neyse bakalim nolcak. Hakkimizda hayirlisiAaa bahçeci sayfasında olunca ben seni bahçecide sandım canım kusura bakmacanım Rahmi dinlendirmenin başarı şansını %15 arttırdığı biliniyor. Çünkü rahim hormonları ve ilaçları vücuttan atmış oluyor ve embriyoyu daha iyi kabul ediyormuş. Bi araştır istersen.memorial da aynı şeyi yapıyor çoğu hastasına. Yani sen taze transfer olmadığı için korkma belki daha iyi bile olur senin için
5 tane 5.gün var anladığım kadarıyla ? Bu çok güzel değil mi ? Kaç çocuk istiyorsunuz anlamadımÇok endişeliyim kızlar aradılar bugün klinikten,Embriyoların 5i iyi durumdaymış 6sı biraz daha geriden takip ediyormuş beşinci günü bekleyeceğiz dediler,garanti vermiyorlar doğal olarak ama ben nasıl pazartesi yi bekleyeceğim, bişey diyin bana da rahatlayalım uykularım kaçıyo...
Olsun üzülme boş yere vardır her şeyde bir hayır. Güzel düşün pozitifi alacağız bu sefer allahın izniyleAnladim canim bize soylenmedi basariyi arttirdigi. Ben histeroskopide yaptirmistim o çöpe gitti ona üzüldüm. Neyse bakalim nolcak. Hakkimizda hayirlisi
Canım bu çok iyi daha ne istiyorsun. Zaten 1 tane transfer edilecek. Bizim 24 tane var ama sadece 1 tanesi en azından 5.güne gider diye dua ediyoruz. Hatta senim çözüldükten sonra belki 6 ya bile giden olur. Ayrıca 3. Ya da 2. Gün embriyolarından bile güzel sonuçlar alınabiliyor. Gelişmeyen embriyolarının da farkedilmesi iyi eğee 3 te dondurulsaysı aynı bizim gibi hiç farkedilmeecekti boşuna ümitlenecektin. Bence artık biraz rahatlamalısın canımÇok endişeliyim kızlar aradılar bugün klinikten,Embriyoların 5i iyi durumdaymış 6sı biraz daha geriden takip ediyormuş beşinci günü bekleyeceğiz dediler,garanti vermiyorlar doğal olarak ama ben nasıl pazartesi yi bekleyeceğim, bişey diyin bana da rahatlayalım uykularım kaçıyo...
Önceki tedavilerinde üçüncü günden sonra embriyoların gelişimi yavaşlıyor korkum ondan aslında Dr da biliyo yoksa tabi ki güzel şükürler olsun rabbime, her an arayacaklar da öyle bişey diyecekler diye korkuyorum cnmCanım bu çok iyi daha ne istiyorsun. Zaten 1 tane transfer edilecek. Bizim 24 tane var ama sadece 1 tanesi en azından 5.güne gider diye dua ediyoruz. Hatta senim çözüldükten sonra belki 6 ya bile giden olur. Ayrıca 3. Ya da 2. Gün embriyolarından bile güzel sonuçlar alınabiliyor. Gelişmeyen embriyolarının da farkedilmesi iyi eğee 3 te dondurulsaysı aynı bizim gibi hiç farkedilmeecekti boşuna ümitlenecektin. Bence artık biraz rahatlamalısın canım
Aaa aynı durumdayız o zaman. Bizim de öncekilerde 10 embriyonun da3. Günden sonra gelişimi yavaşladı. İnşallah bu defa korktuğun olmaz o zaman canımÖnceki tedavilerinde üçüncü günden sonra embriyoların gelişimi yavaşlıyor korkum ondan aslında Dr da biliyo yoksa tabi ki güzel şükürler olsun rabbime, her an arayacaklar da öyle bişey diyecekler diye korkuyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?