Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Sen hepimize umut olacaksın insallah abla benimde bugun 3 gün sürekli yatmamaya çalışıyorum korku heyecan ikiside cok ağır Bnde cuma gunu test yapmayı düşünüyorum insallah hayırlısı olur embroyolog en geç transferden 1 gün sonra tutunacağım söyledi 5 gün embriyosu olduğu icin insallah tutunmuştur bebeğim

Cnm dikkat et. Ve inşAllah senin de bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur. Rabbim hepimizin yüzün güldürsün Amiinn

Ediyorum yarın 2 saatlik uçak yolculuğum var umarım bi zarar gelmez rabbim hayırlısını nasip etsin insallah cok heyecanlıyım bende

Slm kızlar.ben de erbil beyle tedaviye başlayacaktım bana bazı vitamin ilaçları vermişti onları aldım sonrasında hamile olduğumu farkettim.yani ilaçları kullanmadım ihtiyacı olan arkadaşlara kargoyu karşılayacakları taktirde gönderebilirim.promotil,omepaQ10 ve solgar d3 1000.sadece birkaç tane kullandım içlerinden.son kullanım tarihleri 2019 bu arada.

Ne güzel Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah Benim kullandığım ilaçlar onlar değil mutlaka vardır kullananlar muhtemelen bebişinizi kucağınıza almış olmalısınız Erbil hoca bayağı olmuş ayrılalı çünkü. sağlıkla büyütün bebişinizi çok teşekkür ederim arkadaşlar adına da :) yazmadan geçemedim

Geçen sene bu zamanlar ben de sizler gibi bu süreçleri yaşıyordum sizi çok iyi anlıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu.3 ay olacak kızım doğalı evet:) erbil beyin gidişine de çok şaşırdım nereye geçti acaba? Bahçecide bu ilaçları diğer doktorlar da veriyodur ama muhtemelen takviye ilaçları zaten.inşallah birinin işine yarar ne demek

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm. Ama omepaQ10 ni kullana bilirsin o vitamin deposu

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm. Ama omepaQ10 ni kullana bilirsin o vitamin deposu
Çok şükür aldım canım darısı da sizlerin başına inşallah.omepayı doktorum kullandırmadı gebe kalmak isteyen kadınlar için olduğunu söyledi kullanmama kesinlikle izin vermedi benim de artık içime sinmedi zaten çok fazla vitamin almayı seven biri değilim.

Ayy ne güzel çook sevindim Rabbim sağlıklı ömür versin hayırlı evlat olsun inşAllah. Hep hayırıni görürsün dilerim. Darısı bizim başımıza

Amin inşaallah Nereye geçtiğini bilmiyorum ben de geçen yıl ona gitmiştim aşılama için çağırmıştı Sonra özel sebeplerden dolayı erteledik eşimle. Şimdi Mustafa hocanın hastasıyım Çarşamba transferim olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…