İnşallah cnmAaa aynı durumdayız o zaman. Bizim de öncekilerde 10 embriyonun da3. Günden sonra gelişimi yavaşladı. İnşallah bu defa korktuğun olmaz o zaman canım
Ayy nasıl bir heyecan var anlatamam nefesim kesiliyor bazen
Insallah olumlu ve hayirli olacak canimAyy nasıl bir heyecan var anlatamam nefesim kesiliyor bazen
Inşallah canımInsallah olumlu ve hayirli olacak canim
Merakla bekliyoruz canım inşAllah bebişin seni hiiiç bırakmaz. Senden çok ben heyecanlıyım :) yarın inşAllah hayırlı haberler verirsinAyy nasıl bir heyecan var anlatamam nefesim kesiliyor bazen
Cnm dikkat et. Ve inşAllah senin de bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur. Rabbim hepimizin yüzün güldürsün AmiinnSen hepimize umut olacaksın insallah abla benimde bugun 3 gün sürekli yatmamaya çalışıyorum korku heyecan ikiside cok ağır Bnde cuma gunu test yapmayı düşünüyorum insallah hayırlısı olur embroyolog en geç transferden 1 gün sonra tutunacağım söyledi 5 gün embriyosu olduğu icin insallah tutunmuştur bebeğim
Amiin korkma bundan sonra tehlike azalmıştır. Sen ağır hiç bir şey götürme. Ona dikkat etEdiyorum yarın 2 saatlik uçak yolculuğum var umarım bi zarar gelmez rabbim hayırlısını nasip etsin insallah cok heyecanlıyım bende
Ne güzel Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallahSlm kızlar.ben de erbil beyle tedaviye başlayacaktım bana bazı vitamin ilaçları vermişti onları aldım sonrasında hamile olduğumu farkettim.yani ilaçları kullanmadım ihtiyacı olan arkadaşlara kargoyu karşılayacakları taktirde gönderebilirim.promotil,omepaQ10 ve solgar d3 1000.sadece birkaç tane kullandım içlerinden.son kullanım tarihleri 2019 bu arada.
Geçen sene bu zamanlar ben de sizler gibi bu süreçleri yaşıyordum sizi çok iyi anlıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu.3 ay olacak kızım doğalı evet:) erbil beyin gidişine de çok şaşırdım nereye geçti acaba? Bahçecide bu ilaçları diğer doktorlar da veriyodur ama muhtemelen takviye ilaçları zaten.inşallah birinin işine yarar ne demekNe güzel Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallahBenim kullandığım ilaçlar onlar değil mutlaka vardır kullananlar muhtemelen bebişinizi kucağınıza almış olmalısınız Erbil hoca bayağı olmuş ayrılalı çünkü. sağlıkla büyütün bebişinizi çok teşekkür ederim arkadaşlar adına da :) yazmadan geçemedim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm. Ama omepaQ10 ni kullana bilirsin o vitamin deposuSlm kızlar.ben de erbil beyle tedaviye başlayacaktım bana bazı vitamin ilaçları vermişti onları aldım sonrasında hamile olduğumu farkettim.yani ilaçları kullanmadım ihtiyacı olan arkadaşlara kargoyu karşılayacakları taktirde gönderebilirim.promotil,omepaQ10 ve solgar d3 1000.sadece birkaç tane kullandım içlerinden.son kullanım tarihleri 2019 bu arada.
Çok şükür aldım canım darısı da sizlerin başına inşallah.omepayı doktorum kullandırmadı gebe kalmak isteyen kadınlar için olduğunu söyledi kullanmama kesinlikle izin vermedi benim de artık içime sinmedi zaten çok fazla vitamin almayı seven biri değilim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm. Ama omepaQ10 ni kullana bilirsin o vitamin deposu
Ayy ne güzel çook sevindim Rabbim sağlıklı ömür versin hayırlı evlat olsun inşAllah. Hep hayırıni görürsün dilerim. Darısı bizim başımızaÇok şükür aldım canım darısı da sizlerin başına inşallah.omepayı doktorum kullandırmadı gebe kalmak isteyen kadınlar için olduğunu söyledi kullanmama kesinlikle izin vermedi benim de artık içime sinmedi zaten çok fazla vitamin almayı seven biri değilim.
Amin inşaallahGeçen sene bu zamanlar ben de sizler gibi bu süreçleri yaşıyordum sizi çok iyi anlıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu.3 ay olacak kızım doğalı evet:) erbil beyin gidişine de çok şaşırdım nereye geçti acaba? Bahçecide bu ilaçları diğer doktorlar da veriyodur ama muhtemelen takviye ilaçları zaten.inşallah birinin işine yarar ne demek
Ben Leyla veya Latehzen daha iyi bilirler tabiki ama 1.gün olarak transfer günü sayılıyor diye biliyorum . Belki işime de geliyor düşününceKızlar transferin olduğu gün mü 1. Gün sayılıyor ben ertesi gün diye biliyordum emin olan aydınlatabilir mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?