Sen hepimize umut olacaksın insallah abla benimde bugun 3 gün sürekli yatmamaya çalışıyorum korku heyecan ikiside cok ağır Bnde cuma gunu test yapmayı düşünüyorum insallah hayırlısı olur embroyolog en geç transferden 1 gün sonra tutunacağım söyledi 5 gün embriyosu olduğu icin insallah tutunmuştur bebeğim
canım maşallah maşallah çok güzel bir sayı düşündüğünden çok daha fazla olacak inanKizlarrr gunaydinnnnbahceciden aradilar 24 embriyomuz da 3. Gune saglikli gelmis 5. Gune kadar takip edicez dedile. 5. Güne gidebilecek embriyo olduğundan umutlu olduğunu söyledi arayan kişi. Heralde 1-2 tanesi inşallah sağlıklı 5 e gider diye ümit ediyoruz.çok da sevinmek istemiyoruz ama İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız bu sefee
Bugun guzel haberlerini bekliyoruz canimKızlar transferin olduğu gün mü 1. Gün sayılıyor ben ertesi gün diye biliyordum emin olan aydınlatabilir mi lütfen
İnsallah ablacimcanım benim tutunma olmuştur şimdiye sen korkma hayırlısı ile git evine ordan da bizlere güzel haberler ver inşallah
Canimmmmm bugun guzel bir gun insallah guzel haberide alacagiz :)Ayy nasıl bir heyecan var anlatamam nefesim kesiliyor bazen
Kötü düşünme kuzum belirtilerin adetle aynı olabildiğini çok iyi biliyorsun
Benim transfer günüm belli olduÇarşamba günü Ve 4.gün embriyosu olcakmış mustafa hoca muayene etti bugün rahim kalınlığım 10.5mm miş dua edin olur mu
Bu sabah bende oradaydım ama sabah 8.30 ilk hastaydım
Benim de kontrolüm oldu 12 yumurtam gözüktü 13 14 10 mm boyutlarında bakalim bir daha salı günü gidicem adım adım opu ya
Korktum açıkçası rabbim hayırlısını nasip etsin insallahKötü düşünme kuzum belirtilerin adetle aynı olabildiğini çok iyi biliyorsun
Slm kızlar.ben de erbil beyle tedaviye başlayacaktım bana bazı vitamin ilaçları vermişti onları aldım sonrasında hamile olduğumu farkettim.yani ilaçları kullanmadım ihtiyacı olan arkadaşlara kargoyu karşılayacakları taktirde gönderebilirim.promotil,omepaQ10 ve solgar d3 1000.sadece birkaç tane kullandım içlerinden.son kullanım tarihleri 2019 bu arada.
Kızlar transferin olduğu gün mü 1. Gün sayılıyor ben ertesi gün diye biliyordum emin olan aydınlatabilir mi lütfen
İnşallaj canım hele eşim heyecandan ölecek bugünü nasıl akşam edicez hiç bilmiyorumcanım maşallah maşallah çok güzel bir sayı düşündüğünden çok daha fazla olacak inan
Tatlım korkma ağrı olması belki bebeğinin orda olduğunun göstergesidir öyle düşün
İnşallah tatlım. Akşama doğru arayacaklar bakalım emeklerimizin karşılığını alabilecek miyizBugun guzel haberlerini bekliyoruz canim
İnsallah öyledir yaTatlım korkma ağrı olması belki bebeğinin orda olduğunun göstergesidir öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?