- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Öyledir öyledirİnsallah öyledir ya
Alacagiz allahin izniyleİnşallah tatlım. Akşama doğru arayacaklar bakalım emeklerimizin karşılığını alabilecek miyiz
Cnmİnşallaj canım hele eşim heyecandan ölecek bugünü nasıl akşam edicez hiç bilmiyorumakşama doğru ararız dediler
beni aradılar cnm 4 tanesi blastossisst aşamadaymış ama tam istediğimiz gibi değil bir gün. Daha bekleyelim görelim dediler,Öyledir öyledir
Nasıl yaa ee blastosistse neden dınduemuyorlar. Bugün 5. Gün değil mi? Yani 6. Güne mi götürecekler yoksa geriden mi geliyor? İyi bir şey miymiş ay hiç anlayamadımCnm
beni aradılar cnm 4 tanesi blastossisst aşamadaymış ama tam istediğimiz gibi değil bir gün. Daha bekleyelim görelim dediler,
Nasıl yaa ee blastosistse neden dınduemuyorlar. Bugün 5. Gün değil mi? Yani 6. Güne mi götürecekler yoksa geriden mi geliyor? İyi bir şey miymiş ay hiç anlayamadım[/QU
sanırım biraz geriden geliyorlar aceba yarın ne olacak bugün bitecek diye seviniyordum ben de, seni niye akşam arıyorlar genel de sabah ararlar ya
Allah razı olsun ablam hepsi çözülecek en aktif olanı transfer edilecek diğerleri 5.güne kadar takip edilecekmiş. Yarın arayacaklar çözdürme onayı için ben de sabırsızlıkla bekliyorumcanım 3. gün embriyosu çözdürüldü mü 4. gün transger oluyor şimdi sana
hepsinimi çözdürdüler canım ne dediler merak ettim
çarşamba günü dualarım seninle bir tanem hayırlısı olsun
Umudumhepvar için de öyle demişlerdi 6.gün donduruldu sorun yok denmişti bildiğim kadarıylaNasıl yaa ee blastosistse neden dınduemuyorlar. Bugün 5. Gün değil mi? Yani 6. Güne mi götürecekler yoksa geriden mi geliyor? İyi bir şey miymiş ay hiç anlayamadım
Evet 2 tanesi 6. gün dondurulduUmudumhepvar için de öyle demişlerdi 6.gün donduruldu sorun yok denmişti bildiğim kadarıyla
Amin canım korkma belki de bebişin sana tutunmuştur ben burdayım mesajı veriyordurKorktum açıkçası rabbim hayırlısını nasip etsin insallah
Amin cnm insinşallah güzel ve kaliteli yumurtaların olur arkadaşım hayırlısı ile
Niye geç arıyorlar ki beni bir kere öğleden Sonra aradılar dedim saatlerdir sizi bekliyorumİnşallah tatlım. Akşama doğru arayacaklar bakalım emeklerimizin karşılığını alabilecek miyiz
Ben de çok merak ediyorum inşaallah ilk pozitifimiz olurGünaydııın kızlar. İnşAllah @latahzen güzel haberleri verir bize. Merak ediyorum onu
beni üçüncü gün 4e doğru aramışlardı geçmek bilmemiştiNiye geç arıyorlar ki beni bir kere öğleden Sonra aradılar dedim saatlerdir sizi bekliyorum
beni üçüncü gün 4e doğru aramışlardı geçmek bilmemişti
Evet beni 3 olmadan aramışlardı ama yine de sitem etmiştimSaat 12 ve 3 arası araliyolar genelde yanı arama saatleri öyle kağıda öyle yazıyordu bazen yoğunluktan gecikebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?