Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

İlk gün de pazar olmasına rağmen sabah 10-12 civarlarında aranmıştım 5.gün de öyle. 3.gün geç aramışlardı

Embriyolog cok tatlı Güler yüzlü ve insani cok rahatlatıyor canm soruna sabırla ve açıklayıcı cevap verir bn soru sordum dedi ki masallah nette ne cok şey konuşuluyor ama bunların hepsi bizimle alakası embriyo kalitesi bölünmesi vs sadece siz kafanıza takmayın sunu yesem daha mi iyi olur diye düşünmeyin normal bi gebelik süreci gibi düşünün farkında olmasan gebe kalanlar hep öyle yapıyor dedi yanı ananas hamile olasılığı arttırmaz rabbim isterse olur öyle şeyler düşünmeyin sakin dedi

ay inşallah öyledir moralim bozuldu açıkçası
Bozulmasın en azından 5.güne gelmiş bak benimkiler 3.günde ve transfer öncesi çözülecek bakılacak buna rağmen tek mantıklı aldığım cevap ilk deneme olması. Leyla'nın da ilk denemesi ama onun 5 te donduruldu acaba kalitesiz mi diye düşünüyor insan. Yine de ümitliyim Rabbim ol dedikten Sonra 3 de tutuyor sonuçta Ve biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah a kalmış

Tıpkı bizlerin saatlerce yatması ama normal gebelerin gezmesi alışveriş temizlik yapması Ve çalışması gibi

Yatmak kan akışını yavaşlatıyor ve rahme kan gitmiyor bn cok az yattım ikinci günden itibaren dışarıda çıktım ama kendimi yormadan otelin o civarlarda yemeğe gittik eşimle oturdum çoğunlukla arada odanın içinde yürüdüm

doğru diyosun cnm çok saol metanetli olmaya çalışıcam...Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah...

Canım en son aradıklarında pazartesi akşama doğru ararız dedi. Hala da aramadı zaten. Ama senin olayına anlam veremedim.yani daha takp edilecekse de sonuçta yarın 6.gün oluyor. 6. Gün embriyosu olur inşallah. Mihrimahın da dediği gibi.

inşallah iyi olur bakalım cnm, aradıklarında seni yaz bize

inşallah iyi olur bakalım cnm, aradıklarında seni yaz bize
Tabi tabi hemen paylaşıcam. Eşim aramış şimdi 3 ten sonra arayıp bilgi vericez demişler. Daha olmadı heralde bizimkilerşaka bir yana inşşalah gelişimleri geriden geliyor cumlesini duymayaiz artij

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…