Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

S saksoy123 kizlar simdi aradilar. 4 embriyomuz 5.gune gelmis ve donduruyorlarmis. Diger 20 tanesinin gelisimi devam ediyormus ama geriden geliyormus belki yarin gelisimini tamamlayan olur dedi de bence olmayacak. Elimizde 4 var. insallah iclerinden biri bizim bebegimiz olur

MAŞALLAH EN AZINDAN 4 TANESİ CEPTE ARKADAŞIM İNŞALLAH ONLARDAN DA GİDEN OLUR

MaşAllah canım şükür Allaha 4 ü cepte. İnşAllah biri 2 si içlerşnden kucağında olur en kısa zamanda

kızlarr benim embriyo donmadan reglim başladı aradım hastaneyi.Allahım benim işler hep böyle ters mi olur yaaa
Canim embriyolarin donmasiyla ne alakasi var taze transfer mi olacakti ki ? Yoo zaten o zaman dondurulmuyor. Ne kadar erken olursan diger ay da o kadar cabuk our bosver daha iyi

kızlarr benim embriyo donmadan reglim başladı aradım hastaneyi.Allahım benim işler hep böyle ters mi olur yaaa
CANIM BENİM ZATEN SEN DONDURULMUŞ TRANSFERİ OLMAYACAKMISIN
GELMESİ İYİ OLMUŞ CANIM YAA BEKLEMEK ZOR ADET İÇİN BENİM OPUDAN 14 GÜN SONRA OLMUŞTU ADET

Ayy cok sevindim masallah Allahim yuzumuzu guldursun

Canim embriyolarin donmasiyla ne alakasi var taze transfer mi olacakti ki ? Yoo zaten o zaman dondurulmuyor. Ne kadar erken olursan diger ay da o kadar cabuk our bosver daha iyi
taze transfer olmayacak cnm da yani belirsizlik var ya embriyoların gelişiminde ondan öyle dedim yoksa tabi ki fazla beklemeyeceğim daha iyi, hemşire de yarın başlarsın ilaçlara dedi zaten ama seninle aynı zamana denk gelmeyecek sanırım transferlerimiz, senin regl zamanını ne zamana tahmin ediyorsun inşallah çok beklemezsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…