İnşallah cnm inşallahTabi tabi hemen paylaşıcam. Eşim aramış şimdi 3 ten sonra arayıp bilgi vericez demişler. Daha olmadı heralde bizimkilerşaka bir yana inşşalah gelişimleri geriden geliyor cumlesini duymayaiz artij
ya seni yoruyorum ama 6. gün dondururken ne dediler sana durumları iyi falan öyle şeylerden bahsettiler miCanım senin transfer ne zaman?
ysnlış oldu cnm sana yazmayacaktım msjı umudumvarhep'e yazacaktım,kafam o kadar dolu ki işbaşı da yaptım bugün hiç kendimi işe veremiyorumya seni yoruyorum ama 6. gün dondururken ne dediler sana durumları iyi falan öyle şeylerden bahsettiler mi
İyi dediler başarılı şekilde 6. güne ulaştı donduruyoruz dediler. Edtf olur mu tani ki hepimiz meral ertiklerimizi bir biriöize sorcazya seni yoruyorum ama 6. gün dondururken ne dediler sana durumları iyi falan öyle şeylerden bahsettiler mi
tmm cnm çok saol hayırlısı bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...İyi dediler başarılı şekilde 6. güne ulaştı donduruyoruz dediler. Edtf olur mu tani ki hepimiz meral ertiklerimizi bir biriöize sorcaz
ay inşallah hadi bakalım hayırlısı
MAŞALLAH EN AZINDAN 4 TANESİ CEPTE ARKADAŞIM İNŞALLAH ONLARDAN DA GİDEN OLUR
Ayy kızz biz öldük meraktan diyoruz inşAllah iyi haber almıştır da bizi unutmuştur. Hadi sevindir teyzoşlarıKızlar okuldan çıkamadım daha dualariniz icin Allah razı olsun
MaşAllah canım şükür Allaha 4 ü cepte. İnşAllah biri 2 si içlerşnden kucağında olur en kısa zamanda
Canim embriyolarin donmasiyla ne alakasi var taze transfer mi olacakti ki ? Yoo zaten o zaman dondurulmuyor. Ne kadar erken olursan diger ay da o kadar cabuk our bosver daha iyikızlarr benim embriyo donmadan reglim başladıaradım hastaneyi.Allahım benim işler hep böyle ters mi olur yaaa
CANIM BENİM ZATEN SEN DONDURULMUŞ TRANSFERİ OLMAYACAKMISINkızlarr benim embriyo donmadan reglim başladıaradım hastaneyi.Allahım benim işler hep böyle ters mi olur yaaa
Ayy cok sevindim masallah Allahim yuzumuzu guldursun
MAŞALLAH EN AZINDAN 4 TANESİ CEPTE ARKADAŞIM İNŞALLAH ONLARDAN DA GİDEN OLUR
MaşAllah canım şükür Allaha 4 ü cepte. İnşAllah biri 2 si içlerşnden kucağında olur en kısa zamanda
DAyy cok sevindim masallah Allahim yuzumuzu guldursun
taze transfer olmayacak cnm da yani belirsizlik var ya embriyoların gelişiminde ondan öyle dedim yoksa tabi ki fazla beklemeyeceğim daha iyi, hemşire de yarın başlarsın ilaçlara dedi zaten ama seninle aynı zamana denk gelmeyecek sanırım transferlerimiz, senin regl zamanını ne zamana tahmin ediyorsun inşallah çok beklemezsin cnmCanim embriyolarin donmasiyla ne alakasi var taze transfer mi olacakti ki ? Yoo zaten o zaman dondurulmuyor. Ne kadar erken olursan diger ay da o kadar cabuk our bosver daha iyi
inşallah sıkma canını benim de seninle ilgili içimde iyi hisler varD
Yaz kizlar insallah. Icimde kotu bir his var insallah tersi cikar
Burada negatif dusunceler yasak canim lutfennn ama :) hadi gul kiz ohhh 4 cocuk anasisin daha neD
Yaz kizlar insallah. Icimde kotu bir his var insallah tersi cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?