- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
canım tebrikler. benimde 7 taneden 2 tanesi 5. gün blast olmuştu kalanların gelişimi yavastı 4 tanesi 6. gün blast oldu. bence üzülme diğerlerinin yarısı blast olur gibi. önemli olan blast seviyesini yakalaması zaten. bahçeci kaç embriyo transfer ediyor. 2 tane koydur bence ilk denemede. bir tutmazsa biri tutar şansını arttırırsın
kaan aydosun tedavisi işe yaramış bu arada
Nasil yaa sen simdi mi basliyorsun transfer hazirliklarina. Genelde bi sonraki reglde veriyorlar. Aa sasirdim valla. Sana yasmin vermediler o zaman oyle mi canim?taze transfer olmayacak cnm da yani belirsizlik var ya embriyoların gelişiminde ondan öyle dedim yoksa tabi ki fazla beklemeyeceğim daha iyi, hemşire de yarın başlarsın ilaçlara dedi zaten ama seninle aynı zamana denk gelmeyecek sanırım transferlerimiz, senin regl zamanını ne zamana tahmin ediyorsun inşallah çok beklemezsin cnm
Sagol canim 2 tane koyarlar mi bilemiyorum maalesef istege bagli olmuyor yastan dolayi. Doktorun takdirine birakiyorum. Evet kaan aydostan onceki embriyolarimiz rezaletti ona bagliyoruz biz de insallah yuzumuz gulercanım tebrikler. benimde 7 taneden 2 tanesi 5. gün blast olmuştu kalanların gelişimi yavastı 4 tanesi 6. gün blast oldu. bence üzülme diğerlerinin yarısı blast olur gibi. önemli olan blast seviyesini yakalaması zaten. bahçeci kaç embriyo transfer ediyor. 2 tane koydur bence ilk denemede. bir tutmazsa biri tutar şansını arttırırsın
30 yaş üstüne 2 tane yapılıyor galiba. yaşını bilememde sen bi görüş doktorunla ısrar et bakalım.Sagol canim 2 tane koyarlar mi bilemiyorum maalesef istege bagli olmuyor yastan dolayi. Doktorun takdirine birakiyorum. Evet kaan aydostan onceki embriyolarimiz rezaletti ona bagliyoruz biz de insallah yuzumuz guler
Yasemin vermedi bana bu adetle başlıyoruz ilaçlara ,sana verdi sanırım, hastadan hastaya değişiyor sanırım,sen diğer adetle mi başlayacaksın transfer hazırlığına, bir de şey sorucam sana önceki embriyolarda nasıl bir sıkıntı omuştu merak ettimNasil yaa sen simdi mi basliyorsun transfer hazirliklarina. Genelde bi sonraki reglde veriyorlar. Aa sasirdim valla. Sana yasmin vermediler o zaman oyle mi canim?
Biz meraktan bi hal olduk senle basbelasıyım :))
He ya catladim valla :)Biz meraktan bi hal olduk senle basbelasıyım :))
Valla zaten ben bu sefer opudan sonra mahfoldum vucudum su topladi canim 5 kilo aldim opudan sonra 2 gunde. Gunlerce ayaga kalkamadim cok agrim oldu. Acikcasi dinlenmek de iyi gelecekYasemin vermedi bana bu adetle başlıyoruz ilaçlara ,sana verdi sanırım, hastadan hastaya değişiyor sanırım,sen diğer adetle mi başlayacaksın transfer hazırlığına, bir de şey sorucam sana önceki embriyolarda nasıl bir sıkıntı omuştu merak ettim
Hevesini kirmak istemiyorum ama cok cok cok erken. O degerl ilaclardan dolayi olabilir ve asiri dusuk zaten. Umarim sonra moralin bozulmaz canimLAtehzen yerine ben sonucu mu soylim en iyisi kahverengi akıntım vardı bugun 4 gün kan verdim 2.87 çıktı
Bhcg değerini aşılama yaptırmış olsaydı çatlatma iğnesi etkileyebilirdi kabul düşük ama ben katlanacağına inanıyorum değerin inşaallahHevesini kirmak istemiyorum ama cok cok cok erken. O degerl ilaclardan dolayi olabilir ve asiri dusuk zaten. Umarim sonra moralin bozulmaz canim
Ne guzel kizlar sizin gibi olmak lazim valla biz o kadar cok sey yasadik ki her seye cekinerek yaklasiyoruz. Insallah pozitif sonuclanir boyle boyleBhcg değerini aşılama yaptırmış olsaydı çatlatma iğnesi etkileyebilirdi kabul düşük ama ben katlanacağına inanıyorum değerin inşaallahetkileyecek bir ilaç yok çünkü
Simdi gordum canim. Ya aslinda 4 cok iyi ama niye o kadar cok embriyodan dusuyor ki hasariniz da yoktu dimi
İnsallah bn yaptrmicaktim eşimin ısrarı üzerine yaptrdim cok cok erken olduğunu biliyorum be pozitif bile değil onuda biliyorum ama çıkmadık candan umut kesilmez
Hasarimiz %12 ydi 3 ay once su an ne durumda bilemiyoruz. Ama bu bile buyuk gelisme bizim icinSimdi gordum canim. Ya aslinda 4 cok iyi ama niye o kadar cok embriyodan dusuyor ki hasariniz da yoktu dimi
Aslinda guzel sayi 4 5 tane en ideali ama 24ten dusmesine sasirdim. Bence 8den de 2 3u kurtarir kendiniHasarimiz %12 ydi 3 ay once su an ne durumda bilemiyoruz. Ama bu bile buyuk gelisme bizim icin
Eh insallah ama onlardan yana umutlu degiliz. Sen ne durumdasin?Aslinda guzel sayi 4 5 tane en ideali ama 24ten dusmesine sasirdim. Bence 8den de 2 3u kurtarir kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?