Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

canım tebrikler. benimde 7 taneden 2 tanesi 5. gün blast olmuştu kalanların gelişimi yavastı 4 tanesi 6. gün blast oldu. bence üzülme diğerlerinin yarısı blast olur gibi. önemli olan blast seviyesini yakalaması zaten. bahçeci kaç embriyo transfer ediyor. 2 tane koydur bence ilk denemede. bir tutmazsa biri tutar şansını arttırırsın

Nasil yaa sen simdi mi basliyorsun transfer hazirliklarina. Genelde bi sonraki reglde veriyorlar. Aa sasirdim valla. Sana yasmin vermediler o zaman oyle mi canim?

Sagol canim 2 tane koyarlar mi bilemiyorum maalesef istege bagli olmuyor yastan dolayi. Doktorun takdirine birakiyorum. Evet kaan aydostan onceki embriyolarimiz rezaletti ona bagliyoruz biz de insallah yuzumuz guler

Sagol canim 2 tane koyarlar mi bilemiyorum maalesef istege bagli olmuyor yastan dolayi. Doktorun takdirine birakiyorum. Evet kaan aydostan onceki embriyolarimiz rezaletti ona bagliyoruz biz de insallah yuzumuz guler
30 yaş üstüne 2 tane yapılıyor galiba. yaşını bilememde sen bi görüş doktorunla ısrar et bakalım.

Nasil yaa sen simdi mi basliyorsun transfer hazirliklarina. Genelde bi sonraki reglde veriyorlar. Aa sasirdim valla. Sana yasmin vermediler o zaman oyle mi canim?
Yasemin vermedi bana bu adetle başlıyoruz ilaçlara ,sana verdi sanırım, hastadan hastaya değişiyor sanırım,sen diğer adetle mi başlayacaksın transfer hazırlığına, bir de şey sorucam sana önceki embriyolarda nasıl bir sıkıntı omuştu merak ettim

LAtehzen yerine ben sonucu mu soylim en iyisi kahverengi akıntım vardı bugun 4 gün kan verdim 2.87 çıktı

Valla zaten ben bu sefer opudan sonra mahfoldum vucudum su topladi canim 5 kilo aldim opudan sonra 2 gunde. Gunlerce ayaga kalkamadim cok agrim oldu. Acikcasi dinlenmek de iyi gelecek ama ayni anda transfer diye sevinmistim neyse sen ayagini sürü o zaman canim bizim gecen seferkilerin 3.gunden sonra gelisimleri yavasladi.3.gunde dondurduklarinda fena degildilee cozuldukten sonra hep gelisimleri geriden geldi ve iki denememiz de nagetif oldu dja hasarimiz varmis cunku. Simdi tedavi olduk cok sukur 5.gune giden embriyolarimiz varo zaman sana simdiden hayirli olsun canim

LAtehzen yerine ben sonucu mu soylim en iyisi kahverengi akıntım vardı bugun 4 gün kan verdim 2.87 çıktı
Hevesini kirmak istemiyorum ama cok cok cok erken. O degerl ilaclardan dolayi olabilir ve asiri dusuk zaten. Umarim sonra moralin bozulmaz canim

Hevesini kirmak istemiyorum ama cok cok cok erken. O degerl ilaclardan dolayi olabilir ve asiri dusuk zaten. Umarim sonra moralin bozulmaz canim
Bhcg değerini aşılama yaptırmış olsaydı çatlatma iğnesi etkileyebilirdi kabul düşük ama ben katlanacağına inanıyorum değerin inşaallah etkileyecek bir ilaç yok çünkü

Bhcg değerini aşılama yaptırmış olsaydı çatlatma iğnesi etkileyebilirdi kabul düşük ama ben katlanacağına inanıyorum değerin inşaallah etkileyecek bir ilaç yok çünkü
Ne guzel kizlar sizin gibi olmak lazim valla biz o kadar cok sey yasadik ki her seye cekinerek yaklasiyoruz. Insallah pozitif sonuclanir boyle boyle O O4lylm

Simdi gordum canim. Ya aslinda 4 cok iyi ama niye o kadar cok embriyodan dusuyor ki hasariniz da yoktu dimi

Ne guzel kizlar sizin gibi olmak lazim valla biz o kadar cok sey yasadik ki her seye cekinerek yaklasiyoruz. Insallah pozitif sonuclanir boyle boyle O O4lylm
İnsallah bn yaptrmicaktim eşimin ısrarı üzerine yaptrdim cok cok erken olduğunu biliyorum be pozitif bile değil onuda biliyorum ama çıkmadık candan umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…