- 30 Ekim 2013
- 20.489
- 57.165
- 798
Ne acelen vardi Allah askina :)LAtehzen yerine ben sonucu mu soylim en iyisi kahverengi akıntım vardı bugun 4 gün kan verdim 2.87 çıktı
Bizim hasar 58di. Tedavideyiz 2hafta sonra teste gidicez tekrar. 2ay olcak tedavi. Insallah hemen duser. 5 dusugum var benim de.Eh insallah ama onlardan yana umutlu degiliz. Sen ne durumdasin?
Offff cok uzuldumBizim hasar 58di. Tedavideyiz 2hafta sonra teste gidicez tekrar. 2ay olcak tedavi. Insallah hemen duser. 5 dusugum var benim de.
İğnemi yaparken kanda vereyim dedimNe acelen vardi Allah askina :)
4 normal 1 tup canim. Insallah hasardandir. Ilk kez sebep bulunduOffff cok uzulduminsallah hemencecik duser. 5 dusuk normal yolla mi oldu yoksa tup de denediniz mi?
Cd56 testi yapıldı mı ? Onda da sorun olunca düşük olabiliyormuş yada kimyasal oluyormuş4 normal 1 tup canim. Insallah hasardandir. Ilk kez sebep bulundu
Rahimden yapilmadi ben kanda baktirdim canimCd56 testi yapıldı mı ? Onda da sorun olunca düşük olabiliyormuş yada kimyasal oluyormuş
Yaptırdıysanız Ve yeterliyse sevindim o zaman .sadece atlamış olmanızı istemediğimden sorma gereği duydumRahimden yapilmadi ben kanda baktirdim canim
Cok sagol canim %9 kusur cikti. Normal demislerdi laboratuvardan. Kendiligimden gidip yaptirdim kimse istemedi. Ben de onemli diye dusundum cok sagol insallah hepimiz kavusuruz cok zorlu bi surecYaptırdıysanız Ve yeterliyse sevindim o zaman .sadece atlamış olmanızı istemediğimden sorma gereği duydum
Maşaallah canim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMaşallahinızı eksik etmeyin çok şükür pozitif
Sabahtan beri bekliyoruz canim çok çok sevindim çifte sevinç oldunuz maşaallah inşaallah sağlıkla alın kucağınızaVala senin adına bütün kızlar cok sevinmiştir insallah sağlıklı bir şekilde kucağına alirsin
MaşAllah cnm sanki benimmiş gibi sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza bize dua et kuzum hamiş hamişMaşallahinızı eksik etmeyin çok şükür pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?