Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bizim hasar 58di. Tedavideyiz 2hafta sonra teste gidicez tekrar. 2ay olcak tedavi. Insallah hemen duser. 5 dusugum var benim de.
Offff cok uzuldum insallah hemencecik duser. 5 dusuk normal yolla mi oldu yoksa tup de denediniz mi?

Yaptırdıysanız Ve yeterliyse sevindim o zaman .sadece atlamış olmanızı istemediğimden sorma gereği duydum
Cok sagol canim %9 kusur cikti. Normal demislerdi laboratuvardan. Kendiligimden gidip yaptirdim kimse istemedi. Ben de onemli diye dusundum cok sagol insallah hepimiz kavusuruz cok zorlu bi surec

@04lylm nin de inşaallah değeri yükselcek sonra da ben güzel haber vericem hepimiz hem anne hem teyze olcaz düşünsenize

Vala senin adına bütün kızlar cok sevinmiştir insallah sağlıklı bir şekilde kucağına alirsin
Sabahtan beri bekliyoruz canim çok çok sevindim çifte sevinç oldunuz maşaallah inşaallah sağlıkla alın kucağınıza Rabbim acılarını göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…