Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Zor geçmiş senin opudan sonrası cnm,bence de ancak rahim kendine gelir,
Benim de yarın netleşecek inşallah hayırlısı olsun cnm

Galiba arkadasimiz fazla detay vermek istemiyor neyse olsun ben totem yaptim bak gepimiz pozitif alacagiz
Sanırım dediğin gibi neyse hayırlısı olsun şükür pozitifi aldı inşaallah ablam tutar totemin bu arada sormaktaki amacım geri geri hesaplayıp kaçıncı gün değer artmış benimki 4.gün olcak ya öyle bir hesaplarım demiştim

Ama sen ve fatoda var :) sira soyle :)
Oly , mihrimah , ben , fato ,annveoglu veya sen hanginiz erken olursa
İşte anneveogluş u ile ben sonda olduğumuz için ilk sizler hamiş kalıp bize dua edin :)) o yuzden hepiniz çabuk hamiş olun ve bize de dıa edin. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşAllah. Amiin

Kızlar kusura bakmayın cok fazla bas agrim var ve belim ağrıyor uzandim hep 5. Gun embriyosu canim dualariniz icin tesekkur ederim ögrenir ogrenmez sizlere dr dua ettim inşallah guzel haberlerinizi bekliyorum

Kızlar kusura bakmayın cok fazla bas agrim var ve belim ağrıyor uzandim hep 5. Gun embriyosu canim dualariniz icin tesekkur ederim ögrenir ogrenmez sizlere dr dua ettim inşallah guzel haberlerinizi bekliyorum
Anlıyorum seni cnm Sen kendini fazla yorma benim dileğim herkes burdaki herkes olmayanlar bile kim çok istiyorsa hasretindeyse Rabbim nasip etsin. Sen de sağlıkla kucağına al inşAllah. Bizi de dualarından eksik etme cnm

Bosver kiz tutsunda ne zaman olursa :) bence bizim kizinkide tuttu :) 2 gun sonra yapsin bakalim ne olacak

Kizlar cok da belirti arayip heba etmeyin kendinizi ben 6. Gun esime dedim ya yok olmadı diye hatta kan vermeye o kadar stresli gittik ki sonucu alana kadar stres yapmayın sadece ilk 3 gun akintim oldu acik sari yoğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…