Amin ablam sağol değerin kaç acaba bir de 5.gün embriyosuydu dimiAllah razi olsun kizlar inşallah sizin de pozitif haberlerinizi alirim canlarim
Zor geçmiş senin opudan sonrası cnm,bence de ancak rahim kendine gelir,Valla zaten ben bu sefer opudan sonra mahfoldum vucudum su topladi canim 5 kilo aldim opudan sonra 2 gunde. Gunlerce ayaga kalkamadim cok agrim oldu. Acikcasi dinlenmek de iyi gelecekama ayni anda transfer diye sevinmistim neyse sen ayagini sürü o zaman canim bizim gecen seferkilerin 3.gunden sonra gelisimleri yavasladi.3.gunde dondurduklarinda fena degildilee cozuldukten sonra hep gelisimleri geriden geldi ve iki denememiz de nagetif oldu dja hasarimiz varmis cunku. Simdi tedavi olduk cok sukur 5.gune giden embriyolarimiz var o zaman sana simdiden hayirli olsun canim
Hayırlı olsun maşallah suphanallah, inşallah kutlansın değerin cnm,darısı başımızaAllah razi olsun kizlar inşallah sizin de pozitif haberlerinizi alirim canlarim
İğnemi yaparken kanda vereyim dedim
Sana kac kere yazdim biliyormusunMaşallahinızı eksik etmeyin çok şükür pozitif
Galiba arkadasimiz fazla detay vermek istemiyor neyse olsun ben totem yaptim bak hepimiz pozitif alacagizAmin ablam sağol değerin kaç acaba bir de 5.gün embriyosuydu dimi
Sırayla hamiş kalın ben hamiş duası istiyorum ne kadar çok hamiş o kadar çok duaSana kac kere yazdim biliyormusunama sukur pozitif dedim size sira bizde insallah
Sanırım dediğin gibi neyse hayırlısı olsun şükür pozitifi aldıGaliba arkadasimiz fazla detay vermek istemiyor neyse olsun ben totem yaptim bak gepimiz pozitif alacagiz
Ama sen ve fatoda var :) sira soyle :)Sırayla hamiş kalın ben hamiş duası istiyorum ne kadar çok hamiş o kadar çok dua
Hepimizde dualar artarak devam edecek en şanslısı da umudumvarhepAma sen ve fatoda var :) sira soyle :)
Oly , mihrimah , ben , fato ,annveoglu veya sen hanginiz erken olursa
İşte anneveogluş u ile ben sonda olduğumuz için ilk sizler hamiş kalıp bize dua edin :)) o yuzden hepiniz çabuk hamiş olun ve bize de dıa edin. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşAllah. AmiinAma sen ve fatoda var :) sira soyle :)
Oly , mihrimah , ben , fato ,annveoglu veya sen hanginiz erken olursa
Kuzum Rabbim hepimizi kucağı bebişlerle dolu kısmetlilerden eylesinHepimizde dualar artarak devam edecek en şanslısı da umudumvarhep
Anlıyorum seni cnm Sen kendini fazla yorma benim dileğim herkes burdaki herkes olmayanlar bile kim çok istiyorsa hasretindeyse Rabbim nasip etsin. Sen de sağlıkla kucağına al inşAllah. Bizi de dualarından eksik etme cnmKızlar kusura bakmayın cok fazla bas agrim var ve belim ağrıyor uzandim hep 5. Gun embriyosu canim dualariniz icin tesekkur ederim ögrenir ogrenmez sizlere dr dua ettim inşallah guzel haberlerinizi bekliyorum
Bosver kiz tutsunda ne zaman olursa :) bence bizim kizinkide tuttu :) 2 gun sonra yapsin bakalim ne olacakSanırım dediğin gibi neyse hayırlısı olsun şükür pozitifi aldıinşaallah ablam tutar totemin bu arada sormaktaki amacım geri geri hesaplayıp kaçıncı gün değer artmış benimki 4.gün olcak ya öyle bir hesaplarım demiştim
Herzaman insallah dua her zaman lazimİşte anneveogluş u ile ben sonda olduğumuz için ilk sizler hamiş kalıp bize dua edin :)) o yuzden hepiniz çabuk hamiş olun ve bize de dıa edin. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşAllah. Amiin
Bencee sen dayanamaz 2 gun sonra test yaparsin gibi hissediyorumSimdi ki gün benim sanirim 28 kasım test tarihim. Dualarınızdan beni eksik etmeyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?