Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Yazmadigim icin lütfen kusura bakmayın yanlış anlamayın bugün normal adet günum o yuzden sancim vardi uzandim hep

L Latehzen rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin amaçi ayni o yüzden kimse kızmazda yadırgamazda .sadece hepimiz heyecanla senin sonucunu bekledik cnku pozitif olunca bize de umut olacaksın insallah . Hersey gönlünce olsun insallah sorun yasamadan devam eder gebeliğin sen anın tadını çıkar mutlu ol insallah

Ya o kadar sancim var ki öldüm şimdi de bas agrisi bitirdi beni okuldan gec ciktim bizim bulundugumuz yer ilce disinda bir yer hastaneye gitmek sonucu almak cok uzun sürdü sonra bi şok falan derken gec oldu kusura bakmayın Rabbim tamamina erdirsin ve sizlere de nasip etsin insallah

Kizlar cok da belirti arayip heba etmeyin kendinizi ben 6. Gun esime dedim ya yok olmadı diye hatta kan vermeye o kadar stresli gittik ki sonucu alana kadar stres yapmayın sadece ilk 3 gun akintim oldu acik sari yoğun
6.gün mü test yaptın anlamadım onu . Bide yanlış anlamak değil de neden değerini söylemediğine anlam veremedim ablacım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

L Latehzen Allah sağlıkla devamını getirip,kucağına almayı nasip etsin inşallah,güzel günler;-))

Kızlaaar Bahçeci den aradılar bebişlerimi çözdürüyorlarmış 3.gün embriyosu olması biraz da olsa tedirgin ediyor ya hani sordum neden 5 e kadar gitmedi madem 3.gün kalitesi olarak çok güzel kendi günü ile uyumlu da dedim dr isteği nedeniyle dediler. Yani yarın 4.gün kalitesinde 4.gün embriyosu olurlarsa hiçbir sorun yokmuş ne olur dua edin olur mu Yarın transfer saati için arayacaklar saatimi bilmiyorum ama okuyabilen Meryem suresi, okuyamayan da gönlünden istediği herhangi bir dua etsin lütfen inşaallah 3.hamiş de ben olurum hamiş hamiş ederim ben de sizlere şimdiden Allah razı olsun Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşaallah bekletmeden

Canim benim sen embriyoya takma embriyon guzel olmas transfer zaten etmezlee. Bence oluxak senin. Insallah hemencecik tutunur yavrun

L Latehzen hayırlı olsun cnm darısı başınıza ıns benim de bugun yumurta toplama günüm belli oldu cuma saat 10 a çağırdılar
Birde dr endometriyum kalınlığın iyi dedi ama transver ile ilgili yorum yapmadi bende sormadım acaba taze transfer yapar mi

Bahcecide pek tase transfer yapilmiyor canim ama belli de olmazZ doktorun kim?

Rabbim gönlündeki nasip etsin cnm insallah enbiya süresinin 89. Ayetini ve 41 nas ve felak 17 ayayul kürsü suya okuyup içiyorum ıns sizlerin niyetine de yapacam bundan sonra rabbim hepimize nasio etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…