Evet bende ole biliyorim yumurta toplama guni belli olur zaten doktorum Burçak hanımBahcecide pek tase transfer yapilmiyor canim ama belli de olmazZ doktorun kim?
İnşaallah ablam ne bileyim o kadar şey okuyorum kiCanim benim sen embriyoya takma embriyon guzel olmas transfer zaten etmezlee. Bence oluxak senin. Insallah hemencecik tutunur yavrun
Opu günü söylemişlerdi bana donduracaklarını ve genelde de ilaçların etkisi gitsin diye tercih ettikleri durummuş bu. İlk adetle oluyor benim transferim Yani yarın hayırlısıyla inşaallah siz de içinizi ferah tutun güvenin dr unuza
Amin inşaallah Allah razı olsunRabbim gönlündeki nasip etsin cnm insallah enbiya süresinin 89. Ayetini ve 41 nas ve felak 17 ayayul kürsü suya okuyup içiyorum ıns sizlerin niyetine de yapacam bundan sonra rabbim hepimize nasio etsin
Ben karşılaştım yaşınız kaç ?opudan sonra embriyolar 5. gün dondurulur diye biliyorduk ancak bizimkiler 3. gün donduruldu. ölmek üzereydi de riske etmemek için mi diye sorduğumuzda hayır kaliteleri çok iyi, doktor onaylarsa tercih ettiğimiz prosedür bu. transfer zamanı 3. gün embriyolarını çözüp 5. güne ulaştırıp öyle transfer edeceğiz dediler
önceki denemelerimde başka yerlerde böyle bir şeyle karşılaşmadım. bununla karşılaşan / bilgisi olan var mı?
30Ben karşılaştım yaşınız kaç ?
Ben de 26 olcam bu ay. Bana yaşımın genç ve ilk denemem olması sebebiyle böyle yapıldığı söylendi.Acaba dedim yavaşlar mıydı ondan mı hayır kesinlikle 3.gün Ve çok iyi kalitede dediler daha bugün konuştum. Daha önceden de dr isteğine bağlı olarak 4veya 5.gün transferi olacağı söylenmişti.Doktorum Mustafa bey ve 4.günde karar kıldı.Asiye hemşire de 3.gün denemeleri bazılarının negatif olabiliyor Ve o zaman acaba ne oldu da tutmadı diye illa 5 bekleyebiliyor dedi. Benim transferim yarın şu an için iyi olduklarını biliyorum Ve yarın da 4.güne göre kaliteli olsunlar diye dua ediyorum
Arıyorlar ama 3.gün benim 3 tane yavaş ilerleyen 3 tane de şimdikiler vardı işte dr onaylarsa donduracaklarını söylemişlerdi diğer 3 ü gelişme göstermemiş işte o 3 ü de dondurulmuştu .30
sizde sonrasında çözdüler mi durum nedir?
acaba nadir mi oluyor yoksa gerçekten de doktor onaylarsa istedikleri bir prosedür mü anlayamadım; çünkü öncesinde böyle bir şey söylememişlerdi bize. hatta 1. 3. ve 5. günler aranıp bilgi verilecek dediler.
İnşaallahbenim doktorum da Mustafa hoca, belki de onun tercih ettiği yöntem budur bilemedim
inşallah tutar hayırlısı bakalım :)
Hdi goozunaydin canim insallah jersey guzel olacak :) arkandan geliyorum bekle beniKızlaaar Bahçeci den aradılar bebişlerimi çözdürüyorlarmış3.gün embriyosu olması biraz da olsa tedirgin ediyor ya hani sordum neden 5 e kadar gitmedi madem 3.gün kalitesi olarak çok güzel kendi günü ile uyumlu da dedim dr isteği nedeniyle dediler. Yani yarın 4.gün kalitesinde 4.gün embriyosu olurlarsa hiçbir sorun yokmuş ne olur dua edin olur mu Yarın transfer saati için arayacaklar saatimi bilmiyorum ama okuyabilen Meryem suresi, okuyamayan da gönlünden istediği herhangi bir dua etsin lütfen inşaallah 3.hamiş de ben olurum hamiş hamiş ederim ben de sizlere şimdiden Allah razı olsun Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşaallah bekletmeden
Gel ablam gelHdi goozunaydin canim insallah jersey guzel olacak :) arkandan geliyorum bekle beni
Dualarimdasin canimGel ablam gelinşaallah olur endişeliyim yarın için ne olur eksik etmeyin dualarınızı
Saol ablam Allah razı olsunDualarimdasin canim
Doktoeun guvenc bey mi?opudan sonra embriyolar 5. gün dondurulur diye biliyorduk ancak bizimkiler 3. gün donduruldu. ölmek üzereydi de riske etmemek için mi diye sorduğumuzda hayır kaliteleri çok iyi, doktor onaylarsa tercih ettiğimiz prosedür bu. transfer zamanı 3. gün embriyolarını çözüp 5. güne ulaştırıp öyle transfer edeceğiz dediler
önceki denemelerimde başka yerlerde böyle bir şeyle karşılaşmadım. bununla karşılaşan / bilgisi olan var mı?
Mustafa bey miş onun daDoktoeun guvenc bey mi?
Canım biraz rahat ol tedirgin olma inan onlar bu hesaplari bizden iyi biliyorlar tedirgin olursan bu rahmine dolayısıyla bebegine yansır Allaha tevekkül et yarin dualarimiz senin icin olacak Allah yardimcin olsunİnşaallah ablam ne bileyim o kadar şey okuyorum kibide nedensiz olması test yapmadan direkt işleme geçmiş olmamızın endişesi var sanırım Ve negatif olursa hayal kırıklığından korkuyorum yarın çok önemli belki bir nebze de olsa rahatlarım 4.gün 4.gün ile uyumlu olurlarsa
Tabiki haklisin cnmOpu günü söylemişlerdi bana donduracaklarını ve genelde de ilaçların etkisi gitsin diye tercih ettikleri durummuş bu. İlk adetle oluyor benim transferim Yani yarın hayırlısıyla inşaallah siz de içinizi ferah tutun güvenin dr unuza
Yok hergun oku demişti hafız bir ablaAmin inşaallah Allah razı olsunözellikle saat gün önemli mi yarın transfer öncesi okuyayım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?