Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kizlar bahceciden aradilar bugun 5 embriyo daha dondurmuslr.bugun 6. Gun ama 5. Gun kalitesindeymis. Yani toplam 9 tane blastokist embriyomuz olmus oldu. Ama bu sonradna dondurulanlar cozulunce saglik olurlar mi bilemiyorum.cok sukur gercekten

Kizlar bahceciden aradilar bugun 5 embriyo daha dondurmuslr.bugun 6. Gun ama 5. Gun kalitesindeymis. Yani toplam 9 tane blastokist embriyomuz olmus oldu. Ama bu sonradna dondurulanlar cozulunce saglik olurlar mi bilemiyorum.cok sukur gercekten
Masallah kuzum ya Allah bol kalite versin :)

Canım biraz rahat ol tedirgin olma inan onlar bu hesaplari bizden iyi biliyorlar tedirgin olursan bu rahmine dolayısıyla bebegine yansır Allaha tevekkül et yarin dualarimiz senin icin olacak Allah yardimcin olsun
Saol ablacım Allah hepinizden razı olsun kötü düşünmüyorum çok da kasmamaya çalışıyorum ama insanın aklının bi köşesinde acaba oluyor

Gözünaydın ablam inşaallah sıkı sıkı tutunacaklar merak etme

Cnim mesela benim doktorum guvenc bey ve butun hastalarina ayni proseduru uyguliyor aciklamasi da su.; embriyolari 3.gunde donduruyorum ki cozuldukten sonra 5.gune gidemese de 4.gunde sansimiz olsun. Ve guvenc hoca cok da basarili bir doktor.

Kızlar benm transferin 2. Ve 3. günü yoğun bi şekilde açık sarı akintim oldu 4 gün adet sancısı var ve bir miktar kahverengi akıntım oldu 5 gün hiç akintim yok hemde hiç Sadece biraz kasık ağrısı var var

Kızlar birşey sorcam bazı forumlarda okudum bu cok tüp bebek merkezi transferim 4 6 ve 8 günü hastalardan e2 ve Progestan baktırmasın istiyormuş ona göre sonucun pozitif yada negatif olduğu belli olabiliyor Muş Bnde dün baktrdm acaba doğruluk payı nedir daha önce tecrübesi olan var mi yada bu konuda bilgisi olan

Sanırım aynı forumda okuduk kuzum ben de geçenlerde denk gelmiştim ama sonra o konudaki sanırım tez sayfasıydı araştırmayı okuduğumda çok anlamlı olmadığı yazıyordu o yüzden paylaşma gereği duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…