- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Masallah kuzum ya Allah bol kalite versin :)Kizlar bahceciden aradilar bugun 5 embriyo daha dondurmuslr.bugun 6. Gun ama 5. Gun kalitesindeymis. Yani toplam 9 tane blastokist embriyomuz olmus oldu. Ama bu sonradna dondurulanlar cozulunce saglik olurlar mi bilemiyorum.cok sukur gercekten
Ay yaa insallah ama hepimize versin canimMasallah kuzum ya Allah bol kalite versin :)
Amin insallah bende korkuyorum 3. Gun 1 . Kalite donduruldu ama sonra ne olacak bilemedimAy yaa insallah ama hepimize versin canim
Canim 1. Kalite olmasi cok onemli cozuldukten sonra da 5 gidiyor saglikliysa. Ne zaman trasnfer olacakti senin daha vardi di miAmin insallah bende korkuyorum 3. Gun 1 . Kalite donduruldu ama sonra ne olacak bilemedim
Persembe kontrole gidocem canim ozqman belli olacak insallahCanim 1. Kalite olmasi cok onemli cozuldukten sonra da 5 gidiyor saglikliysa. Ne zaman trasnfer olacakti senin daha vardi di mi
Saol ablacım Allah hepinizden razı olsunCanım biraz rahat ol tedirgin olma inan onlar bu hesaplari bizden iyi biliyorlar tedirgin olursan bu rahmine dolayısıyla bebegine yansır Allaha tevekkül et yarin dualarimiz senin icin olacak Allah yardimcin olsun
Kizlar bahceciden aradilar bugun 5 embriyo daha dondurmuslr.bugun 6. Gun ama 5. Gun kalitesindeymis. Yani toplam 9 tane blastokist embriyomuz olmus oldu. Ama bu sonradna dondurulanlar cozulunce saglik olurlar mi bilemiyorum.cok sukur gercekten
Cnim mesela benim doktorum guvenc bey ve butun hastalarina ayni proseduru uyguliyor aciklamasi da su.; embriyolari 3.gunde donduruyorum ki cozuldukten sonra 5.gune gidemese de 4.gunde sansimiz olsun. Ve guvenc hoca cok da basarili bir doktor.30
sizde sonrasında çözdüler mi durum nedir?
acaba nadir mi oluyor yoksa gerçekten de doktor onaylarsa istedikleri bir prosedür mü anlayamadım; çünkü öncesinde böyle bir şey söylememişlerdi bize. hatta 1. 3. ve 5. günler aranıp bilgi verilecek dediler.
Burdayım canm
Hadi bakalim guzel haberleri bekliyorum :)Yok canm bn memlekete geldim dünyok yârin yapmicam insallah cuma yada en geç cumartesi yapcam
Sanırım aynı forumda okuduk kuzum ben de geçenlerde denk gelmiştim ama sonra o konudaki sanırım tez sayfasıydı araştırmayı okuduğumda çok anlamlı olmadığı yazıyordu o yüzden paylaşma gereği duymadımKızlar birşey sorcam bazı forumlarda okudum bu cok tüp bebek merkezi transferim 4 6 ve 8 günü hastalardan e2 ve Progestan baktırmasın istiyormuş ona göre sonucun pozitif yada negatif olduğu belli olabiliyor Muş Bnde dün baktrdm acaba doğruluk payı nedir daha önce tecrübesi olan var mi yada bu konuda bilgisi olan
Niye karıştı kiBnde araştırdım biraz kafam karıştı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?