Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kizlar bahceciden aradilar bugun 5 embriyo daha dondurmuslr.bugun 6. Gun ama 5. Gun kalitesindeymis. Yani toplam 9 tane blastokist embriyomuz olmus oldu. Ama bu sonradna dondurulanlar cozulunce saglik olurlar mi bilemiyorum.cok sukur gercekten
maşallah maşallah arkadaşım olumsuz olma birçok hasta 1 embriyoyu bulamıyor maşallah
çözdürmede bozulma olmaz dedi drum bu konuda Türkiyenin en iyi laborutavarlarından birinde embriyolarınız dedi

benim durumum öyle arkadaşım dr sordum bunu dr direk 5. günde dondurulan embriyoya göre 3. gün çözdürülüp 5. güne giden embiriyo daha kaliteli embriyo dedi dr
kaç tane 3. gün embriyonuz var arkadaşım drnuz kim

maşallah maşallah arkadaşım olumsuz olma birçok hasta 1 embriyoyu bulamıyor maşallah
çözdürmede bozulma olmaz dedi drum bu konuda Türkiyenin en iyi laborutavarlarından birinde embriyolarınız dedi
Yok canim tabiki haklisin. Cozdurmede bozulma olmuyor da embriyonun gelisimi geriden geldigin icin sonuca ulasmayabilir diyee korkuyoruz biz. Bizim sorunumuz bu zaten. Gecen sefer de 10 embriyo varsi ayni seyi yasadik. O yuzden canim. Ama bu sefer guzel olacak diye hissediyoruz insallah

Dün kontrol histereskopisi oldum yapışıklık yokmuş rahim temiz dedi
benim miyonun alındığı yerde çukurluk var dedi onun için rahim dokusunun kendini yenilemesi gerek
dedi ve transfer içinde şubat adeti ile görüşelim

Aaa canim peki senin yumurtalarin ne zaman toplammisti?

canım hayırlı olsun transferin tüm dualarımda sen varsın bu gün rabbim yüzünü güldürsün
canım peki diğer embriyolar ne durumda

Ohh iyi yerimiz cok guzel gec olsun guc olmasin canim insallah hersey guzel olacak

canım 40 yaş topiğinde bir arkadaş vardı. onda tranfer sonrasında dru progestron değerine bakıldı biraz düşük iken sanırım ona ilaçta verdiler diye hatırlıyorum şuan oda hamile

Bnde bi kaç topikte denk geldik 4 gün öylesine e2 ve Progestan baktrdim e2 cok yüksek 800 küsürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…