- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
maşallah maşallah arkadaşım olumsuz olma birçok hasta 1 embriyoyu bulamıyor maşallahKizlar bahceciden aradilar bugun 5 embriyo daha dondurmuslr.bugun 6. Gun ama 5. Gun kalitesindeymis. Yani toplam 9 tane blastokist embriyomuz olmus oldu. Ama bu sonradna dondurulanlar cozulunce saglik olurlar mi bilemiyorum.cok sukur gercekten
benim durumum öyle arkadaşım dr sordum bunu dr direk 5. günde dondurulan embriyoya göre 3. gün çözdürülüp 5. güne giden embiriyo daha kaliteli embriyo dedi dropudan sonra embriyolar 5. gün dondurulur diye biliyorduk ancak bizimkiler 3. gün donduruldu. ölmek üzereydi de riske etmemek için mi diye sorduğumuzda hayır kaliteleri çok iyi, doktor onaylarsa tercih ettiğimiz prosedür bu. transfer zamanı 3. gün embriyolarını çözüp 5. güne ulaştırıp öyle transfer edeceğiz dediler
önceki denemelerimde başka yerlerde böyle bir şeyle karşılaşmadım. bununla karşılaşan / bilgisi olan var mı?
Yok canim tabiki haklisin. Cozdurmede bozulma olmuyor da embriyonun gelisimi geriden geldigin icin sonuca ulasmayabilir diyee korkuyoruz biz. Bizim sorunumuz bu zaten. Gecen sefer de 10 embriyo varsi ayni seyi yasadik. O yuzden canim. Ama bu sefer guzel olacak diye hissediyoruz insallahmaşallah maşallah arkadaşım olumsuz olma birçok hasta 1 embriyoyu bulamıyor maşallah
çözdürmede bozulma olmaz dedi drum bu konuda Türkiyenin en iyi laborutavarlarından birinde embriyolarınız dedi
Aaa canim peki senin yumurtalarin ne zaman toplammisti?Dün kontrol histereskopisi oldum yapışıklık yokmuş rahim temiz dedi
benim miyonun alındığı yerde çukurluk var dedi onun için rahim dokusunun kendini yenilemesi gerek
dedi ve transfer içinde şubat adeti ile görüşelim
canım hayırlı olsun transferin tüm dualarımda sen varsın bu gün rabbim yüzünü güldürsünİnşaallahsizin kaç tane vardı sayıyla da alakalı olabilir 5 e gitmezlerse elimizdekileri de kaydedebiliyoruz sonuçta ama bugün 3 de çözdürüldü yarın 4.günle uyumlu Ve kaliteli olurlarsa sorun yok inşaallah çünkü yarın transferim var
eylül 27de canım ekimde miyon alındı 1,7 cmlikAaa canim peki senin yumurtalarin ne zaman toplammisti?
Ohh iyi yerimiz cok guzel gec olsun guc olmasin canim insallah hersey guzel olacakDün kontrol histereskopisi oldum yapışıklık yokmuş rahim temiz dedi
benim miyonun alındığı yerde çukurluk var dedi onun için rahim dokusunun kendini yenilemesi gerek
dedi ve transfer içinde şubat adeti ile görüşelim
inşallah ama artık sabırsız olduHayırlısı insallah ablacim şubatta seninde iyi haberini aliriz
Kızlar birşey sorcam bazı forumlarda okudum bu cok tüp bebek merkezi transferim 4 6 ve 8 günü hastalardan e2 ve Progestan baktırmasın istiyormuş ona göre sonucun pozitif yada negatif olduğu belli olabiliyor Muş Bnde dün baktrdm acaba doğruluk payı nedir daha önce tecrübesi olan var mi yada bu konuda bilgisi olan
Hmm cok gece atmislar o zaman ama sonucta her seyi garantilemek istiyorlar bu iyi bir sey. Hayirlisi olsun o zaman kuzumeylül 27de canım ekimde miyon alındı 1,7 cmlik
bu ay kontrol histereskopisi oldu
evet yumurta toplama ile transfer arasında 6 ay olacakHmm cok gece atmislar o zaman ama sonucta her seyi garantilemek istiyorlar bu iyi bir sey. Hayirlisi olsun o zaman kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?