- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Ay evet canim cok az kaldi hadi soyle bir goz doldurur hcg degeri gorelimAmin amin insallah 28 inde insallah Bnde size güzel haber veririm
İçim rahatladı bakiym benim bebişler ne durumda bugünbenim durumum öyle arkadaşım dr sordum bunu dr direk 5. günde dondurulan embriyoya göre 3. gün çözdürülüp 5. güne giden embiriyo daha kaliteli embriyo dedi dr
kaç tane 3. gün embriyonuz var arkadaşım drnuz kim
Cok guzel canim. Embriyon daKızlar aradılar beni saat 14.30 da orda olcam dualarınızı eksik etmeyin
Ay evet canim cok az kaldi hadi soyle bir goz doldurur hcg degeri gorelim[/QUOTAy insallah insallah
Gözün aydın cnm bebişin sana sıkı sıkı sarılmıKızlar benm transferin 2. Ve 3. günü yoğun bi şekilde açık sarı akintim oldu 4 gün adet sancısı var ve bir miktar kahverengi akıntım oldu 5 gün hiç akintim yok hemde hiç Sadece biraz kasık ağrısı var var
Haydi hayırlısı canım inşAllah herşey gönlünce olur geç olsun güç olmasınDün kontrol histereskopisi oldum yapışıklık yokmuş rahim temiz dedi
benim miyonun alındığı yerde çukurluk var dedi onun için rahim dokusunun kendini yenilemesi gerek
dedi ve transfer içinde şubat adeti ile görüşelim
Dualarımız seninle canım Haydi Allah yardımcın olsunKızlar aradılar beni saat 14.30 da orda olcam dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar aradılar beni saat 14.30 da orda olcam dualarınızı eksik etmeyin
inşallah inşallah arkadaşım allah gönlüne göre versinBirazdan içeri alcaklar benim de eğer bebişim bana sıkı sıkı tutunursa inşaallahannesinin Doğum gününde pozitif olcak babasının Doğum gününde doğacak
İyilermiş şu an için 4.güne gelmişler diğerleri deinşallah inşallah arkadaşım allah gönlüne göre versin
diğer embriyolar nasılmış canım
Haydi haberlerini bekliyoruz canım. Rabbim işini hayır eylesin bebişin bırakmasın seni.Birazdan içeri alcaklar benim de eğer bebişim bana sıkı sıkı tutunursa inşaallahannesinin Doğum gününde pozitif olcak babasının Doğum gününde doğacak
hadi bakalım,hayırlısıyla al bebişini.Birazdan içeri alcaklar benim de eğer bebişim bana sıkı sıkı tutunursa inşaallahannesinin Doğum gününde pozitif olcak babasının Doğum gününde doğacak
Haydi hayirli olsun bebeisim :)bende yarin ordayim cnaimKızlar aradılar beni saat 14.30 da orda olcam dualarınızı eksik etmeyin
Ayyy basladik dmei gun saymaya :)Hepinize çok teşekkür ederim aldım bebişimi gerisi takdiri ilahi artık Rabbim inşaallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?