Canım okulda olduğum icin yazamadim aklim sendeydi çok dua ettim hadi bakalim inşallah sağlıklı bir şekilde tutunur bebişinİyilermiş şu an için 4.güne gelmişler diğerleri de
Canım sen tekrar test yaptin miCanm sen tedaviye başladın mi yoksa başlamayı mi düşünüyorsun merak ettiğin birşey varya yardımcı olabilirim
era yı biliyorumda cd56 neCanım cok ilgililer ve labaratuvar açısından gerçekten cok ileri teknolojileri var. Doktor söyler belki ama cd56 ve era testi mutlaka iste derim maliyeti fazla ama buna değer bence inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucaginiza alirsiniz
İstersen git ni öngörüşme yapın. Eminim iÇine sinecektir. Çok ilgili bir ekip.slm her kese ...bende yeni katıldım aranıza ve zor hastalardan biriyim ...6 tüp bebek yapıldı...sorun eşimde..embiryolar çok güzel ama tranfer yapılıyor ama başka hiçbir sorun yok ama hiiiç tutunma olmuyor...aranızda benim gibi sorunu olan varmı açaba bana transfer edilince benim başım dönüyor midem bulanıyor istifa ediyorum ...ama bu transferden hemen sonra yani ilk 2 gün böyleyim 3 gün duştan sonra normale dönüyor....şimdi ben bahçeci fulya tüp bebek merkezine gidecem orayı hiç bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Kuzum Allah yardımcın olsun bebişin hep senle kalsın. Leyla ve @ latahzen Rabbim sizin de bebişlerinizi sizden ayırmasın. Adım adım doğuma yaklaşın inşAllah ve hamiş hamiş bize dua edin
Canim hayirli olsun insallah pozitifi kutlariz burdaHepinize çok teşekkür ederim aldım bebişimi gerisi takdiri ilahi artık Rabbim inşaallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder hepimize
Canim hosgeldin. Embriyolarinin gelisii nasil kacici gune kadar geliyorlar.slm her kese ...bende yeni katıldım aranıza ve zor hastalardan biriyim ...6 tüp bebek yapıldı...sorun eşimde..embiryolar çok güzel ama tranfer yapılıyor ama başka hiçbir sorun yok ama hiiiç tutunma olmuyor...aranızda benim gibi sorunu olan varmı açaba bana transfer edilince benim başım dönüyor midem bulanıyor istifa ediyorum ...ama bu transferden hemen sonra yani ilk 2 gün böyleyim 3 gün duştan sonra normale dönüyor....şimdi ben bahçeci fulya tüp bebek merkezine gidecem orayı hiç bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
İnşaallahCanim hayirli olsun insallah pozitifi kutlariz burda
Slm cnm,başladık çok şükür üç embriyomuz donduruldu blastossisst aşamadaymışlar bekledik çok bugün netleşti.
YokCanım sen tekrar test yaptin mi
yok yapmadım dahaCanım sen tekrar test yaptin mi
Super haber hadi hayirli olsun o zaman pesinden geliyorum ayagini sürüSlm cnm,başladık çok şükür üç embriyomuz donduruldu blastossisst aşamadaymışlar bekledik çok bugün netleşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?