Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

slm her kese ...bende yeni katıldım aranıza ve zor hastalardan biriyim ...6 tüp bebek yapıldı...sorun eşimde..embiryolar çok güzel ama tranfer yapılıyor ama başka hiçbir sorun yok ama hiiiç tutunma olmuyor...aranızda benim gibi sorunu olan varmı açaba bana transfer edilince benim başım dönüyor midem bulanıyor istifa ediyorum ...ama bu transferden hemen sonra yani ilk 2 gün böyleyim 3 gün duştan sonra normale dönüyor....şimdi ben bahçeci fulya tüp bebek merkezine gidecem orayı hiç bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Canm sen tedaviye başladın mi yoksa başlamayı mi düşünüyorsun merak ettiğin birşey varya yardımcı olabilirim

Canım cok ilgililer ve labaratuvar açısından gerçekten cok ileri teknolojileri var. Doktor söyler belki ama cd56 ve era testi mutlaka iste derim maliyeti fazla ama buna değer bence inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucaginiza alirsiniz

Evet gün saymaya başladık bakalım inşaallah ben de pozitif sonuç almayı Ve sizlerle paylaşmayı çok istiyorum Rabbim nasip ederse L Latehzen canım çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun sağ Salim hayırlı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım bir an önce

Bağışıklıkla ilgili bir sey bağışıklık susteminde sıkıntı varsa embriyoyu kabul etmiyor bunun için serum tedavisi olunuyor

İstersen git ni öngörüşme yapın. Eminim iÇine sinecektir. Çok ilgili bir ekip.

Kuzum Allah yardımcın olsun bebişin hep senle kalsın. Leyla ve @ latahzen Rabbim sizin de bebişlerinizi sizden ayırmasın. Adım adım doğuma yaklaşın inşAllah ve hamiş hamiş bize dua edin

Canim hosgeldin. Embriyolarinin gelisii nasil kacici gune kadar geliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…