Ben daha hamile değilim ama sonucumu almadım insallah Allah soyletmistr sanaKuzum Allah yardımcın olsun bebişin hep senle kalsın. Leyla ve @ latahzen Rabbim sizin de bebişlerinizi sizden ayırmasın. Adım adım doğuma yaklaşın inşAllah ve hamiş hamiş bize dua edin
Amin canım inşaallah hepimiz sırayla pozitifleri alırızMmihrimah hayırlı olsun inşaallah güzel sonuç alırsınız
Rabbim kavuştursun bebişine. Kızlar hepiniz hamiş olun e mi inşAllah. İnşAllah canım her şey yolunda gider. Bütün aksilikler uzak olsun. Rastgeleler senle olsunGunaydin :) 9:15 ucagina binip klinige gitmek icin hazirlaniyorum :) bana dua edin olurmu
amin inşallahRabbim kavuştursun bebişine. Kızlar hepiniz hamiş olun e mi inşAllah. İnşAllah canım her şey yolunda gider. Bütün aksilikler uzak olsun. Rastgeleler senle olsun
Slm cnm,başladık çok şükür üç embriyomuz donduruldu blastossisst aşamadaymışlar bekledik çok bugün netleşti.
Gunaydin :) 9:15 ucagina binip klinige gitmek icin hazirlaniyorum :) bana dua edin olurmu
Amin saol cnaim kan verdim sonucu bekliyorum insallah hakkimizda hayirlisi olurRabbim kavuştursun bebişine. Kızlar hepiniz hamiş olun e mi inşAllah. İnşAllah canım her şey yolunda gider. Bütün aksilikler uzak olsun. Rastgeleler senle olsun
Kan verdim aonucu bekliyorum canim bakalim ne olacakcanım geldinmi hayırlısı ile merkeze inşallah güzel haberler verirsin bize
neye bakıyorlar canım adetin kaçıncı günündesinKan verdim aonucu bekliyorum canim bakalim ne olacak
Daha aralık adetinden sonra histereskopi kontrolüm var canım. Ondan sonra belli olucak büyük ihtimalle ocak ya da şubatı bulur hayırlısıyla. Bu sabah monodoks son hapı kullandım. Midem delinecek sandim bi yanma bi yanma. Şimdi süt içiyorum hafifledi çok şükür. Haplardansa iğneyi tercih ediyorum valla.umudumvarhep senin transfer ne zamana allah nasip ederse
Canicimm canım sen istanbuldamı oturuyorsun yoksa transfer sonrası döndün mü evine
bende zor içiyorum onu banada verdi drDaha aralık adetinden sonra histereskopi kontrolüm var canım. Ondan sonra belli olucak büyük ihtimalle ocak ya da şubatı bulur hayırlısıyla. Bu sabah monodoks son hapı kullandım. Midem delinecek sandim bi yanma bi yanma. Şimdi süt içiyorum hafifledi çok şükür. Haplardansa iğneyi tercih ediyorum valla.
Aradım merkezi galiskon diye şurup ismi verdiler iyi geliyormuş. Sen de kullanbende zor içiyorum onu banada verdi dr
10. Gunundeyim e2 ve p4 testleri yapildi sonuc bekliyorumneye bakıyorlar canım adetin kaçıncı günündesin
Masallah kuzum etti 2 sira @mihrimahta insallah :) sonrada benKızlar kan verdim rabbime bin şükür hamileyim rabbim isteyen herkese versin insallah
p4 ne oluyor ki inşallah güzel sonuçlar alırsın rahim kalınlığına bakıldımı canım10. Gunundeyim e2 ve p4 testleri yapildi sonuc bekliyorum
testi kaçıncı gün yapılsanı istiyorlar canımİnsallah kızlar ya bugun 7 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?