saol cnm hepimizin gönlündekini nasip etsim Rabbim:)))canım maşallah hayırlı olsun bebişle dönüş olsun inşallah
çok güzel maşallah. Allah bizlere de nasip etsin inşallahKızlar kan verdim rabbime bin şükür hamileyim rabbim isteyen herkese versin insallah
Progestan canim yok onada bakacaklar bekliyorump4 ne oluyor ki inşallah güzel sonuçlar alırsın rahim kalınlığına bakıldımı canım
Ayy çook mutlu oldum canım maşAllah. Rabbim tamamına erdirsin. Hamişlerimiz çoğalsın. Hadi dua sırası sizde.Kızlar kan verdim rabbime bin şükür hamileyim rabbim isteyen herkese versin insallah
Ayyy canim ne guzel haberrr hadi gozumuz aydinKızlar kan verdim rabbime bin şükür hamileyim rabbim isteyen herkese versin insallah
canım gözün aydın hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın inşallah progestron ve e2 kaç çıktı canımKizlar 30 kasimda transferim var insallah :) 3. Denemem ve 32 yasinda oldugum icin 2 embiryo transfer edilecek
canım hayırlısı ile sende aralıkta güzel haberler alacağız gözün aydınKızlarr adetle başlıyoruzya ilaçlara transfer sürecinde,13. güne randevü alıyoruz (yani benim süreç öyle işliyor) transfere kadar çok bekliyormuyuz aceba transfer yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Insallah cnm çok teşekkür ederimseninde hayırlı haberlerini alalım inşallah bol ve kaliteli yumurtaların olur inşallah
Progestan 0.1 e2 238 cikmisti benim 10. Gun rahim kalinligi 6.8 cikti bana bantta verdi 1 paket 2 sini simdi taktim ctesi cikaracagim 2 tanesini ctesi takip persembeye kadar kalacakcanım gözün aydın hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın inşallah progestron ve e2 kaç çıktı canım
rahim kalınlığı için ne dedi dr
ilerde transferde bilgim olsun diye soruyorum kusura bakma
seninde çözdürülüp 3. güne gidecek kuzular dimi hadi hayırlısı inşallah rabbim yüzünü güldürür arkadaşım
İnşaallah ablam sabırsızlıkla bekliyorumMasallah kuzum etti 2 sira @mihrimahta insallah :) sonrada ben
12 gün yapılmalı ama Bnde belirtiler vardı iğne yaptırdıktan sonra kanda vereyim dedimtesti kaçıncı gün yapılsanı istiyorlar canım
Benim 12.gün Cumartesi gittim Çarşamba da transfer oldum rahim kalınlığına göre değişiyor . Leyla da 12.gün Cumartesi gitmişti cuma yapıldı transfer ve şu an hamile inşaallah sağlıkla kucaklarına alırlar ben de güzel haberimi paylaşırımKızlarr adetle başlıyoruzya ilaçlara transfer sürecinde,13. güne randevü alıyoruz (yani benim süreç öyle işliyor) transfere kadar çok bekliyormuyuz aceba transfer yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Çok şükür canım gözün aydın sira mihrimahtaKızlar kan verdim rabbime bin şükür hamileyim rabbim isteyen herkese versin insallah
İnşaallah canım şu an çok erken hiçbir belirti de Yok tabi dua edin lütfenÇok şükür canım gözün aydın sira mihrimahta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?