Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlarr adetle başlıyoruzya ilaçlara transfer sürecinde,13. güne randevü alıyoruz (yani benim süreç öyle işliyor) transfere kadar çok bekliyormuyuz aceba transfer yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Kizlar 30 kasimda transferim var insallah :) 3. Denemem ve 32 yasinda oldugum icin 2 embiryo transfer edilecek
canım gözün aydın hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın inşallah progestron ve e2 kaç çıktı canım
rahim kalınlığı için ne dedi dr
ilerde transferde bilgim olsun diye soruyorum kusura bakma

seninde çözdürülüp 3. güne gidecek kuzular dimi hadi hayırlısı inşallah rabbim yüzünü güldürür arkadaşım

Canicimm hakkinda hayırlısı olsun cnm ıns bebişin sana kocaman sarılır
O O4lylm hayırlısı olsun cnm rabbim tamamına erdirsin
Benim de yrn saat 11.30 da opum var bakalim neler olacak
seninde hayırlı haberlerini alalım inşallah bol ve kaliteli yumurtaların olur inşallah

canım hayırlısı ile sende aralıkta güzel haberler alacağız gözün aydın

Progestan 0.1 e2 238 cikmisti benim 10. Gun rahim kalinligi 6.8 cikti bana bantta verdi 1 paket 2 sini simdi taktim ctesi cikaracagim 2 tanesini ctesi takip persembeye kadar kalacak

Benim 12.gün Cumartesi gittim Çarşamba da transfer oldum rahim kalınlığına göre değişiyor . Leyla da 12.gün Cumartesi gitmişti cuma yapıldı transfer ve şu an hamile inşaallah sağlıkla kucaklarına alırlar ben de güzel haberimi paylaşırım Sırayı bozmadan hepimiz pozitif alırız inşaallah

merhaba ben 42 yaşındayım ve iki kere tüp bebek yaptırdım sonuncusunu memorial da temmuzda yaptırmıştım. Şimdi üçüncü deneme için öğretmen arkadaşlarımdan biri ısrar ediyor bahçeci fulya ya gitmem için bende açıkcası kararsızım bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa memorial dan benim gibi bahçeciye geçmeyi düşünen ya da geçen var mı memnun musunuz? Bahçecide tüp bebek fiyatı nedir? Şehir dışından gelicem uygun fiyatlı otel var mı ayrıca öğretmenim rapor veriyor mu bahçeci gibi gibi sorularım vardı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…