Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Merhaba canım hsg için radyotomu öneririm ben 1 sene önce çektirdin çok araştırmıştır acılı filan diyorlardı. Çok iyi kadın doğum doktorlar burayı önerdi sen yine bu yeri doktoruna Danış ama. Guvenc beyden memnun musun bende temmuz ayında gorusmeye gidip tedaviye başlamayı dusunuyorum.ilk önce Mustafa bey olsun dedim izne ayriliyormus. Çok üzüldüm ama kısmet diyip güvenç beyden karar kıldım .

Bende yeni başladım canım dr gercekten çok pozitif her soruna cvp alıyosun detay detay başından savmıyo ki bu çok önemli zaten tavsiye üzerine gttim onun elinde çok fazla hamile kalan kadın var zaten bahçeci genel olarak baya başarılı bi merkez dr a güvenmek çokönemli umarım mutlu haberlerimizi alırız burdan onuda paylaşmak dileği ile

Diğer genetik testlerde önereceğiniz biyer varmı veya devlette nekadar zamanda sonuçlar çıkıyo bilen varmı??

Genetik testler özel merkezlerde ya da üniversite araştırma hastanelerinde yaplıyor. Her şehirde yok ama bulunduğun yerdeki üniversite hastanesinde yapılıyor mu diye sorabilirsin. Eşimin Bursa da özel genetik tanı merkezi diye biryerde 650-TL yaptırım sonuçları 10 günde almıştık. Sonra tesadüf yaşadığım şehirde Çanakkale 18 Mart Ünversitesinde yapılddığını öğrendim. Üstelik tamamen ücretsiz. Tabi sonuçlar bir ay sonra çıkar dediler.

merhaba. doktorunuz kım ve tedavınız hangı asamada?
bır de kullandıgınız vıtamınler hangılerı?
ımsallah sonucunuz olumlu olur.
sızdekı sorun neydi?

canım merhaba benimde doktorum güvenc bey harika bir ınsa 11 tane yumurtam toplandı 2 siembrıyo oldu ve donduruldu transferi bekliyorum

Merhaba ben de Mustafa Bey'in hastasıyım. Tedaviye başladık. 5 günlük iğne verildi. Yumurta sayım az ( ayda 3 - 5 tane filan oluyor.) Doktorum ilk muayene muhtemelen havuz yapacağız dedi. Bu cumartesi kontrolüm var.Bakalım kaç tane yumurtamız var kaçı büyüyor.. Bu havuz işlemi bir kaç sefer yumurta toplama ve en sonunda içlerinden en sağlıklısını transfer etme işlemi imiş. Bu şekilde havuz işlemi yapılan arkdaşlar tecrübelerini anlatırsa çok memnun oluruz..

Teşeker ederim. 6 tane önden büyüyen iki tane minik arkadan gelen var. DoktorLarım mustafa bey ve kübra hanım . Sizin?

Masallah. Hepsi dolu dolu ciksin insallah. Ben yeni tedaviye daha baslamadim ama bahcecide yaptirma konusu gundemimizde var,o yuzden bu sayfalari takip ediyorum.
Memnun musunuz merkezden?
Bir de hemen transfer edecekler mi,dondurup bir dahaki aya mi?

Ben de bu havuz islemini dusunuyorum ama sayfalarda cok fazla bulamiyorum yaptiran.
Ayrica yumurtam az demeyin:)
Benim gibi 1 tabe cikarsa daha cok uzulursunuz.

Masallah. Hepsi dolu dolu ciksin insallah. Ben yeni tedaviye daha baslamadim ama bahcecide yaptirma konusu gundemimizde var,o yuzden bu sayfalari takip ediyorum.
Memnun musunuz merkezden?
Bir de hemen transfer edecekler mi,dondurup bir dahaki aya mi?
Bahçecide ilk denemem ama şimdiye kadar herseyden memnunum. Burada taze transfer yapılmıyor. Dondurup rahmin iyileşmesi bekleniyor ki benim havuz olacağından dondurulacaklar bir kaç sefer.

Bahçecide ilk denemem ama şimdiye kadar herseyden memnunum. Burada taze transfer yapılmıyor. Dondurup rahmin iyileşmesi bekleniyor ki benim havuz olacağından dondurulacaklar bir kaç sefer.

Havuz yapan birini buldum sonunda:)
Canim bana da havuz yap dedi 1 2 doktor.
Havuz islemi tam nasil oluyor,anlatabilir misin? Kac defa opu olacak?
Mesela bu ay tedaviyr basladik,1 yumurta gelisti diyelim,1 tane az deyip iptal mi ediyorlar yoksa alip havuza mi koyuyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…