Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Beni

mde 1 yumurtam var canım. Havuz önerdi Dr Um ama benim laparoskopi ve histereskopi olmam da gerekiyor

Ayda 3 5 yazmissin da canim,ondan dedim sayi guzel diye. Ben de havuz dusunuyorum ama kasim gibi dusunuyorum. Oncesinde bitkisellerle ve vitaminlerle hazirlik yapiyorum.
Ben de histereskopi yaptirnistim.

Ayda 3 5 yazmissin da canim,ondan dedim sayi guzel diye. Ben de havuz dusunuyorum ama kasim gibi dusunuyorum. Oncesinde bitkisellerle ve vitaminlerle hazirlik yapiyorum.
Ben de histereskopi yaptirnistim.
Bende çikolata kisti, rahim dışında miyom, 1 tane polip, tüplerim sıkıntılı imiş, rahim t şeklindeymiş. Hem histereskopi hem lap. Ikisi bir arada olmam lazımmış.

Bende çikolata kisti, rahim dışında miyom, 1 tane polip, tüplerim sıkıntılı imiş, rahim t şeklindeymiş. Hem histereskopi hem lap. Ikisi bir arada olmam lazımmış.

Insallah islemler sonrasi hicbir sorun kalmaz. Havuz islemine hic baslamadiniz sanirim.

P purepink tesekkur ederim. Siz kac tane biriktireceksiniz toplam ve iki embriyo transfer ediyorlar mi?

Canım ilk denemede 38 yaşından genç isen bir embriyo transfer ediliyor tr deki yasa gereği. Ama ikinci deneme ve sonrasında iki , üç.. Benim bugün 4 yumurtam alınmıs. Bakalım kaç tane sağlıklı olacak. İki embriyo transfer edilecek bana bu sefer ki duruma göre opu sayısını belirleyecek dr. Yarın embriyologların beni arayıp güzel haberler vermesi için bekliyorum

B bursa_83 bitkisel ve vitamin demişsin doğru yoldasin; ) bana bahçecide hemen beslenme listesi verdiler sağlıklı yumurta için bol yeşil yapraklı sebzeler, et suyuna çorbalar.her gun avokado arı sütü ve poleni. Çiğ badem çiğ kabak çekirdeği. Ceviz. Başla şimdiden ha bir de omega 3 balık yağı hapı ve multivutamin hap (bana decavit reçete etti)

Canim ben 38 degil de 35 biliyorum.
Ben de havuz yaptirirsam ve embriyolar iyi olursa iki tane konsun istiyorum,ikiz istiyorum ben:)
Insallah bugun cok guzel haberler alirsin canim.

Canim cok sagol,dogru yolda olmama sevindim:)
Bunlarin bir cogunu tuketiyordum ama vitaminlere yeni basladim.ben icinde omega3,balik yagi ve koenzim q10 olan bi vitamin iciyorum. Yani ayri ayri icmiyorum.
Sen ayri ayri mi iciyorsun?

Bir de ari sutu bal polen karisimlari satiliyor,oyle mi tuketiyosun yoksa sadece ari sutu ve polen mi?

Bu sabah haber geldi.malesef 4 te 1 olmuş. Bir tanecik embriyo var ve sanırım çok sağlıklı değil ki ikinci ya da üçüncü günde dondurmaktan bahsediyorlar. Hayirlisi bir dahaki ay opu.ya devam.. B bursa_83 omega 3 q10 ve vitamin hapi olarak 3 ayrı hap benimkiler. Hepsi birarada olanı da ben bilmiyordum burada marka ismi yazmak çok doğru değil sanırım özelde yazar mısın?
arı poleni ve arı sütünü ayrı tüketiyorum. Arı sütü zaten bir miktar bal içine katılarak tüketiliyor. Doğal arı sütü bulmak da zor . Bursa daysan yalikoy çiftliğinde bulabilirsin

Hayirlisi olsun canim insallah:)
Ben 4 5 ay araliksiz ari sutu bal polen karisimi tukettim. Poleni ve ari sutu bala kac gram karistiracagimi bilemem diye boyle tuketmistim ama 1 aydir falan biraktim icmeyi. Saracoglunun kurlerine basladim,bir de iste vitaminler dedigim gibi. Bir de biosteron iciyorum.
Evet canim bursadayim. Bir bakayim dedigin yere.

Bir de devit ampul tuketiyoum canim. D vitamini onemliymis.

labaratuvardan arayıp 1 tane döllenen yumoşun bölünmesi gerçekleşti, şu anda 4 hücreli 1. kalite bir embriyonuz var, diğerleri gelene kadar donduruyoruz dediler. . bu ay beni dinlendirip ikinci adet döneminde yeniden yumurta toplayacaklar, oradan gelen sayıya göre 3.kez opu.ya yada transfere karar verilecek.. benim gibi yumurta rezervi az olanlar umudunuzu kaybetmeyin.

Herkese iyi bayramlar

merhaba canım, septum ameliyatını bahçeci de mi oldun

merhaba canım, septum ameliyatını bahçeci de mi oldun

19 kasım'a randevu aldık eşimle :)
Gidip ilk ön görüşmemizi yapacağız çok heycanlıyım. Doç.Dr.Aylin Pelin Çil hakkında bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…