Beni
mde 1 yumurtam var canım. Havuz önerdi Dr Um ama benim laparoskopi ve histereskopi olmam da gerekiyor
Bende çikolata kisti, rahim dışında miyom, 1 tane polip, tüplerim sıkıntılı imiş, rahim t şeklindeymiş. Hem histereskopi hem lap. Ikisi bir arada olmam lazımmış.Ayda 3 5 yazmissin da canim,ondan dedim sayi guzel diye. Ben de havuz dusunuyorum ama kasim gibi dusunuyorum. Oncesinde bitkisellerle ve vitaminlerle hazirlik yapiyorum.
Ben de histereskopi yaptirnistim.
Bende çikolata kisti, rahim dışında miyom, 1 tane polip, tüplerim sıkıntılı imiş, rahim t şeklindeymiş. Hem histereskopi hem lap. Ikisi bir arada olmam lazımmış.
Canım ilk denemede 38 yaşından genç isen bir embriyo transfer ediliyor tr deki yasa gereği. Ama ikinci deneme ve sonrasında iki , üç.. Benim bugün 4 yumurtam alınmıs. Bakalım kaç tane sağlıklı olacak. İki embriyo transfer edilecek bana bu sefer ki duruma göre opu sayısını belirleyecek dr. Yarın embriyologların beni arayıp güzel haberler vermesi için bekliyorum
B bursa_83 bitkisel ve vitamin demişsin doğru yoldasin; ) bana bahçecide hemen beslenme listesi verdiler sağlıklı yumurta için bol yeşil yapraklı sebzeler, et suyuna çorbalar.her gun avokado arı sütü ve poleni. Çiğ badem çiğ kabak çekirdeği. Ceviz. Başla şimdidenha bir de omega 3 balık yağı hapı ve multivutamin hap (bana decavit reçete etti)
Bu sabah haber geldi.malesef 4 te 1 olmuş. Bir tanecik embriyo var ve sanırım çok sağlıklı değil ki ikinci ya da üçüncü günde dondurmaktan bahsediyorlar. Hayirlisi bir dahaki ay opu.ya devam.. B bursa_83 omega 3 q10 ve vitamin hapi olarak 3 ayrı hap benimkiler. Hepsi birarada olanı da ben bilmiyordumburada marka ismi yazmak çok doğru değil sanırım özelde yazar mısın?
arı poleni ve arı sütünü ayrı tüketiyorum. Arı sütü zaten bir miktar bal içine katılarak tüketiliyor. Doğal arı sütü bulmak da zor . Bursa daysan yalikoy çiftliğinde bulabilirsin
Bu sabah haber geldi.malesef 4 te 1 olmuş. Bir tanecik embriyo var ve sanırım çok sağlıklı değil ki ikinci ya da üçüncü günde dondurmaktan bahsediyorlar. Hayirlisi bir dahaki ay opu.ya devam.. B bursa_83 omega 3 q10 ve vitamin hapi olarak 3 ayrı hap benimkiler. Hepsi birarada olanı da ben bilmiyordumburada marka ismi yazmak çok doğru değil sanırım özelde yazar mısın?
arı poleni ve arı sütünü ayrı tüketiyorum. Arı sütü zaten bir miktar bal içine katılarak tüketiliyor. Doğal arı sütü bulmak da zor . Bursa daysan yalikoy çiftliğinde bulabilirsin
yaptırdın mı canım laparoskopiBeni
mde 1 yumurtam var canım. Havuz önerdi Dr Um ama benim laparoskopi ve histereskopi olmam da gerekiyor
merhaba canım, septum ameliyatını bahçeci de mi oldunMerhaba @kelebek7977 tedavin hayırlı olsun öncelikle evet bende Güvenç beyin hastasıyım, bizim tüp bebek tedavimiz için biraz sabırsızlığımızla ilgili bile diyebiliriz, çok elle tutulur bir problemimiz yoktu. Temmuz da septum op geçirdim ardından ilk tedavimize başladık, kasımda dondurulmuş 5.gün embriyosu ile transferim oldu. Çok şükür şu anda hamileyim. Rabbim isteyen herkese yaşatsın. Sormak istediğin birsey olursa tebrübemin yettiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiler...
merhaba canım, septum ameliyatını bahçeci de mi oldunMerhaba @kelebek7977 tedavin hayırlı olsun öncelikle evet bende Güvenç beyin hastasıyım, bizim tüp bebek tedavimiz için biraz sabırsızlığımızla ilgili bile diyebiliriz, çok elle tutulur bir problemimiz yoktu. Temmuz da septum op geçirdim ardından ilk tedavimize başladık, kasımda dondurulmuş 5.gün embriyosu ile transferim oldu. Çok şükür şu anda hamileyim. Rabbim isteyen herkese yaşatsın. Sormak istediğin birsey olursa tebrübemin yettiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiler...
Hayır canım. Korkumu yenip te olamadımyaptırdın mı canım laparoskopi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?