Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım.hepimizin duası beklentisi aynı fakat bazılarımız o kadar talihsizlikler yaşıyorkı bunu sadece yaşayanlar anlar sözüyle dile getirebiliyorum. evleneli 4 yıl olck fakat biz eşimle evlendiğimizin ilk gününden beri bebek istiyoruz.olur olur diye üstelemedik cahillikten sonra doktora gittim muane oldum doktor bi sıkıntı yok dedi eşimi görmek istedi eşimin testleri yapıldı başka bi doktora yönlendirdi o doktor ogün hayatımın kararmasına neden oldu bize hayatınıza ya ikiniz devam ediceksiniz ya evlatlık ediniceksiniz yada KIBRISA gidiceksiniz dedi ben karsısında bunları duyarken ağlamaktan alıkoyamazken bize bunları acımasızca söyledi. ama biz pes etmedik arastırdık arastırdıkkkk....
veee bahçaci tüp bebek merkezinde DR Tansel Kaplancan hocamızı bulduk iyikide bulmusuz.eşimin hormon bozukluğu oldugunu testestoronunun düşük olduğunu söyledi ve tedavimize başladık.sabırla duayla ümitle bekledikkk vee bugun sonuclarımızın artık iyi old.ve benim regl oldugum 2.veya3.günü gelmemiz gerektiğini söyledi.sabırsızlıkla regl dönemimi bekliyorum.bizim durumumuzda olan arkadaslarım varsa lütfen yazsın sizce bundan sonraki süreç nasıl olucak???
veee demem sukiii kesinlikle duanızı ve ümidinizi eksik etmeyinn önce Allahtan isteyin sonra kendinizi bahceciye bırakın....

Arkadaslar yakin zamanda asilama yaptiran varsa doktor tavsiyesi ve fiyat bilgisi verebilir mi lutfennnn tek caremin asilama ve tup bebege kaldi cok moralim bozuk

Arkadaslar yakin zamanda asilama yaptiran varsa doktor tavsiyesi ve fiyat bilgisi verebilir mi lutfennnn tek caremin asilama ve tup bebege kaldi cok moralim bozuk
Merhaba, bende 8 aralik gunu bahceci fulyada tup bebek tedavisine basladim. Ilk gorusmemizde Fiyat listesi verdiler. Listede asilama fiyati 1800 tl yaziyor.
Tabiki ilaclar haric. Onlar ne kadar tutar bilmiyorum. ALLAH hepimizin yardimcisi olsun...

Diğer genetik testlerde önereceğiniz biyer varmı veya devlette nekadar zamanda sonuçlar çıkıyo bilen varmı??
Benim esimden genetik test istendi. Suleymaniye arastirma hast. Yaptirdik 1.5 ayda aldik sonucumuzu.

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım benim hikayem şöle ben henüz 21 yaşındayım 14 aylık evliyim ve ilk günden buyana korunmuyoz ama ama hamiş kalamadım evliligim ilk ayı karın ağrısıyla uyandım bi sabah ve hemen özel bi hastaneden randuvu alıp gittik eşimle dokor muana etti ve bişiy yok dedi ama benim içimdeki his bişiylerin yolunda gitmediğini söylüyodu sürekli bu arada adetlerim düzenli karın ağrımda çok şiddetli degil daha doğrusu adetliyken bile karnım ağırmaz benim asrarlarım la başkabi doktora gittik ve obana iki tane kistin var dedi çikolata kistiymiş 3 santim dedi ve 1yılın dolmamış ama ben seni tedavi ederim dedi gebelik için özelya bizkabul ettik ve başladık önce kisti ilaçla küçültü ve klomen verdi daha sonra çatlatma iğnesi tabi olmadı ve araştırıyom bu arada hiç bitest yapma dı diye onuda değiştim be enson şafakta defne hanıma gittim o benden hormon testi ca 125 kistler için bide hsg istede hemen yaptım tabi. hormon testim ğüzel çıktı ca 125 800 çıktı oda kisten yüksek çıkmış hsg de ise tüpler hiç gözükmüyo doktorun deyimiyle çürümüşmü tıkalımı ne öyle bişiy dedi üzüntüden hatırlamıyom bile rahimdede sorun varmış tüpbebek belki dedi bu arada eşimin siperm testi normal sadace çok az vari kösel varmış ne yapcağımı bilmiyom ağlamaktan helak oldum çok dua ediyom anlatcak kimsem yok yani kimse anlattıklarımı anlamıyo sizce hsg ne kadar güvenilir bu arada bahçece doç dr. fulya hanımdan randubu aldım zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekür ederim ben bu gecede uyuyamıycam galiba

uzulme canim insallah bi an once guzel haberlerle r alirsin hsg rahim filmi guvenirliligini bilemem ama tuplerine bakiyolar iltihaplanma varmi tikanilklik yada baska sikinti varmi die tup bebek yada asilama yaptirmak isteyen her kadinin cekilmesi gerekir daha yeni evlisin insallah tedavin olumlu gecer sıkma canini bende 5 yildir evliyim gecen haftalarda 2.tup bebek yaptirdik ve olumsuz maalesef

hanimlar bende burdan sormak istiyorum. bahceci fulyada tup bebek yaptiranlar fiyat verebilirmi ilaclar haric bide odeme sekilleri nasil oluyor acaba cevaplarsaniz cok sevinirim

çok özüldüm senin adına sendeki sorunne inan burası çok iyi geldi bana ağlamak tan gözlerim ağrıyo bide bilginvarsa amh 7 çıktıda sence bunasıl bi sonuç doktor yaşına göre yüksek dedi

hanimlar bende burdan sormak istiyorum. bahceci fulyada tup bebek yaptiranlar fiyat verebilirmi ilaclar haric bide odeme sekilleri nasil oluyor acaba cevaplarsaniz cok sevinirim
6.500 tedavi canim. Ilk muayene docent 375 prof. 450. Ilaclar 1500-2000 arasi degisio. Eger kalan embriyo dondurmak istersen 1.400 tl bu arada bunlar 2016 fiyatlari. 2017 ye az kaldi ocak ayinda degisir buyuk ihtimalle.

çok özüldüm senin adına sendeki sorunne inan burası çok iyi geldi bana ağlamak tan gözlerim ağrıyo bide bilginvarsa amh 7 çıktıda sence bunasıl bi sonuç doktor yaşına göre yüksek dedi
wagen birine cevap yazacagin zaman onun paylastiginin hemen sag altinda cevapla yazan kisma tikla ki o kisiye bildirim gitsin. Direkt gidip asagiya yazarsan kime yazdigin kime sordugun arada kaynar gider.

wagen birine cevap yazacagin zaman onun paylastiginin hemen sag altinda cevapla yazan kisma tikla ki o kisiye bildirim gitsin. Direkt gidip asagiya yazarsan kime yazdigin kime sordugun arada kaynar gider.
teşekür ederim canım ya ben yeni olduğum için anladım soğol

senin adına çok üzüldüm inansenin sorunun ne bide bilgin varsa benim amh 7 çıktıda doktor yaşına göre yüksek dedi sence nasıl sende bakıldımı bu degere

senin adına çok üzüldüm inansenin sorunun ne bide bilgin varsa benim amh 7 çıktıda doktor yaşına göre yüksek dedi sence nasıl sende bakıldımı bu degere
amh nin 1 ile 4 olamasi gerekir die biliyorum bu deger yumurtalik rezervi ile alakali 1 in altindakilerin rezervi az anlamina gelir ama yuksekligini bilmiyorum canim aglayip kendini yipratma inan cok fazla tedavi yontemi var eminim sende sifani bulacaksin daha onumuzde yillar var 6. 7. denemesini yapanlar var tup bebek de umutsz olma wagen cok tesekkurler cevabin icin yil basindan sonra yukselirmi diyosun fiyatlar

6.500 tedavi canim. Ilk muayene docent 375 prof. 450. Ilaclar 1500-2000 arasi degisio. Eger kalan embriyo dondurmak istersen 1.400 tl bu arada bunlar 2016 fiyatlari. 2017 ye az kaldi ocak ayinda degisir buyuk ihtimalle.
cevabin icin tesekkur ederim yanlis etiketleme yaptim pardon:))

cevabin icin tesekkur ederim yanlis etiketleme yaptim pardon:))
Rica ederim canim. Evet yeni yilda yeni fiyat listesi olusturulur diye tahmin ediyorum. Odeme konusunda da soyle oluyor. Kredi kartina taksit var 9 takside kadar.uzerine vade farki ekliyorlar karta ve bankaya gore oranlar degisiyor. En dusuk yapikredi word %6 fark ekliyordu. Mesela bonus ta 9 takside %18 ekliyorlar. Bi kac secenek vardi hepsini hatirlamiom.

arkadaşlar aranızda bilçekte hsg filmi çeken varmı ben çek tim ama güvenmedim herdenense oraya çümkü çeken bayan arkadaş öbürüne artık çekmeyi öğrendik budaha kolay oldu felandiyodu sizce neden oyle dedi kafama takıldı

Mrb öncelikle inş bebişine kavuşursun ben ilaçlar hariç 6500 a yaptırdım döktü. Güvenç karlıkaya şuan 11 haftalığız çok şükür benim doktorumun muayene ücreti 325 hala gebelik takibi için devam ediyorum kendisiyle umarım yardımcı olur allah yolunu açık etsin allah hepinize nasip etsin inş dualarım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…