Merhaba, bende 8 aralik gunu bahceci fulyada tup bebek tedavisine basladim. Ilk gorusmemizde Fiyat listesi verdiler. Listede asilama fiyati 1800 tl yaziyor.Arkadaslar yakin zamanda asilama yaptiran varsa doktor tavsiyesi ve fiyat bilgisi verebilir mi lutfennnn tek caremin asilama ve tup bebege kaldi cok moralim bozuk
Benim esimden genetik test istendi. Suleymaniye arastirma hast. Yaptirdik 1.5 ayda aldik sonucumuzu.Diğer genetik testlerde önereceğiniz biyer varmı veya devlette nekadar zamanda sonuçlar çıkıyo bilen varmı??
6.500 tedavi canim. Ilk muayene docent 375 prof. 450. Ilaclar 1500-2000 arasi degisio. Eger kalan embriyo dondurmak istersen 1.400 tl bu arada bunlar 2016 fiyatlari. 2017 ye az kaldi ocak ayinda degisir buyuk ihtimalle.hanimlar bende burdan sormak istiyorum. bahceci fulyada tup bebek yaptiranlar fiyat verebilirmi ilaclar haric bide odeme sekilleri nasil oluyor acaba cevaplarsaniz cok sevinirim
çok özüldüm senin adına sendeki sorunne inan burası çok iyi geldi bana ağlamak tan gözlerim ağrıyo bide bilginvarsa amh 7 çıktıda sence bunasıl bi sonuç doktor yaşına göre yüksek dedi
teşekür ederim canım ya ben yeni olduğum için anladım soğolwagen birine cevap yazacagin zaman onun paylastiginin hemen sag altinda cevapla yazan kisma tikla ki o kisiye bildirim gitsin. Direkt gidip asagiya yazarsan kime yazdigin kime sordugun arada kaynar gider.
rica ederim Bravo cabucak ogrendin bak..teşekür ederim canım ya ben yeni olduğum için anladım soğol
uzulme canim insallah bi an once guzel haberlerle r alirsin hsg rahim filmi guvenirliligini bilemem ama tuplerine bakiyolar iltihaplanma varmi tikanilklik yada baska sikinti varmi die tup bebek yada asilama yaptirmak isteyen her kadinin cekilmesi gerekir daha yeni evlisin insallah tedavin olumlu gecer sıkma canini bende 5 yildir evliyim gecen haftalarda 2.tup bebek yaptirdik ve olumsuz maalesef
senin adına çok üzüldüm inansenin sorunun ne bide bilgin varsa benim amh 7 çıktıda doktor yaşına göre yüksek dedi sence nasıl sende bakıldımı bu degereuzulme canim insallah bi an once guzel haberlerle r alirsin hsg rahim filmi guvenirliligini bilemem ama tuplerine bakiyolar iltihaplanma varmi tikanilklik yada baska sikinti varmi die tup bebek yada asilama yaptirmak isteyen her kadinin cekilmesi gerekir daha yeni evlisin insallah tedavin olumlu gecer sıkma canini bende 5 yildir evliyim gecen haftalarda 2.tup bebek yaptirdik ve olumsuz maalesef
amh nin 1 ile 4 olamasi gerekir die biliyorum bu deger yumurtalik rezervi ile alakali 1 in altindakilerin rezervi az anlamina gelir ama yuksekligini bilmiyorum canim aglayip kendini yipratma inan cok fazla tedavi yontemi var eminim sende sifani bulacaksin daha onumuzde yillar var 6. 7. denemesini yapanlar var tup bebek de umutsz olmasenin adına çok üzüldüm inansenin sorunun ne bide bilgin varsa benim amh 7 çıktıda doktor yaşına göre yüksek dedi sence nasıl sende bakıldımı bu degere
cevabin icin tesekkur ederim yanlis etiketleme yaptim6.500 tedavi canim. Ilk muayene docent 375 prof. 450. Ilaclar 1500-2000 arasi degisio. Eger kalan embriyo dondurmak istersen 1.400 tl bu arada bunlar 2016 fiyatlari. 2017 ye az kaldi ocak ayinda degisir buyuk ihtimalle.
Rica ederim canim. Evet yeni yilda yeni fiyat listesi olusturulur diye tahmin ediyorum. Odeme konusunda da soyle oluyor. Kredi kartina taksit var 9 takside kadar.uzerine vade farki ekliyorlar karta ve bankaya gore oranlar degisiyor. En dusuk yapikredi word %6 fark ekliyordu. Mesela bonus ta 9 takside %18 ekliyorlar. Bi kac secenek vardi hepsini hatirlamiom.cevabin icin tesekkur ederim yanlis etiketleme yaptimpardon:))
Mrb öncelikle inş bebişine kavuşursun ben ilaçlar hariç 6500 a yaptırdım döktü. Güvenç karlıkaya şuan 11 haftalığız çok şükür benim doktorumun muayene ücreti 325 hala gebelik takibi için devam ediyorum kendisiyle umarım yardımcı olur allah yolunu açık etsin allah hepinize nasip etsin inş dualarım sizlerlehanimlar bende burdan sormak istiyorum. bahceci fulyada tup bebek yaptiranlar fiyat verebilirmi ilaclar haric bide odeme sekilleri nasil oluyor acaba cevaplarsaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?