Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Merhaba ben de guvenc beyin hastasiyim ilk denememiz basarisiz oldu.simdi ikinci icin hazirlaniyoruz. Bende de polip var ama 1 cm den kucuk olduu icin doktorum zararsiz diyor ama yine de suphelendigini dusunuyorum. Sizin polipiniz ne kadar butuklukteydi?

Canım polip rahimde nerde belki ilaçla falan gider çok Küçük çünkü seninki

1.5 cm den büyüktü ama benim kan pıhtılaşmasıda etkendi sanırım inş bu defa bebeğine kavuşursun

1.5 cm den büyüktü ama benim kan pıhtılaşmasıda etkendi sanırım inş bu defa bebeğine kavuşursun
Çok sağol umarım.yarın kontrole gidicez tekrar bakıcak büyüdü mü diye. Umarım senin de her şey yoluna girer

Canım polip rahimde nerde belki ilaçla falan gider çok Küçük çünkü seninki
Zararlı yada zararsız oldunu patoloji ile belirliyorlar benim öyle oldu alındıktan sonra patolojiye gönderildi çok şükür bişi çıkmadı genelde çıkmıyormuş ama işte içimiz rahat olsun gibisine baktırmıştık

Doktorum tekrar kontrol etti canim yarim cm bile yok diyor o yuzden mudahele etmeyecek simdilik. Ama yarin son kez kontrol edecek. Buyuyecegini sanmiyorum dedi.

Doktorum tekrar kontrol etti canim yarim cm bile yok diyor o yuzden mudahele etmeyecek simdilik. Ama yarin son kez kontrol edecek. Buyuyecegini sanmiyorum dedi.
İnşallah biran önce tedaviye başlarsım da güzel sonuçlar alırsın canım

İnşallah biran önce tedaviye başlarsım da güzel sonuçlar alırsın canım
Başladık canım. Yarın transferim olacak kısmetse . Gerçi bu saatlerde aramaları lazımdı embriyo gelişimini bildirmek için ama aramadılar aksilik olmazsa yarın

Hanımlar merhaba. ⬇ Şu konuda bilgisi olan yazabilirmi.? Benim rhm istenilen kalınlığa gelmediği için trasferim iptal edilmişti ve ilaçları kesmem söylendi birdahaki adetimde tekrar aynı şekilde ilaçlara başlamam söylendi. Ben şuan reglimi bekliyorum. Size sorum "yum toplama işlemi sonrası rahim hazırlama süreci ve olumsuzluktan dolayı trasfer iptali olursa regli gününü etkilermi"? yani bu işlemlerden sonra adet'te gecikme veya değişiklik oluyormu. İnşallah anlatabilmişimdir lütfen cevaplayın..

Geçmiş olsun cnm herseyde bi hayır vardır öncelikle rahim dinlendirmen daha iyi olabilir. Benimde opu dan sonra 6 mm di o ay transfer olmadı. Kullanılan ilaçlar adet geçikmesi yapar çok normaldir. Adet oldugunda ilaçlara başlarsın tekrar

Merhabalar ben temmuz ayi gibi tup bebek tedavisine baslamak istiyorum fulya bahcecide sehir disindan gelicem en az istanbulda kac gun kalmam lazim? bir de fulya bahceciye hem yakin hem de fiyat olarak uygun bi otel yada apart varsa biliyomusunuz? son olarak mustafa bahceciye gitsem tup bebek asamalarinin hepsinde kendisimi oluyo? bu ikinci denemem ve hicbirseyi sansa birakmak istemiyorum genelde herkes memnun ama en iyi doktor kimdir acaba ben doktorumun benimle ilgilenmesini her sorumu cevaplamasini ve morel veren pozitif ve tecrubeli biri olmasini istiyorum

Merhaba bahçecinin bütün doktorları iyi. Ama mustafa bey sanırım her aşamada ilgilenmiyor diye biliyorum. Yine diğer arkadaşlar daha net bilgilendirir. Bu arada sadece opu süreci üç aşağı beş yukarı 15 gün sürüyor. Sonra 1-1.5 ay kadar rahmi dinlendirip bir sıkıntı yoksa transfer oluyor. Bu şekilde. Hayırlı olsun şimdiden.

Aynen cnm dediğin gibi, bende bahceci fulya da remzi beyin hastasıyım. Bütün dr lar iyi ama mustafa bey cok yoğun bi dr. Mesela benim dr um her aşamada yanımdaydı herseyi kendisi yaptı. Opu süreci adetin 2. Günü başlıyor ve 10-12 gün sürecinde yumurtan toplanıyor. Daha sonra hemen hemen bütün hastaların bir rahim dinlendirme süreci oluyor bu yaklaşık 2 adet dönemini kapsıyor. Mesela ben 14 ocakta opu oldum opudan 10 gün sonra adet gördüm. Tekrar temizlenip 2. Adetimin 2. Günü yine gittim ve transfer sürecim başladı bu da yaklaşık 2 hafta kadar ilaç kullanıoyorsun rahim kalınlığına bakıyorlar ve transferin oluyor bu dönemdede 3 kere kontrole çağrıyolar. 2. Gün e2 kan verme ölçüm ve de trasfer olmak üzere. V VERA1111 fatoceren8888

cevaplar icin cok tesekkur ederim ben bu rahim dinlendirme olayini bilmiyodum mesela ilk tup bebek denememde yumurta toplandiktan 1 hafta sonra falan hemen transfer yapilmisti embriyolar

cevaplar icin cok tesekkur ederim ben bu rahim dinlendirme olayini bilmiyodum mesela ilk tup bebek denememde yumurta toplandiktan 1 hafta sonra falan hemen transfer yapilmisti embriyolar
Öyle yapılanda var hala ama bu dinlendirme olayının başarıyı arttırdığına inanıyorlar. Mantıklıda üstelik. Bütün ilaçlardan arınıp rahim yjmurtalıklar hormonlar bi düZene giriyor. Tutunma şansı artıyor. Hayırlsıı olsun cnm. Otel olayına gelince merkez sana bu kınuda daha iyi yardımcı olur.dr larda ilgili benim kafama ne takılsa hemen whasuptan yazarım cevaplar. Asistanları var onlarda herseye yardımcı oluyor.

İnşallah cnm hayırlısı neyse olsun yeterki olsun inşallah. ALLAH salihlerden nasip etsin hepimize. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…