Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Haklısın cnm negatif olunca daha cok yıkım oluyr maddi manevi bütün emek çöp oluyor. Testlere bastn para harcamak bedenen ve ruhen yıpranmaktan daha iyi olan birazcık paraya olur yada sen bana o secenegi sun ben kabul etmiyrsam bnm sorumlulugmdadır. Yapılması gereken ne varsa yaptrmk istyrm ama doktorda degılızki arastrmalarda bi yerde tıkanıyor

Bnde folikasit kullanmıştım hormon testi bende 1 kere yapılmıştı transferim opudan bi kaç ay sonra oldu bnm bide

Geç bir cevap olmuş olacak kusura bakma:/ biz de sorun erken menopoz maalesef, sol yumurtalık bitmiş..amh değerim 0,05. ilk denemede sadece 2 yumurta toplanabildi..zaman benim için ciddi bir sıkıntı..bu yüzden oluşan her yumurta çok değerli benim için.siz de sorun ne?

Gülşahcım 36 yaşındayım ben ancak yumurtalıklarım kendini daha yaşlı hissediyor :/

Er
Gülşahcım 36 yaşındayım ben ancak yumurtalıklarım kendini daha yaşlı hissediyor :/
Erdem 81 biz bir grup kurduk whatsap grubu ordan konuşuyoruz her konuda dilersen seninde ekliyim. Erbil bey hakkında konuşuyoruz. Telini yaz istersen

Bzm sebepsiz infertilite dendi ama smdi spermde dna hasarı olblr baktrn dediler. Bnmde yasıma göre rezervm az suan 30 yasındym senin yasına geldgmde bnmde amh senınki kdr düşeblr bnmde cok gec kalmdan hamile kalmam lazm aslında.

bizde 6 aydır bahçecide iğne tedavisi görüyorduk eşimde azoospermi vardı....mayısta nasipse tup bebek ıslemı yapılacak

hormon düzenleyici iğneler vuruldu eşim yaklasık 50 tane tansel beyın hastası...sonuc suan ıstenılendegere geldı nasıpse onumuzdekı adet gunumde yumurta toplama ıslemı ve transfer yapılacak allah ansıp ederse

mrb ebru özturke gıdıyorum ben oda cok ıyı bı doktor tavsıye ederım

Merhaba herkese. aranıza yeni katılıyorum:) Mustafa bey doktorum. yeni başlayacağız tedaviye . daha önce başka merkezde 4 transfer yapıldı. sonuç negatif. kısmet artık. vitamin takviyesi falan başladık. zaten diğer merkezlerde bütün testler yapıldığı için herhangi bir test yaptırmayacağız. sormak istedikleriniz olursa cevaplayabilirim.

çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benimde yumurtalarım toplandı 1,5 ay sonra transfer olacak. gebe olanları duyunca morelim düzeliyor :) :)
Merhaba cnm. Yumurta toplama isleminddn sonra aci agri oluyor mu. Bide genel anzteziylemi yapildi ?

bende bahçecide ilk denememi yapmıştım cok umutlandırdı dr benı kesın gözüyle bakıyordu 12 toplandı 4 döllendi bir transfer ve kimyasal gebelik oluştu 57 değerimdi sonra 7 ile kanamam başladı ilaçlar kesildi simdi kromozom yapıldı eşimle bana bugun cıktı bakalım napcaz 3 tane dondurulmuşum var eger kotu çıktıysa snaırım çöp olacak emb lar .erbil bey dr um cok memnundum ama negatiften sonra dusunmeye başladım ama hayırlısı buymuş kısmet yanı 2 nci ıcın beklioruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…