Merhaba herkese. aranıza yeni katılıyorum:) Mustafa bey doktorum. yeni başlayacağız tedaviye . daha önce başka merkezde 4 transfer yapıldı. sonuç negatif. kısmet artık. vitamin takviyesi falan başladık. zaten diğer merkezlerde bütün testler yapıldığı için herhangi bir test yaptırmayacağız. sormak istedikleriniz olursa cevaplayabilirim.
Canım benim 3. Tup bebek denememdi. Yani biri normeldi 2.si donmus embiryoydu. Yaşım 29 ama 3 deneme olduğu için hakkın var 2 embiryo için dediler.2 tane transfer edildi 2 side yasadı. Çok şükür .merhaba, ankaradaki ilk tüp bebek denemem malesef negatif sonuçlandı ben de bahçecide mi denesem diye düşünüyorum
burada 35 yaş altına çift embriyo transferi yapıyorlar mı? bilen birisi cevaplarsa veya mesaj atarsa sevinirim. kanun gereği videolarında çift embriyo transferi yapmıyoruz diyorlar ama çoğu özel klinik yaptığı için merak ediyorum ona göre kalkıp istanbula gideceğim.
teşekkürler
Yaştan dolayı yaparlar,ben de 35 yaşındayım ekimde başlayacağım inşallah,bahçeci fulya da,ablamın Dr arkadaşı çok övdü,özellikle laboratuvarlarını,merhaba, ankaradaki ilk tüp bebek denemem malesef negatif sonuçlandı ben de bahçecide mi denesem diye düşünüyorum
burada 35 yaş altına çift embriyo transferi yapıyorlar mı? bilen birisi cevaplarsa veya mesaj atarsa sevinirim. kanun gereği videolarında çift embriyo transferi yapmıyoruz diyorlar ama çoğu özel klinik yaptığı için merak ediyorum ona göre kalkıp istanbula gideceğim.
teşekkürler
Hasta odasına aliyolar eşini ama ameliyathaneye girilmiyor galiba.ben sormamistim belkide alırlar merkeze sormak lazım. Zaten opu 15 dk falan sürüyor sonra odaya gelince eşin yanında oluyor. Benim opu yapıldı sonra 2 aya yakın dinlendirme verdi doktor 2 ay sonra bi hafta ilaç kullandım sonrasında transfer yapıldı. Hemşireler çalışanlar ilgilicevaplar için teşekkürler. ben 30 yaşındayım ve 2. denemem olacağı için kanunen yapılmıyor. ama ilk denememde de 2 embriyoyla yaptırdım ankarada bir özel kliniğe ama malesef negatif
35 yaş altında olan ve 1. veya 2. denemesinde çift embriyo yapılan varsa mesaj atarsa memnun olurum
peki opu ve transfer işlemi nasıl oluyor? ankarada yaptırdığım yerde eşimi içeri almadılar, yanımda olsa çok daha rahat geçeceğine inanıyordum.
embriyoların durumunu 2 günde 1 söylediler. sadece 2 embriyomun hayatta kaldığını transfere gidince öğrendim.
bahçecide nasıl oluyor?
Opu olurken erkegide sperm vermesi icin ayri bolume aliyorlar hanimlar o yuzden siz opudayken esinizde kendi opusunda oluyorcanım doktorunla konuşman lazım çift embriyo transferini benim eşim girmedi o panik bi tip olduğu için ben yanımda istemezdim ama sorarsın belki izin verirler. bahçeci gerçekten iyi bir klinik hem labaratuvar hem doktorları çok başarılı
Canım değerin gayet güzel. Rabbim tamamına erdirsin. İki gün sonra değerin en az ikiye katlanması lazım. Bu herkes için geçerli. Gebeliğin sağlıkla devam edip etmediğini kontrol ediyorlar. Sorun yok yani. Tadını çıkarGünaydııınnn arkadaşlar... Dün öğlen kan verdim beta hcg.sonuç çıkınca maşl atarız dediler Gece mail atmışlar. Veeee 12.günüm sonuç 213.. Sabah müstecep hocayı aradım 8 de.. Afferriiinnnn sana hamilesin dedi.. İnanamıyorummmm.. Rüya gibi.. Yıllar sonraa hamişiiimmmmm... 2 gün sonra tekrarla dedi. Niye kötü mü dedim. Yok sadece artışı görmeliyiz dedi ama kafamda soru işareti kaldı. Kötü bi değer mi. Aranızda böyle betası 200 çıkıp hamileliği devam eden var mı?
arkadaşım mesajımı yazdıktan sonra gördüm hamilesiniz tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah. canım sonuç güzel önemli olan iki katı yükselmesi sen gönlünü ferah tut güzel olacak inşallahGünaydııınnn arkadaşlar... Dün öğlen kan verdim beta hcg.sonuç çıkınca maşl atarız dediler Gece mail atmışlar. Veeee 12.günüm sonuç 213.. Sabah müstecep hocayı aradım 8 de.. Afferriiinnnn sana hamilesin dedi.. İnanamıyorummmm.. Rüya gibi.. Yıllar sonraa hamişiiimmmmm... 2 gün sonra tekrarla dedi. Niye kötü mü dedim. Yok sadece artışı görmeliyiz dedi ama kafamda soru işareti kaldı. Kötü bi değer mi. Aranızda böyle betası 200 çıkıp hamileliği devam eden var mı?
MerhabaGünaydııınnn arkadaşlar... Dün öğlen kan verdim beta hcg.sonuç çıkınca maşl atarız dediler Gece mail atmışlar. Veeee 12.günüm sonuç 213.. Sabah müstecep hocayı aradım 8 de.. Afferriiinnnn sana hamilesin dedi.. İnanamıyorummmm.. Rüya gibi.. Yıllar sonraa hamişiiimmmmm... 2 gün sonra tekrarla dedi. Niye kötü mü dedim. Yok sadece artışı görmeliyiz dedi ama kafamda soru işareti kaldı. Kötü bi değer mi. Aranızda böyle betası 200 çıkıp hamileliği devam eden var mı?
Cok iyi bir deger ve doktorumuz cok iyi biri ikiye katlaması cok önemli canm Allahım kucagına aldıgın günleride görmeyi nssip etsin insallah darısı basımıza artıkGünaydııınnn arkadaşlar... Dün öğlen kan verdim beta hcg.sonuç çıkınca maşl atarız dediler Gece mail atmışlar. Veeee 12.günüm sonuç 213.. Sabah müstecep hocayı aradım 8 de.. Afferriiinnnn sana hamilesin dedi.. İnanamıyorummmm.. Rüya gibi.. Yıllar sonraa hamişiiimmmmm... 2 gün sonra tekrarla dedi. Niye kötü mü dedim. Yok sadece artışı görmeliyiz dedi ama kafamda soru işareti kaldı. Kötü bi değer mi. Aranızda böyle betası 200 çıkıp hamileliği devam eden var mı?
İnsallah canm benm bende müstecep beyin hastasısıyım histeroskopi ameliyatımı yaptı ekimde. Şimdi tüp bebek için adet olmayı bekliyormMerhaba, bende müstecep beyin hastasıyım. 2 kere yumurta büyütmeyi denedik olmadı.bakalım bu sefer inşallah olacak
Her 10 kadından 9u masallah pkolu . Bu kist hepimizin basına bela . Hakkında hayırlısı olsun canım . Bende adet olmayı bekliyorum bayramdan sonra nasipse gidicez tüp bebege .Merhaba arkadadlar bende tup bebege badlamak istiyorum 3 bucuk senedir benimde cocugum olmuyor bir kimyadal gebeligim oldu pekoda var bu durmda olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?