Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Merhaba, bende müstecep beyin hastasıyım. 2 kere yumurta büyütmeyi denedik olmadı.bakalım bu sefer inşallah olacak

merhaba, ankaradaki ilk tüp bebek denemem malesef negatif sonuçlandı ben de bahçecide mi denesem diye düşünüyorum

burada 35 yaş altına çift embriyo transferi yapıyorlar mı? bilen birisi cevaplarsa veya mesaj atarsa sevinirim. kanun gereği videolarında çift embriyo transferi yapmıyoruz diyorlar ama çoğu özel klinik yaptığı için merak ediyorum ona göre kalkıp istanbula gideceğim.

teşekkürler

Canım benim 3. Tup bebek denememdi. Yani biri normeldi 2.si donmus embiryoydu. Yaşım 29 ama 3 deneme olduğu için hakkın var 2 embiryo için dediler.2 tane transfer edildi 2 side yasadı. Çok şükür .

Yaştan dolayı yaparlar,ben de 35 yaşındayım ekimde başlayacağım inşallah,bahçeci fulya da,ablamın Dr arkadaşı çok övdü,özellikle laboratuvarlarını,
Allah dileyen herkesi sevindirsin inşallah...

cevaplar için teşekkürler. ben 30 yaşındayım ve 2. denemem olacağı için kanunen yapılmıyor. ama ilk denememde de 2 embriyoyla yaptırdım ankarada bir özel kliniğe ama malesef negatif

35 yaş altında olan ve 1. veya 2. denemesinde çift embriyo yapılan varsa mesaj atarsa memnun olurum

peki opu ve transfer işlemi nasıl oluyor? ankarada yaptırdığım yerde eşimi içeri almadılar, yanımda olsa çok daha rahat geçeceğine inanıyordum.
embriyoların durumunu 2 günde 1 söylediler. sadece 2 embriyomun hayatta kaldığını transfere gidince öğrendim.

bahçecide nasıl oluyor?

Hasta odasına aliyolar eşini ama ameliyathaneye girilmiyor galiba.ben sormamistim belkide alırlar merkeze sormak lazım. Zaten opu 15 dk falan sürüyor sonra odaya gelince eşin yanında oluyor. Benim opu yapıldı sonra 2 aya yakın dinlendirme verdi doktor 2 ay sonra bi hafta ilaç kullandım sonrasında transfer yapıldı. Hemşireler çalışanlar ilgili

canım doktorunla konuşman lazım çift embriyo transferini benim eşim girmedi o panik bi tip olduğu için ben yanımda istemezdim ama sorarsın belki izin verirler. bahçeci gerçekten iyi bir klinik hem labaratuvar hem doktorları çok başarılı

Opu olurken erkegide sperm vermesi icin ayri bolume aliyorlar hanimlar o yuzden siz opudayken esinizde kendi opusunda oluyor ben odaya gekdigimde esim odada beni bekliordu sen naptin dedim ohooooo verdim de yikandim bile dedi

Günaydııınnn arkadaşlar... Dün öğlen kan verdim beta hcg.sonuç çıkınca maşl atarız dediler Gece mail atmışlar. Veeee 12.günüm sonuç 213.. Sabah müstecep hocayı aradım 8 de.. Afferriiinnnn sana hamilesin dedi.. İnanamıyorummmm.. Rüya gibi.. Yıllar sonraa hamişiiimmmmm... 2 gün sonra tekrarla dedi. Niye kötü mü dedim. Yok sadece artışı görmeliyiz dedi ama kafamda soru işareti kaldı. Kötü bi değer mi. Aranızda böyle betası 200 çıkıp hamileliği devam eden var mı?

Canım değerin gayet güzel. Rabbim tamamına erdirsin. İki gün sonra değerin en az ikiye katlanması lazım. Bu herkes için geçerli. Gebeliğin sağlıkla devam edip etmediğini kontrol ediyorlar. Sorun yok yani. Tadını çıkar

arkadaşlar ben ekim ayında tüp bebek düşünüyorum Remzi Abalı hastası olan varmı aranızda drum burdan ona yönlendiriyor merak ettim

arkadaşım mesajımı yazdıktan sonra gördüm hamilesiniz tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah. canım sonuç güzel önemli olan iki katı yükselmesi sen gönlünü ferah tut güzel olacak inşallah

Merhaba zeycan88 oncelikle hayırlı olsun. RABBİM sağlıkla kucagina almayi nasib etdin insaallah. Kac yillik evlusinuz yaşınız ve probleminiz nedir? Hangi merkezde tedavi gördünüz veee son olarak kacinci denemenuzdi. Cok soru sordum biliyorum ama bizlere de umut olması icin merak ediyorum. Tekrar tebrikler...

Cok iyi bir deger ve doktorumuz cok iyi biri ikiye katlaması cok önemli canm Allahım kucagına aldıgın günleride görmeyi nssip etsin insallah darısı basımıza artık

Merhaba, bende müstecep beyin hastasıyım. 2 kere yumurta büyütmeyi denedik olmadı.bakalım bu sefer inşallah olacak
İnsallah canm benm bende müstecep beyin hastasısıyım histeroskopi ameliyatımı yaptı ekimde. Şimdi tüp bebek için adet olmayı bekliyorm

Merhaba arkadadlar bende tup bebege badlamak istiyorum 3 bucuk senedir benimde cocugum olmuyor bir kimyadal gebeligim oldu pekoda var bu durmda olan varmi
Her 10 kadından 9u masallah pkolu . Bu kist hepimizin basına bela . Hakkında hayırlısı olsun canım . Bende adet olmayı bekliyorum bayramdan sonra nasipse gidicez tüp bebege .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…