Merhaba kızlar ben fulya bahceci de doc.dr.remi abali da tedavi gördüm. Şimdi 3 aylık ikizlere hamileyim. Çok iyi bir doktor her aşamada kendisi ilgilendi çokta pozitif birisi. Çok memnun kaldım tavsiye ederim. İnş isteyen herkesin bebis olur
Doğumunu remzi bey mi yaptı canımMerhaba kızlar ben fulya bahceci de doc.dr.remi abali da tedavi gördüm. Şimdi 3 aylık ikizlere hamileyim. Çok iyi bir doktor her aşamada kendisi ilgilendi çokta pozitif birisi. Çok memnun kaldım tavsiye ederim. İnş isteyen herkesin bebis olur
Bana yapmadı bahceci tek koydularmerhaba, ankaradaki ilk tüp bebek denemem malesef negatif sonuçlandı ben de bahçecide mi denesem diye düşünüyorum
burada 35 yaş altına çift embriyo transferi yapıyorlar mı? bilen birisi cevaplarsa veya mesaj atarsa sevinirim. kanun gereği videolarında çift embriyo transferi yapmıyoruz diyorlar ama çoğu özel klinik yaptığı için merak ediyorum ona göre kalkıp istanbula gideceğim.
teşekkürler
pardon cnm hamileymişsin.Merhaba kızlar ben fulya bahceci de doc.dr.remi abali da tedavi gördüm. Şimdi 3 aylık ikizlere hamileyim. Çok iyi bir doktor her aşamada kendisi ilgilendi çokta pozitif birisi. Çok memnun kaldım tavsiye ederim. İnş isteyen herkesin bebis olur
Ben hastasıyım cnm gözün kapalı güven çok iyi. İlk denemede tek transfer tuttu benimarkadaşlar ben ekim ayında tüp bebek düşünüyorum Remzi Abalı hastası olan varmı aranızda drum burdan ona yönlendiriyor merak ettim
Cok tesekkur ederim allah tamamina erdirsin canim saglikla insallahBen hastasıyım cnm gözün kapalı güven çok iyi. İlk denemede tek transfer tuttu beniminşallah senınde olcak )
Bende öyle canım malesefSormayin evlendimden beri cekiyorum bu pekodan
Bahçecide hamile kalıp doğum yapan var mı aranızda? Kendı doktorumuz yapıyor ama hastane olayı sıkıntılı bıraz sgk gecmıyor nasıl yapcaz bılmıyorum !!!
Hayır canım farklı acıbadem ile çok yakınlar karsilikli binalar desem yeridirMerhabalar ben bir şey öğrenmek istiyorum bahceci fulya tup merkezi ile acıbadem tup bebek merkezi aynı mi
Teşekkürler canım Siz bahceci de hangi doktora gidiyorsunuzHayır canım farklı acıbadem ile çok yakınlar karsilikli binalar desem yeridir
canım ben ağustos sonunda ilk görüşmemi yaptım 8-10 bin arası size uygulanacak tedavide size uygulanacak işlemler fiyatı belirliyor ilk görüşme ücretsiz muayene olursanız ücret veriyorsunuz arkadaşımArkadaşlar merhaba
Bende bahçeci tup bebek merkezinde tedaviye başlamayı düşünüyorum ama hala netlestiremedik sizden bilgi alabilir miyim?nasil bir merkez yanı dr nasıl hatalaranolan yaklaşımları tedavileri ücretleri?birde bayan dr var mi onerebileceginiz?ortalama fiyat ne oluyor ödemeler nasıl oluyor her gitmede ücret alınıyor mu acaba?bu bizim son şansımız maddi açıdan cok zorlanarak tekrar deneyeceğiz
Ben müstecep kavrut a gidiyorum. 7 haftalık gebeyim. Bahçecinin bütün doktrları çok iyi bilgili ama müstecep bey inan Dünya tatlısı. Seni dinler, moralin bozuksa espri yapar. Asistanı kader hanım herşeye yardımcı olur. Çok memnun kalırsınız hem tıbbi olarak hem insan olarak kendini çok güvende hissedersin. Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım.Teşekkürler canım Siz bahceci de hangi doktora gidiyorsunuz
Teşekkürler canım Siz bahceci de hangi doktora gidiyorsunuz
Banada yardimci olurmusunuz bende bahceciye vitmek istiyordum ama doktor ucreti 300 diyorlar altindan kalkamam diye medipole gidicem fiyat hakkinda bilgi verirmisiniz
Merhaba , bende ebru öztürk e gittim ama Kesinlikle hiçkimseye tavsiye etmem benim yaşadıklarımı hiçkimse de yaşamasın diyemrb ebru özturke gıdıyorum ben oda cok ıyı bı doktor tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?