Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Merhaba hanımlar. Bende tüp bebek tedavisi için araştırma yapıyorum. Gorusmeler yapiyoruz. Henuz karar veremedik. Rahim filmini nerede ve ne kadar a çektirdiniz. Paylaşırsaniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Şişli Echomarda 570 TL ye çektirdim. Anestezisiz. Hiç acı olmadı sonrasında. Bi de Fulya Açık MR var, 590 TL. Orası da iyiymiş diyolaa

Merhaba hanımlar. Bende tüp bebek tedavisi için araştırma yapıyorum. Gorusmeler yapiyoruz. Henuz karar veremedik. Rahim filmini nerede ve ne kadar a çektirdiniz. Paylaşırsaniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Canim ekomar diye bir yer var şişlide agrisiz film.gecen sene 500 tl ye cektirmistim

sonuç ne oldu

Selam kızlar ben de emre beyin hastasıyım geçenlerde transferim oldu ve şükürler olsun hamileyim! Allah emre beyden ve tüm ekibinden razı olsun ve isteyen herkese nasip etsin sakın ümidinizi kaybetmeyin Allah’ın izniyle hepimize nasip olur inşallah ben kan verdim değerim çok güzel çıktı darısı başınıza inş

Arkadaşlar merhaba bende burçak hanımın hastasıyım varmı burçak hanımda tedavi gören görüşlerinizi merak ediyorum transfere hazıelık aşamasındayım yarın progestan iğneye başlıycam çok tedirgin oluyorum allah hepşmizin yardımcısı olsun.

Arkadaşlar merhaba acil cvp atarsanız sevinirim ben balıkesir gönen de yaşıyorum istanbulda tüp bebek yaptırmak istiyorum inşallah ama hamilelik döneminde gidip gelmek zor olur diye korkuyorum öyle şehir dışı deneyimi olan varsa yol gösterebilir mı yani transferden sonra istanbulda dr devam etmem şart mı

Canım hiç korkma şehir dışından gelen çok hasta var. Konaklama ayarlarsın uygun fiyatlı apartlardan yemeğini falan orda yaparsın önemli olan iyi bir merkezde başlamak neleri göze alıyoruz hepimiz

Şehir dışı için bi bilgim yok fakat transfer sonrası istanbulda doktora devam etmeniz şart değil. 1 gece otelde dinlenip kendi şehrinize dönebilirsiniz.

Kızlar iki gündür progestan iğneye başladım vurulurken sıkıntı yok ama bir iki saat ssonra ağrımaya başlıyor iğne yeri ovalıyorum alkollu pamukla sizler ne yapıyosunuz ağrıyı azaltmak için.

Kızlar iki gündür progestan iğneye başladım vurulurken sıkıntı yok ama bir iki saat ssonra ağrımaya başlıyor iğne yeri ovalıyorum alkollu pamukla sizler ne yapıyosunuz ağrıyı azaltmak için.
Öncelikle çok geçmiş olsun bende aylarca vuruldum malesef farklı bi yöntem yok alkollü pamuğu koyup bol bol masaj yapardım bende sabrediceksin geçecek bu ağrılarda İNŞALLAH

slm canım BURSADAN gelip gideceğim ilk görüşmeni adetin 2. günune al ki tedavinde aynı gün başlasın .toplamda 5 -6 kez gidiyorsun günü birlik gelip gidersin balık esirden bursaya gec cevre yolundan mudanya ya budo deniz otobusune bin emin onunde in İSTANBUL KARTI AL ordaki giseden kabatastan in taksiye bin 10 tl ver fulya bahcecide indir de bu kadar hiçç araba ile otobus ile ugrasma yolun acık olsun banada dua et ismim VİLDAN

İSTANBUL KARTI DEDĞİM OTOBUS KARTI T1 BİN KABATASTA İN AMA SEN YİNEDE SOR

Arkadaşlar lütfen yardım crinone jel kullan varmı Ben yapıyorum ama geri geliyor hemen birde ince yerini tamamenmi sokarak yapmak gerekiyo ben çok itekleyemiyorum içeri aizler nasıl kullanıyosunuz yada kulladınız yardım edin bana

Çok teşekkür ederim bilgiler için Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar hepinize merhaba ve Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bahçeci kliniği dr Emre Bey'in hastası olan var mı?

Ayrıca benim ilk denemem olacak, rica etsem yaşayanlar süreçten biraz bahsedebilir mi?

Sürekli canın çok yanacak, birsürü iğne olacaksın, her yerinden ödem fışkıracak gibi şeyler söylüyorlar. Yumurta toplama işlemi zaten anestezi ile olacak dendi transfer işlemi mi ağrılı? Ağrılı olan kısmından bahsedebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…