Şişli Echomarda 570 TL ye çektirdim. Anestezisiz. Hiç acı olmadı sonrasında. Bi de Fulya Açık MR var, 590 TL. Orası da iyiymiş diyolaaMerhaba hanımlar. Bende tüp bebek tedavisi için araştırma yapıyorum. Gorusmeler yapiyoruz. Henuz karar veremedik. Rahim filmini nerede ve ne kadar a çektirdiniz. Paylaşırsaniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Çok teşekkür ederimŞişli Echomarda 570 TL ye çektirdim. Anestezisiz. Hiç acı olmadı sonrasında. Bi de Fulya Açık MR var, 590 TL. Orası da iyiymiş diyolaa
Bol şans :)) anestezili rahim filmi için de 900 küsur bişi istemişlerdiÇok teşekkür ederim
Canim ekomar diye bir yer var şişlide agrisiz film.gecen sene 500 tl ye cektirmistimMerhaba hanımlar. Bende tüp bebek tedavisi için araştırma yapıyorum. Gorusmeler yapiyoruz. Henuz karar veremedik. Rahim filmini nerede ve ne kadar a çektirdiniz. Paylaşırsaniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
sonuç ne olduMerhaba canım, hayırlı olsun bende remzi beyin hastasıyım biz henüz yeni başladık 10 unda regl olacağım şuan vitamin ve beslenme takviyesi verdi remzi bey. Nasıldı memnun muydun Remzi beyden ? biz ilk kez deneyeceğiz ilkinde tutmasını çok istiyorum haliyle de remzi bey de güven verdi bana ama insan emin olamıyor işte :)
Embriyolarımız gelişmediğinden transferimiz iptal oldu malesefsonuç ne oldu
Şehir dışı için bi bilgim yok fakat transfer sonrası istanbulda doktora devam etmeniz şart değil. 1 gece otelde dinlenip kendi şehrinize dönebilirsiniz.Arkadaşlar merhaba acil cvp atarsanız sevinirim ben balıkesir gönen de yaşıyorum istanbulda tüp bebek yaptırmak istiyorum inşallah ama hamilelik döneminde gidip gelmek zor olur diye korkuyorum öyle şehir dışı deneyimi olan varsa yol gösterebilir mı yani transferden sonra istanbulda dr devam etmem şart mı
Öncelikle çok geçmiş olsun bende aylarca vuruldum malesef farklı bi yöntem yok alkollü pamuğu koyup bol bol masaj yapardım bende sabrediceksin geçecek bu ağrılarda İNŞALLAHKızlar iki gündür progestan iğneye başladım vurulurken sıkıntı yok ama bir iki saat ssonra ağrımaya başlıyor iğne yeri ovalıyorum alkollu pamukla sizler ne yapıyosunuz ağrıyı azaltmak için.
Embriyolarımız gelişmediğinden transferimiz iptal oldu malesef
slm canım BURSADAN gelip gideceğim ilk görüşmeni adetin 2. günune al ki tedavinde aynı gün başlasın .toplamda 5 -6 kez gidiyorsun günü birlik gelip gidersin balık esirden bursaya gec cevre yolundan mudanya ya budo deniz otobusune bin emin onunde in İSTANBUL KARTI AL ordaki giseden kabatastan in taksiye bin 10 tl ver fulya bahcecide indir de bu kadar hiçç araba ile otobus ile ugrasma yolun acık olsun banada dua et ismim VİLDANArkadaşlar merhaba acil cvp atarsanız sevinirim ben balıkesir gönen de yaşıyorum istanbulda tüp bebek yaptırmak istiyorum inşallah ama hamilelik döneminde gidip gelmek zor olur diye korkuyorum öyle şehir dışı deneyimi olan varsa yol gösterebilir mı yani transferden sonra istanbulda dr devam etmem şart mı
İSTANBUL KARTI DEDĞİM OTOBUS KARTI T1 BİN KABATASTA İN AMA SEN YİNEDE SORslm canım BURSADAN gelip gideceğim ilk görüşmeni adetin 2. günune al ki tedavinde aynı gün başlasın .toplamda 5 -6 kez gidiyorsun günü birlik gelip gidersin balık esirden bursaya gec cevre yolundan mudanya ya budo deniz otobusune bin emin onunde in İSTANBUL KARTI AL ordaki giseden kabatastan in taksiye bin 10 tl ver fulya bahcecide indir de bu kadar hiçç araba ile otobus ile ugrasma yolun acık olsun banada dua et ismim VİLDAN
Çok teşekkür ederim bilgiler için Rabbim hepimizin yardımcısı olsunslm canım BURSADAN gelip gideceğim ilk görüşmeni adetin 2. günune al ki tedavinde aynı gün başlasın .toplamda 5 -6 kez gidiyorsun günü birlik gelip gidersin balık esirden bursaya gec cevre yolundan mudanya ya budo deniz otobusune bin emin onunde in İSTANBUL KARTI AL ordaki giseden kabatastan in taksiye bin 10 tl ver fulya bahcecide indir de bu kadar hiçç araba ile otobus ile ugrasma yolun acık olsun banada dua et ismim VİLDAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?