Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Bence de sen fazla didik didik düşünüyosun cnmBukadar fazla detaya girme hangisinin bu dünyada nasibi varsa o gelecek yapacak bişey yok vicdanın rahat olsun kesinlikle

Evet fiyatlar farkediyor epey. Siz nerede yaptırdınız acaba ? Bende çok araştırdım aslında ama bahçeciyi seçmemin nedeni labaratuvarının çok iyi olmasıydı. Tabi kadet kısmet olacak oldummu heryerde olur :)

Benim eşimde suan 2. deneme için klomen promen keçiboynuzu özü ve evicap kullanıyor bakalım sonraki ay örnek vericez nasıl çıkacak güzel sonuçlar gelirse sizde denersiniz.

İstanbul tüp bebek merkezi Dr Aret kamarda tedavi görüyorum cnm

arkadaşlar işinize karışmak gibi olmasın herkes bahçeciyi çok övüyor ama bahçeci iki yıl önce bir hastasına başkasının embriyosunu transfer etmişti haberlere bile çıktı bunu biliyosun değilmi.

Canım orayı tercih etmememin en büyük sebebi buydu aslında ama kimseyi etkilemek istemediğim için söyleyememiştim o kadar parayı almayı biliyorlarsa hizmetlerini dört dörtlük yapmaları gerekiyordu resmen o kadıncağızın hayatını mahvettiler Allah ıslah etsin

arkadaşlar bende sağlıkçıyım 11 yıldır hepinizin bildiği en tanınmış hastane gruplarında çalıştım ve çalışıyorum.Yani işin mutfağını az çok biliyorum.
Böyle bir skandal gerçek olsa sağlık bakanlığı tarafından kapatılır ayrıca yurt dışı bağlantıları mümkün değil kalmaz.
Tabi ülkemizde gerçekten inanılmaz akıl almaz şeyler olmuyor mu oluyor?? Ben ne skandal olduğuna ne de olmadığına inanıyorum..

bide karşılığında kadına sadece pardon yoğunuz diye yanlışlık olmuş demişler yani buna rağmen bukadar çok para aliyolarya pes üstelik bu rahim dinlerdirmeyide kafam almadı ya ne saçma insanlardan okadar para alıyorsun bari onu alma kendi hastalarından.zaten en fazla 2 ay faln bu dinlendirmek süresi

Nissara canm bu arada bende Aret beyin hastasıyım daha öncede yazmıştım 3 buçuk yaşında kızım var. ilk denemede oldu 3 gun emriyosu simdi ikinci için tedaviye başlıcam ocak sonunda inşallah Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Amin canım Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Bence de sen fazla didik didik düşünüyosun cnmBukadar fazla detaya girme hangisinin bu dünyada nasibi varsa o gelecek yapacak bişey yok vicdanın rahat olsun kesinlikle
Canım öyle düşünme dondurur ikinciyi denersin kötü olanları imha edersin valla detaylı düşününce işin içinden çıkamıyor insan

Aaaa çok sevindim cnm inşallah ikinciyide sağ salim kucağına alırsın tekrarmı aret beyde düşünüyosun tedaviyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…