Bence de sen fazla didik didik düşünüyosun cnmÖyle tabiki ama yinede aklıma geliyor işte..
bu işi doğal değilde laboratuvarda yaptır sonra içinden düzgününü seç, diğerlerini napcaz? İmhamı edicez acaba bunun vicdan azabını yaşar mıyım daha sonra diye tereddüt ediyorum..
Bilmiyorum arkadaşlar ya ben mi çok didik didik düşünüyorum
Bu tedaviler zaten çok ucuz tedaviler değil ama ekstra olmadık fiyatlar nedir yazık günahtır olan var olmayan var herkes bir ümitle ne hallerle tedavi oluyor bu işin manevi kısmı zaten çok zor bide maddiyat bu kadar olunca temelli bitiyoruz rabbim yardımcımız olsun kardeşlerim inşallah hepimizin kucakları dolup taşarda bu hastanelerde tedavi edecek kimseyi bulamazlar inşallah
Gerçekten çok enteresan bu işler akıl almıyor. Siz de tabi değerler oynadıkça bizim gibi neye uğradığınızı şaşırdınız..
Eşim deli gibi spor yaptı sigarayı bıraktı c vitamini b vitamini çinko magnezyum arginin l-carnitin progeny m ve sabah akşam keçiboynuzu kaynatıp içti ama rakam dibe vurdu
Bugün bahçecide de spermiyogram yapıldı 2 milyon çıkmış..
Neyse sonuç hertürlü tüp bebek.. birde şu kafamdaki düşünceler netleşse
Hepimiz güzel şeyler yaşayalım inşallah...
İstanbul tüp bebek merkezi Dr Aret kamarda tedavi görüyorum cnmEvet fiyatlar farkediyor epey. Siz nerede yaptırdınız acaba ? Bende çok araştırdım aslında ama bahçeciyi seçmemin nedeni labaratuvarının çok iyi olmasıydı. Tabi kadet kısmet olacak oldummu heryerde olur :)
Canım orayı tercih etmememin en büyük sebebi buydu aslında ama kimseyi etkilemek istemediğim için söyleyememiştim o kadar parayı almayı biliyorlarsa hizmetlerini dört dörtlük yapmaları gerekiyordu resmen o kadıncağızın hayatını mahvettiler Allah ıslah etsinarkadaşlar işinize karışmak gibi olmasın herkes bahçeciyi çok övüyor ama bahçeci iki yıl önce bir hastasına başkasının embriyosunu transfer etmişti haberlere bile çıktı bunu biliyosun değilmi.
bide karşılığında kadına sadece pardon yoğunuz diye yanlışlık olmuş demişlerCanım orayı tercih etmememin en büyük sebebi buydu aslında ama kimseyi etkilemek istemediğim için söyleyememiştim o kadar parayı almayı biliyorlarsa hizmetlerini dört dörtlük yapmaları gerekiyordu resmen o kadıncağızın hayatını mahvettiler Allah ıslah etsin
Canım senin doğum oldu mu hamileydin yanlış hatırlamıyorsam?Kızlar neler yapıyorsunuz hayırlı akşamlar azıcık sohbet edelimmmm :)))
Amin canım Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahNissara canm bu arada bende Aret beyin hastasıyım daha öncede yazmıştım 3 buçuk yaşında kızım var. ilk denemede oldu 3 gun emriyosu simdi ikinci için tedaviye başlıcam ocak sonunda inşallah Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Canım öyle düşünme dondurur ikinciyi denersin kötü olanları imha edersin valla detaylı düşününce işin içinden çıkamıyor insanBence de sen fazla didik didik düşünüyosun cnmBukadar fazla detaya girme hangisinin bu dünyada nasibi varsa o gelecek yapacak bişey yok vicdanın rahat olsun kesinlikle
Yok canım daha doğum olmadı bekliyoruz :)) hamilelik zor geçiyor birazCanım senin doğum oldu mu hamileydin yanlış hatırlamıyorsam?
Bulantı falan mı benim de zor geçmişti sürekli yatmak zorunda kaldım bulantıdan duramamıştımYok canım daha doğum olmadı bekliyoruz :)) hamilelik zor geçiyor biraz
Canimm yaksamlarrr ne var ne yokkkk ben yemek yedim oturuormKızlar neler yapıyorsunuz hayırlı akşamlar azıcık sohbet edelimmmm :)))
Benim uyku halim coktu acayip sende ne varYok canım daha doğum olmadı bekliyoruz :)) hamilelik zor geçiyor biraz
Akalelii canimmmm ne zamandir denk gelmedikkkkk nasilsinnnCanım senin doğum oldu mu hamileydin yanlış hatırlamıyorsam?
Sürekli yorgun hissediyorum kendimi uyumak istiyoum bende duygusal oldum çok belim agrıyo ama Allahın izniyle kucaga alınca bütün problemler geçiyodur herhaldeBenim uyku halim coktu acayip sende ne var
Aaaa çok sevindim cnm inşallah ikinciyide sağ salim kucağına alırsın tekrarmı aret beyde düşünüyosun tedaviyiNissara canm bu arada bende Aret beyin hastasıyım daha öncede yazmıştım 3 buçuk yaşında kızım var. ilk denemede oldu 3 gun emriyosu simdi ikinci için tedaviye başlıcam ocak sonunda inşallah Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?