- 5 Mayıs 2018
- 559
- 364
- 18
- 41
merhaba 23 eylulde mustafa beyle eşim ve ben görüştüm başta ALLAH VERsin ol deyince olur . BURSA Da Bursanın ilk tup bebek merkezinde 3 deneme yaptım kısmet olmadı ablam aynı merkezde2. cocugunu kucagına alıcak insallah kısmet bende ist la gitmeyi mustafa beyle görüşmeye karar verdim cok yakın arkadasım orda hamile kaldı. neyse gittim görüştüm bu arda 35 yasındayım 6 tane olsun2 tane sonradan gelen emriomvar cok sukur dedi ki 5. güne getiricez görmeden sana tedavin hakkında yorum yapmam dedi lale susan hn da mustafa bey isini riske atmaz dedi oda dan çıkınca allahın izni ile garantıye gitmeye çalışır dedi . çok samımı idi sigara kesinlikle içmemyin dedi haftanın5 günü 5 km yuru dedi yumurtalıkların hareketlensin dedi 23 ekim de başlıyorum insallah evet asırı reklam var nereye acsan onlar görünüyor ama cogunlukta insanlar mutlu arılıyor burdan insallah bizde tadıcaz bu duyguyuSenin Kaçıncı denemendi canım.., kaç embriyo oluşuyordu tedavinde. ..,tedavi zor bir süreç maddi manevi insanlar birsürü beklentiye giriyorlar..,anlayabiliyorum eğer Kişiler yok sayılıyorlarsa üzücü tabii.. ama senin durumun bana umut veriyor bebeğine kavuşmuşsun sağlıkla huzurlu yılların olsun yavrunla ..Açıkcası ben bir mucize beklemiyorum ana mucizelerde inanıyorum..Kişisel bir yakınlık ilgide beklemiyorum olması gereken sadece güler yüz ve karşılıklı saygı ben bir hastayım profesyonel olarak sadece derdime çare olabilecek sorularıma cevap alabileceğim yenilikçi bilgili ve cesaretli bir hekim istiyorum..Yurtdışında önemli merkezlerde hep profesör lerle yoluma devam ettim ama tedavilerimin hepsi birdiğeri ile aynıydı,herşey aynı arada bir farklı ilaçlar ama prösedür aynı.. Demekki doğrusu bu değil .., Bana teorık de ve pratikte başarılı teknik donanımı iyi embriyoloji lab. Gelişmiş bir merkez lazım orasıda bahçeci gibi geliyor Mustafa hocayıda yenilikçi yaklaşımından dolayı dikkatle takip ediyorum,ama tabii medyanın gücü de önemli..,tabiiki merkez ile ilgili birsürü farklı görüş olacak insanlar umutlarının peşinde beklenti ne kadar yüksekse hayal kırıklıkları o denli artıyor....Kimse hayrına çalışmıyor ama bazı merkezlerde gereksiz tetkiklerle sömürülen hastalarda Yok değil en önemlisi ‘Etik’bunun dışında bence ,başarılı bir merkezde insan gücünün maliyeti başarısı ile orantılı olmalı sonuç olarak hizmetin maliyetinin yüksek olması çok normal..senin kaçıncı denemendi...
İNCİR Yemelisiniz çok faydası varSağlıkla kucağına al insallah bebişini..az kalmış ..Peki transfer opu vs için..nereyi .kullanıyor ..benim az yumurta çıkıyor gelişmiyor vs..hoş 5.güne giden tedavimde oldu ama hani biraz uğraştırıcı bir hasta olabilirim .sizin kaçını denemede geldi bebiş....insallah aklımda olsun eşimle bu gecede biraz baktık doktor beye ...eskiden Bahçeci de mi çalışıyordu ...
merhaba arı sutunu nasıl kullandınız bilgi alabilirmiyimAynen oyle canim yani fazla yumurta olmasi cok daha iyi.senin kac yumurta oluyor?2 defa toplanacagi icin cok olur bu defa bide benimkilerde gelismiyordu ari sutu ictim 1 ay faydasini gordum.valla ameliyatlik bir durumun olmazsa 20 25 civari gider.ilaclar tesler tahliller dahil.mecbur veriyorsun arkadasim olsunda ne olursa olsun diyosun artik.
Canım bende Bahçeci Mustafa beyin hastasıydım önce Allahım sonra onun sayesinde gebe kaldım çocuğumu kucağıma aldım inşallah darısı başına olurmerhaba 23 eylulde mustafa beyle eşim ve ben görüştüm başta ALLAH VERsin ol deyince olur . BURSA Da Bursanın ilk tup bebek merkezinde 3 deneme yaptım kısmet olmadı ablam aynı merkezde2. cocugunu kucagına alıcak insallah kısmet bende ist la gitmeyi mustafa beyle görüşmeye karar verdim cok yakın arkadasım orda hamile kaldı. neyse gittim görüştüm bu arda 35 yasındayım 6 tane olsun2 tane sonradan gelen emriomvar cok sukur dedi ki 5. güne getiricez görmeden sana tedavin hakkında yorum yapmam dedi lale susan hn da mustafa bey isini riske atmaz dedi oda dan çıkınca allahın izni ile garantıye gitmeye çalışır dedi . çok samımı idi sigara kesinlikle içmemyin dedi haftanın5 günü 5 km yuru dedi yumurtalıkların hareketlensin dedi 23 ekim de başlıyorum insallah evet asırı reklam var nereye acsan onlar görünüyor ama cogunlukta insanlar mutlu arılıyor burdan insallah bizde tadıcaz bu duyguyu
8000 tl Özel den detayları atarım sizeBahçecicinn fiyatları nasil peki bilgi verebilirmisinz bu ara vildan hanım bende bursada denedm negatif sonuç aldm
Sevinirim ya8000 tl Özel den detayları atarım size
Keske sadece 8 bin olsa neler var nelerSevinirim ya
aynen arkadasım suluk gibi emiliyoruzKeske sadece 8 bin olsa neler var neler
Hemde nasil istedikce isterler nede olsa verecez rahim dinlendirme parasi diye sacma sapan seylere bile para istedileraynen arkadasım suluk gibi emiliyoruz
Benimde gozume gelmemisti ilk etapta ama sonra dusununce sacma geldi.erbil yagmurda twdaviye baslayinca kendisinin bu parayi almadigini gorunce bahcecinin cok para aldigini anladimCanım banada rahim dinlendirme uygulandı ilk bana da gereksiz gelmişti para vermek ama rahim dinlendirmede embriyolar donduruldu Ben Ara muayenelere gittim bana rahim kalınlaştırmak için ekstra ilaçlar uygulandı onun için ödeme yapıyorsunuz dendi gebe kalınca hiçbişey gözümde olmadı
Canım sen naptın tedaviye başladın mı takip edemedim ne zamandır buraları
Ne kadar yemem gerekiyorİNCİR Yemelisiniz çok faydası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?