Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

güzel arkadaşım Allah analı babalı büyütsün çoook sevindim inan bana. çünkü hepinizde kendimi görüyorum. bizi bizler anlarız ancak hadi gözümüz aydın olsun :)))

ayyy ne güzel mart transferleri uğurlu mu geldi kızlar ne dersiniz :))) Canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah... Çocuklarımızın burçları hemen hemen aynı olcak ne güzel yaaa :))

Merhaba, geçen hafta sonu Bahçeci Fulya, Gürkan beyle bir görüşme yaptık.Merkeze ilk girdiğimizdeki kalabalık bizi etkiledi.Fakat doktorla görüşmemiz olumlu olmadı.1 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Buarada rahim filminde çıkan yapışıklık nedeniyle histereskopi oldum ve temiz çıktı.Sorunun ben de olduğunu düşünürken eşimin sperm testinde morfoloji % 2 olunca, bir aşılama denedik.Sonuç negatif.Şuan tüp bebek merkezi arayışındayız.Gürkan beyle yaptığımız öngörüşmede muayene olmak istemediğimi sadece bilgi almak istediğimi söyleyince tavrı değişti.Açıkçası bana güven vermedi.Daha önce gittiğimiz Brüksel tüp bebek Yücel Karaman daha ilgiliydi.Şuan kafam çok karışık.15 gün içinde bir karar vermem gerekiyor.Lütfen bana yardım edin!

merhaba canım. ben Bahçecide Gürkan beyde tedavi gördüm ve şuanda 3 aylık bi oğlum var.Ben doktorumdan çok memnun kaldım. Sen ilk görüşmede belki o sıcaklığı hissedemedin ama şunu söyliyim gerçekten başarılı bi doktor onun sayesinde bi oğlum var Allah onlardan razı olsun.... Ayrıca merkezdeki tüm doktor çok başarılı zaten gördüğün o kalabalık bunu ıspatlamıştır sana :))

selam canım öncelikle aramıza hoşgeldin :)) benim eşiminde sperm sayısı düşüktü ve morfolojide problem vardı. Eşim Bahçecide Emre beyde tedavi gördü.Erkek üreme konusunda çok başarılı bi doktor bence eşin mutlaka Emre beyle görüşmeli.Tüp bebeğe gelincede canım bizim tüp bebek işlemlerini Güvenç bey yaptı ve şuanda 6 aylık bi kızımız var teyzesi :))

Belki canım Gürkan beye ısınamadın olabilir ama çok hastası var merkezdeyken bayanlarla konuşuyoduk gayet başarılı bi doktor.
Benim sana tavsiyem istersen merkezdeki başka doktorla görüş ama sakın Bahçeciden vazgeçme. bu işin laboratuvarı çok önemli biliyosun ve bahçecinin labortatuvarı ve embriyologları çok çok iyi safhada ve çok başarılı işler çıkarıyolar denemeye değer :)))

hayırlı uğurlu olsun canım..Allah Analı babalı büyütsün.darısı hepimizin başına...

merhaba arkadaşım hoşgeldin :)) ben bahçecide Gürkan beyde tedavi gördüm çok şükür kızıma kavuştum. şimdi eşimle bi çocuk daha istiyoruz ve tercihimiz yine Gürkan bey olcak. Herkes aynı kişiden aynı elektriği alamayabilir bellki farklı doktorla görüşme yapabilirsin orda bi kere Mustafa Bahçeci var :)) Ben Bahçeci ekibini herkese ısrarla tavsiye ediyorum her anlamda çok çok başarılılar ve embriyoloji laboratuvar süpperrrrrrrr. Allahım yardımcımız olsun.. Bu işin mutfağı çok önemli bence kafan karışmasın ısrarla bahçeci diyorum :))))

merhaba pieces35, negatif sonuç alman üzücü canım ama yolun başındasın inşallah ilk tüp bebek denemende pozitifi görürsün :))) benim ilk denemde tuttu şuanda hamileyim ve benim doktorum Bahçeciden Güvenç bey. Tedavi sürecinde Gürkan Arıkanı da çok duydum o da çok başarılıymış hatta ilkinde tutmazsa ikinciye Gürkan beyde denerim falan diye düşünürken gerek kalmadı :)) sana tavsiyem canım Bahçeciden vazgeçme. doktorları çok başarılı, laboratuvarları çok gelişmiş yani kendini gönül rahatlığıyla onlara teslim edebilirsin. zaten bu zor süreçte herşeye acaba mı diye yaklaşıyorsun seni çok iyi anlıyorum ama gönlünü ferah tut bahçeci bu konuda çok çok iyi.. Allahım isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallahh..

Tebriklerr, rabbim saglikli dogmasini nasip etsin insallah.

Arkadaşlar hepinize çok çok tşk ediyorummmm Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah... Ben bu aralar çok dikkat etmeliyim malum :)) bu nedenle çok sık forumda olamıcam ama fırsat buldukça takipte olcam dinlenmem gerekmiş genel olarak eşimde ayakta olmama pek izin vermiyor erken başladı bizimkisi :)) dualarım hepinizle kızlar....

Kızlaaaarrrr herkese selam... Tüm hamişleri tebrik ediyorum, tedavisi devam eden arkadaşlara da başarılar diliyorum :))) şaka şaka Allahım bu yolda verilen emekleri boşa çıkarmasın inşallah...
Kızlar cuma günü Histereskopi olucam korkmaya başlaım valla ilk kez böyle bi işlem yapılcak ( umarım tüm polipler alınırda bi daha gerek kalmaz böyle ameliyata (

aaaa tabi yat canım dinlen 1-2 ay çok önemli senin için.ayyyyy darısı başıma yaaaa cuma günü transferim var Allahın izniyleee....

canım benim Allahın izniyle korkulcak bişey yok güzel atlatacaksın dualarım seninle..

aaaa tabi yat canım dinlen 1-2 ay çok önemli senin için.ayyyyy darısı başıma yaaaa cuma günü transferim var Allahın izniyleee....

burcu canım, transfer sonrası gebelik haberlerini bekliyorum inşallah herşey çok güzel olacak bana güven )

burcu canım, transfer sonrası gebelik haberlerini bekliyorum inşallah herşey çok güzel olacak bana güven )[/QUOTE]

Canım Allah razı olsun inşallh yaa inşallah sonuç pozitif olsun bende senin kadar güvenip rahatlamak istiyorum elimden şimdilik dua etmekten başka bişiy gelmiyo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…