Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

ben ulunuluğ ya gıtmiştim, ama keşke fulyayı tercıh etseydım, dıye pişmanda oldum

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bi hal hatır sorayım dedim :)) Bende durumlar bildiğiniz gibi hamileliğe alışmaya çalışıyorum daha bulantılarım başlamadı :))) bide şu keseyi görsemde içim rahatlasa hala şaka gibi geliyor hamile olduğumu düşününce... Rabbim kimseyi çocuksuz bırakmasın inşallah.. Darısı dileyen, isteyen herkesin başına inşallh......

Merhaba bende hem siteye hemde tüp bebek sürecine yeni başladım :) 32 yaşındayım aşılama veya başka bir yontem denemeden direkt tüp bebeğe başladık cunku 3 yıldır korunmuyoruz ve PCOS luyum zaman kaybetmeyelim dedik eşimle .. bahçeci kliniğinde başladık doktorum mustafa bahçeci ,dün ilk iğnemi vuruldum GONAL 187,5 ile 3 gün devam edicez salı kotrolüm var umarım sorunsuz sürece devam ederiz ve bende uzun süredir beklediğim miniğime hayırlısıyla kavuşurum :)
sevgiler herkese bol şans...

merhaba canım aramıza hoşgeldin :)) bende bahçeciden Ümit beyle görüştüm geçen hafta ve bahçecide tedavi görmeye karar verdik Allahın izniyle güzel sonuçlar alırız hepimiz. benim korkularım var çünkü bu 4. denemem olcak ve inşallah son olur dua edin bana canım (

Günaydın DESERTGIRL, hoşgeldin aramıza :)) öncelikle için rahat olsun Mustafa bahçeci doktorun ustanın elindesin :)) Eğer Rabbim de izin verirse inşallah ilk denemede hamile kalırsın.. Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin.. sanada bol şanslar canım ve mutlaka yaz merak ederiz seni :))

Kızlar selamlar... bende bahçecide tedavi görüorum vee çarşamba günü test günüm. stres yapmaya başladım kendimi gergin hissediyorum aranızda benim gibi gün sayan var mı ???????????

selam canım bende Bahçeciden Aytun Hanımın hastasıyım. Allahın izniyle mayısta tedaviye başlıcaz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. bende sana bol şanslar diliyorum :)))

Kızlar selamlar... bende bahçecide tedavi görüorum vee çarşamba günü test günüm. stres yapmaya başladım kendimi gergin hissediyorum aranızda benim gibi gün sayan var mı ???????????

merhaba canım. sen yolun sonuna gelmişsin yaaa... benim transferimin 3. günü bugün daha ve zaman geçmiyo valla çok sıkılıyorum yaaa eşim ayağa bile kaldırmıyo sürekli yatıyoeum 3 gündür bugün biraz ayağa kalktım o da evin içinde öylesine yoksa bi iş yaptığım falanda yok yani.. Allahım güzel sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah arkadaşım

Amin canım amin. Ama zaten doğru olanı transferim ilk günleri dinlenmen. embriyoların tutunması için bunlar önemli çünkü. Ayrıca gebeliğinde 2-3 ayı önemli Allah korusun düşük tehlikesine karşı. valla ben kendimi hiç yormadım genelde yattım yada evde gezindim dışarı bile doğru düzgün çıkmadım. biz elimiizden geleni yapalımda takdir yine Allahın canım.

Kızlar nasılsınız? cuma günü histereskopim yapıldı ve polipler alındı çok şükür şimdilik herşey yolunda gibi. 1 ay kadar rahim dinlendirilcek sonrasında tup bebeğe geçicez inşallah. cuma günü çok korkmuştum ama çok kısa sürdü yani korktuğum kadar olmadı :))

çok şükür canım kurtuldun bak şimdi şafak saymaya başla bakalım bebişler için :))) Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah arkadaşım :))

canım ben hiç yaptırmadım ama histereskopinin basit bişey olduğunu ve kısa sürdüğünü duymuştum kolayca atlatmana sewindim Rabbim bu çabaların sonuçlarını versin inşallah..

selam arkadaşlar konu sahibi arkadaş ve diğer arkadaşlar ilk tüp bebek denemesinde tuttumu sizlerin bahçeci grubu öneriyomusunuz ve maliyet tam olarak ne kadar bilgi almak istedim şimdiden teşekkürler

selam arkadaşlar konu sahibi arkadaş ve diğer arkadaşlar ilk tüp bebek denemesinde tuttumu sizlerin bahçeci grubu öneriyomusunuz ve maliyet tam olarak ne kadar bilgi almak istedim şimdiden teşekkürler

merhaba canım ben bahçecide tedavi gördüm ve şuanda hamileyim :)) ben kesinlikle tavsiye ediyorummmm... doktorları çok başarılı embriyoloji laboratuvarı çok gelişmiş ve bu işin mutfagı çok önemli.. fiyat 4950 tl ve artı ilaçlar var canım. ilaçların iğnelerin falan fiyatı senin kullanacağın ilaca göre değişiyor. zaten hemen hemen fiyatlar biçok yerde aynı. bu riske atılcak bi tedavi değil canım iyi düşün karar ver derim. Rabbim isteyen herkse nasip etsin inşallahh...

Allah razı olsun canım cevabın için Rabbim sağ salim kucağına da almayı nasib etsin hayırlı uzuuun ömrler versin

merhaba canım hoşgeldin aramıza :) kaç yaşındasın, kaçıncı denemen olcak bilgi verirmisin biraz bizlere :)))

Kızlar naber ?? yarın test günüm dualarınıza ihtiyacım var ( çok stres yaptım evdede test yapmadım bilerek ya negatif çıkarsa diye korkudan pöffff.........

merhaba 9 martta tarnsferim olmuştu fakat neğatif sonuçlandı nisan ayının 20 si gibi tekrar denemeyi düşünüyorum bu konuda deneyimli olan arkadaşlar sizce bu ay rahim dinlenmiş olurmu yumurtlama problemi yaşarmıyım yardımınıza ihtiyacım var yoksa bir ay daha mı bekliyim kafam allah bullak.....

merhaba canım öncelikle üzüldüm senin adına ama yılmak yok biliyosun devam edicez :)) canım nisan 20.sinde zaten 1 ay olmuş olmuyo mu yani doktorun ne dedi sana ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…