arkadaşlar merhaba. Dün bahçeci fulyada güvenç beyle görüştük. Hayırlısıyla bu ay tedaviye başlıyoruz. O kadar çok istiyorumki bi bebeğim olmasını sanki olmazsa dünyanın hiçbir anlamı kalmayacak gibi geliyordoktorumuz dosyamızla tek tek ilgilendi sağolsun. Inşallah hep böyle devam eder. Rabbim güzel sonuçlar almayı kısmet eder inşallah.
Merhaba bende hem siteye hemde tüp bebek sürecine yeni başladım :) 32 yaşındayım aşılama veya başka bir yontem denemeden direkt tüp bebeğe başladık cunku 3 yıldır korunmuyoruz ve PCOS luyumzaman kaybetmeyelim dedik eşimle .. bahçeci kliniğinde başladık doktorum mustafa bahçeci ,dün ilk iğnemi vuruldum GONAL 187,5 ile 3 gün devam edicez salı kotrolüm var umarım sorunsuz sürece devam ederiz ve bende uzun süredir beklediğim miniğime hayırlısıyla kavuşurum :)
sevgiler herkese bol şans...
Merhaba bende hem siteye hemde tüp bebek sürecine yeni başladım :) 32 yaşındayım aşılama veya başka bir yontem denemeden direkt tüp bebeğe başladık cunku 3 yıldır korunmuyoruz ve PCOS luyumzaman kaybetmeyelim dedik eşimle .. bahçeci kliniğinde başladık doktorum mustafa bahçeci ,dün ilk iğnemi vuruldum GONAL 187,5 ile 3 gün devam edicez salı kotrolüm var umarım sorunsuz sürece devam ederiz ve bende uzun süredir beklediğim miniğime hayırlısıyla kavuşurum :)
Kızlar selamlar... bende bahçecide tedavi görüorum vee çarşamba günü test günüm. stres yapmaya başladım kendimi gergin hissediyorum aranızda benim gibi gün sayan var mı ???????????
merhaba canım. sen yolun sonuna gelmişsin yaaa... benim transferimin 3. günü bugün daha ve zaman geçmiyo valla çok sıkılıyorum yaaa eşim ayağa bile kaldırmıyo sürekli yatıyoeum 3 gündür bugün biraz ayağa kalktım o da evin içinde öylesine yoksa bi iş yaptığım falanda yok yani.. Allahım güzel sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah arkadaşım
Kızlar nasılsınız? cuma günü histereskopim yapıldı ve polipler alındı çok şükür şimdilik herşey yolunda gibi. 1 ay kadar rahim dinlendirilcek sonrasında tup bebeğe geçicez inşallah. cuma günü çok korkmuştum ama çok kısa sürdü yani korktuğum kadar olmadı :))
Kızlar nasılsınız? cuma günü histereskopim yapıldı ve polipler alındı çok şükür şimdilik herşey yolunda gibi. 1 ay kadar rahim dinlendirilcek sonrasında tup bebeğe geçicez inşallah. cuma günü çok korkmuştum ama çok kısa sürdü yani korktuğum kadar olmadı :))
selam arkadaşlar konu sahibi arkadaş ve diğer arkadaşlar ilk tüp bebek denemesinde tuttumu sizlerin bahçeci grubu öneriyomusunuz ve maliyet tam olarak ne kadar bilgi almak istedim şimdiden teşekkürler
merhaba canım ben bahçecide tedavi gördüm ve şuanda hamileyim :)) ben kesinlikle tavsiye ediyorummmm... doktorları çok başarılı embriyoloji laboratuvarı çok gelişmiş ve bu işin mutfagı çok önemli.. fiyat 4950 tl ve artı ilaçlar var canım. ilaçların iğnelerin falan fiyatı senin kullanacağın ilaca göre değişiyor. zaten hemen hemen fiyatlar biçok yerde aynı. bu riske atılcak bi tedavi değil canım iyi düşün karar ver derim. Rabbim isteyen herkse nasip etsin inşallahh...
selam arkadaşlar konu sahibi arkadaş ve diğer arkadaşlar ilk tüp bebek denemesinde tuttumu sizlerin bahçeci grubu öneriyomusunuz ve maliyet tam olarak ne kadar bilgi almak istedim şimdiden teşekkürler
merhaba 9 martta tarnsferim olmuştu fakat neğatif sonuçlandı nisan ayının 20 si gibi tekrar denemeyi düşünüyorum bu konuda deneyimli olan arkadaşlar sizce bu ay rahim dinlenmiş olurmu yumurtlama problemi yaşarmıyım yardımınıza ihtiyacım var yoksa bir ay daha mı bekliyim kafam allah bullak.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?