ayyyy arkadaşım tebrik ederim ne güssel yaaaa :)) darısı başıma Allahım Allahım bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul eyle inşallah...
yok canım dolgu deil 20 lik dişimi çektirmiştim önündeki 3 dişimde köprü vardı dişim iltihap olmuş köprünün içinde çıkmış iltihabın geçmesi lazım öyle çekeriz dedi ya o ilacı içmek acaba tedavime zarar verirmi bilemedim doktorumuda aramadım dişim nasıl çıkar kendiliğinden anlamdım ya şimdi o dişimi çekerse 3 dişim olmıycak ya gülünce görünürde implant yapalım dio 5 bin lira oh ya bu tadavi sırasında 5 binde dişe çıktı şansızım ben ya harbidengeçmiş olsun canım ne olduki dolgu falan mı yapılcak?? bu arada neden 23 nisana denk gelmesin bi planın mıı var?
yok canım dolgu deil 20 lik dişimi çektirmiştim önündeki 3 dişimde köprü vardı dişim iltihap olmuş köprünün içinde çıkmış iltihabın geçmesi lazım öyle çekeriz dedi ya o ilacı içmek acaba tedavime zarar verirmi bilemedim doktorumuda aramadım dişim nasıl çıkar kendiliğinden anlamdım ya şimdi o dişimi çekerse 3 dişim olmıycak ya gülünce görünürde implant yapalım dio 5 bin lira oh ya bu tadavi sırasında 5 binde dişe çıktı şansızım ben ya harbiden23 nisana gelmemesi için bi palanım yok ne yapmam lazım ki:)
hımmm geçmiş olsun canım ama bi doktorunu ara sor derim Allah korusun bi zararı olur falan bilemeyiz biz. Ya 23 nisan resmi tatil yaa belki izinli olursun diye düşündüm.. Ama ne iş yapıyosun bilmiyorumki(
Allah razı olsun canım sağolasın... HAyırlı cumalar diliyorum.. senin tedavi mayısta başlıcaktı dimi öyle hatırlıyorum ????
Selam bayanlar nasılsınız?? Allah izin verirse yaza istanbula geliyorum Bahçecide tedavi görcem tüp bebek için. Taaa Adanadan gelcem herkese çooookkk uzaklardan selamlar :)))
Selam bayanlar nasılsınız?? Allah izin verirse yaza istanbula geliyorum Bahçecide tedavi görcem tüp bebek için. Taaa Adanadan gelcem herkese çooookkk uzaklardan selamlar :)))
a.s canım şimdiden hayırlı olsun
günaydın kızlar sonunda beklediğim gün geldi regly oldum ama bugün hastaneye gidemem ya işteyim yarında pazartüp bebek tedavisinde 3. gün doktora giden varmı 2. gün gitmem gerekiyodu ama gidemiyorum şanssızlık buna denir
oley bugün hastane 20.00 ye kadar açıkmış süper ya çok sevindim bugün kontrolüm var dua edin kistim falan çıkmasın kızlar:)
günaydın canım. Acıbademdeki Bahçeci Umutta SSK anlaşması var ama Fulya Bahçecide yok. Aradaki tek fark bu. Onun dışında labaratuvarlar olsun, doktorların başarısı olsun ikiside aynı :))
Tercih sizin canım sonuçta Bahçeci kliniği ikiside :))
umutta ilaçlar dahil 5850 raporluysa 2000 +ilaçlar fulyada 4900+ ilaçlar başka bir fark yok canım ama umut fiyat konusunda sanırım daha çok tercih ediliyor rapor alma şansın varsa umuttada yaptırabilirsin bence benim bi arkadaşım umutta başladı çok uygun diyo 600 lira ilaç tutmuş toplam 2600 ama benim ilaçlarım bile 3000 ni geçti içine neresi siniyorsa bence orasıyla başla yakın diyorsan umutu tercih etmende bi sakınca yok ordada işinin ehli süper doktorlar var bir randevu al ve görüş bence umutla eşin ve senin ortak kararınız olması bence önemli
Kızlar ne yazacağımı inanın bilmiyorum ama sonucum pozitif :)) o kadar duygulandımki hastaneden beri ağlıyorum. Eşimin o yüz ifadesini asla unutmayacağım kıyamam ona bu mutluluğu herkes yaşasın herkes.....
Canım gözünaydın tedavin başlıyor çok şükür hem hastanede açıkmış akşama kadar canını sıkma. Ayrıca 3. gün gitmiş olman çok geciktiğini göstermezki 3. günün sabahına gidersin en kötü ihtimalle erkenden..
İnşallah kist falan yoktur canım ve tertemiz şekilde başlar tedavin, hayırlı şekilde sonuçlanır.. Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin ve lütfen yaz burda seni merak ederim,, öpüyorum pembbecim...
canım çok saol cumartesi doktora gittim 1. gün olmasına rağmen ilk tedavimden daha çok yumurtam olduğunu söyledi çok sevindim inşallah bu şekilde devam eder çarşam ba kontrole gidicem bakalım gelişmeleri yazarım
pembecim çok sevindim senin adına arkadaşım :)) inş senide gebe kervanına katıcaz :)) benimde bugün 5. iğne günüm bakalım şafak saymaktayım opu için :))
Kızlarrr Figenden haber yok dimi?? eşi ameliyat olcaktı mikrotese ?? inş güzel geçmiştir çok stresliydi((
bende merak ettim inşallah güzel geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?