Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

ayyyy arkadaşım tebrik ederim ne güssel yaaaa :)) darısı başıma Allahım Allahım bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul eyle inşallah...

Allah razı olsun canım sağolasın... HAyırlı cumalar diliyorum.. senin tedavi mayısta başlıcaktı dimi öyle hatırlıyorum ????

geçmiş olsun canım ne olduki dolgu falan mı yapılcak?? bu arada neden 23 nisana denk gelmesin bi planın mıı var?
yok canım dolgu deil 20 lik dişimi çektirmiştim önündeki 3 dişimde köprü vardı dişim iltihap olmuş köprünün içinde çıkmış iltihabın geçmesi lazım öyle çekeriz dedi ya o ilacı içmek acaba tedavime zarar verirmi bilemedim doktorumuda aramadım dişim nasıl çıkar kendiliğinden anlamdım ya şimdi o dişimi çekerse 3 dişim olmıycak ya gülünce görünürde implant yapalım dio 5 bin lira oh ya bu tadavi sırasında 5 binde dişe çıktı şansızım ben ya harbiden 23 nisana gelmemesi için bi palanım yok ne yapmam lazım ki:)

Son düzenleme:

hımmm geçmiş olsun canım ama bi doktorunu ara sor derim Allah korusun bi zararı olur falan bilemeyiz biz. Ya 23 nisan resmi tatil yaa belki izinli olursun diye düşündüm.. Ama ne iş yapıyosun bilmiyorumki (

hımmm geçmiş olsun canım ama bi doktorunu ara sor derim Allah korusun bi zararı olur falan bilemeyiz biz. Ya 23 nisan resmi tatil yaa belki izinli olursun diye düşündüm.. Ama ne iş yapıyosun bilmiyorumki (

teşekkür ederim izinliyim canımda 2. günü o güne gelirse kontrolede gidemem die üzülüyorum:

Son düzenleme:
Allah razı olsun canım sağolasın... HAyırlı cumalar diliyorum.. senin tedavi mayısta başlıcaktı dimi öyle hatırlıyorum ????

aynen canım doğru hatırlıyosun Allah izin verirse Mayısta 2. deneme olcak. İnşallah bu sefer bebeğime kavuşcam. Rüyamda gördüm bi kızım olmuştu beyaz tenli tombik tombik yanakları vardı evde kucağımdaydı hayırdır inşallah dedim eşime anlattım iyi değilsein artık rüyalar görmeye başladın diyor :)) belkide bi mesajdı bu olamaz mı...

Selam bayanlar nasılsınız?? Allah izin verirse yaza istanbula geliyorum Bahçecide tedavi görcem tüp bebek için. Taaa Adanadan gelcem herkese çooookkk uzaklardan selamlar :)))

Selam bayanlar nasılsınız?? Allah izin verirse yaza istanbula geliyorum Bahçecide tedavi görcem tüp bebek için. Taaa Adanadan gelcem herkese çooookkk uzaklardan selamlar :)))

Hoşgeldin canım bizim kapımız heeerkese açık :))))))) ohhhh hem tatil hem tedavi diyosun yani ne güzel ama )

günaydın kızlar sonunda beklediğim gün geldi regly oldum ama bugün hastaneye gidemem ya işteyim yarında pazar tüp bebek tedavisinde 3. gün doktora giden varmı 2. gün gitmem gerekiyodu ama gidemiyorum şanssızlık buna denir
oley bugün hastane 20.00 ye kadar açıkmış süper ya çok sevindim bugün kontrolüm var dua edin kistim falan çıkmasın kızlar:)

Son düzenleme:

Canım gözünaydın tedavin başlıyor çok şükür hem hastanede açıkmış akşama kadar canını sıkma. Ayrıca 3. gün gitmiş olman çok geciktiğini göstermezki 3. günün sabahına gidersin en kötü ihtimalle erkenden..

İnşallah kist falan yoktur canım ve tertemiz şekilde başlar tedavin, hayırlı şekilde sonuçlanır.. Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin ve lütfen yaz burda seni merak ederim,, öpüyorum pembbecim...

kızlar selam tekrardan ben sımdı ne acıbademdekıne gittim nede fulya ya c.tesi eşimle gidecem ön gorusmeye ama ıcımde nedense hep bir fulya var anlamadım daha gıtmedımde basarı oranlarıı nedır muhakkak aynı yer ıkısınde aynıdır ama ıclerınden bır tanesı bır basamak daha ondedır dıye dusunuyorum vey dr onderebılecegıız en azından sızın dr ısımlerı ne benım aklımda güvenç beyy var ama bılmıyorum sımdı p.tesı bır randevu alıp gıdecem bır on gorusme yapacam sonra cok fazla uzatmadan bu reglımle baslayacammmm eger bir problemı yoksaa..hee bu arada rapor ıcın asılama ısterler degılmı benım asılama olmadı hıcc o engel bana degılmıı aşılama sartı var.

canımm tebrik ederimm. Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah.sein adına inan bende cok duygulandımm.çok güzel bir duygu Allahın izniyle bizlerde tadıcaz.senin gittiğin yer ve dr kim acaba

canımm tebrik ederimm. Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah.sein adına inan bende cok duygulandımm.çok güzel bir duygu Allahın izniyle bizlerde tadıcaz.senin gittiğin yer ve dr kim acaba [/QUOTE]

günaydın minarcım, ben Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum. doktorum Ümit Göktolga. ve çok şükür ilk denemede hamile kaldım. iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah... sende sürekli yaz canım burda takipteyiz bizler :))

canım çok saol cumartesi doktora gittim 1. gün olmasına rağmen ilk tedavimden daha çok yumurtam olduğunu söyledi çok sevindim inşallah bu şekilde devam eder çarşam ba kontrole gidicem bakalım gelişmeleri yazarım

pembecim çok sevindim senin adına arkadaşım :)) inş senide gebe kervanına katıcaz :)) benimde bugün 5. iğne günüm bakalım şafak saymaktayım opu için :))

Kızlarrr Figenden haber yok dimi?? eşi ameliyat olcaktı mikrotese ?? inş güzel geçmiştir çok stresliydi ((

Selam kızlar nasılsınız? evde misafirlerim vardı yatılı bikaç gündür dün gittiler o yüzden giremedim foruma. Sanırım ben mayıs adetimle başlıyorum tam o zamana 1 ay geçmiş oluyor inşallh herşey yolunda gider ...

Bu arada yeni hamişleride tebrik ederim darısı başıma yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…