Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

biz annemle aynı şehirde oyurmuyoruz ayda bir kere gelir belki evde otursam oda bana kızar nie dağınıksın die ama önceden anne bak ev dağınıksa kızma diom aman ne kızcam diyor eve bi gidiyorum bal dök yala:)hani çalışan bayanlar ev hanımları kadar olamayız tabi:)))

canım sen önce bir ön görüşme yap ön görüşme ücretsiz için ısınmazsa başka bir doktorla görüşürsün sonuçta kendini rahat hissetmen gerekiyor benim doktorum gürkan bey aslınla bir tasadüfle onun hastası oldum ve ona güveniyorum bu ay yine onunla devam edicem nasip olursa sana bir çok test verecekler sen bunları herhangi bir hastanede yaptırsan daha uygun olucaktır çünki ücret alıyolar sanırım ben bir özel hastanden randevu aldım tüm testlerimi yaptırdım eşimdende istediler onada bir randevu aldık testlerin toplamı 100 tl ye mal oldu bana rahim filmi ve sperm testini tekrar istemezler kanda yapılacak testlerde eksik olanlar varsa belki sorucağın bişey varsa sor elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım

Merhaba canım hoşgeldin aramıza :) öncelikle ben gördüğümü söyleyeyim Bahçeci doktorlarının hepsi çok başarılı ön görüşme yap ve ona göre karar ver canım. Bide galiba tahlillerin son 6 ayda yapılmış olması gerek yoksa yeniden istenebilir. Sen aklına gelen
soruları sor canım elimizden geldiğince yardımcı oluruz sana :)) bizler kaderdaşlarız :))

Selam Minarcım.. Elimizden geldiğince ve bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluruz inşallah.. Ancak testler son 6 aya ait olmalı yoksa yeniden istenebilir. Onun dışında bebek sahibi olmak için çıktığımız bu yol uzun ve yorucu içine sinmesi, kafana yatması çok önemli.. görüşmelerini yap ve kararını ver canım. Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallahh...

brc_1980 canım bugün nasılsın son 1 gün:)

sağolasın canım sen nasılsın? kasıklarımda ağrı var yürüdükçe bişey batıyor Allah Allah bu neyin nesi anlamadım... Aynen canım yarın büyük gün ve çok stresliyim ama akşam eşimle konuştuk Allah korusun sonuç negatif olsa bile çok üzülmek yok biraz ara verip tekrar başlıcaz benim en büyük desteğim o....

iyyim bende regly olmayı bekliyorum geçen ay olmayım die beklerken bu kez dört gözle olayım die beklemedeyim ilacım herşeyim tamam bi gelmedi gitti kötü şeyler düşünme tatlım dua edelim herşeyin hayırlısını allah biliyor biraz rahatla deişik bişeyler yap oyun oyna kitap oku örgü ör ne bileyim yada bugün paso gez:)

Son düzenleme:

aynen canım haklısın bu tüp bebek tedavileri çok değişik yahuu bi adet olmayı bekliyosun bi olmamayı.... Eşim kafayı yedin zaten diyo:))

aynen canım haklısın bu tüp bebek tedavileri çok değişik yahuu bi adet olmayı bekliyosun bi olmamayı.... Eşim kafayı yedin zaten diyo:))

keşke onlar gibi olabilsek herşeyin ibini dibini düşünmeden hayata direk bakabilsek ama biz kadınız çok güçlüyüz isyan etmiyoruz allahın izniyle herşeyin üstesinden geliriz

keşke onlar gibi olabilsek herşeyin ibini dibini düşünmeden hayata direk bakabilsek ama biz kadınız çok güçlüyüz isyan etmiyoruz allahın izniyle herşeyin üstesinden geliriz

Aynen arkadaşım sana katılıyorum. şimdi hamileyim genelde yatıyorum midem fena oluyo çünkü eşim diyoki ohh yatt :)) adama bak ya dalga geçiyo sanki keyif yapıyorum ben :))

Aynen arkadaşım sana katılıyorum. şimdi hamileyim genelde yatıyorum midem fena oluyo çünkü eşim diyoki ohh yatt :)) adama bak ya dalga geçiyo sanki keyif yapıyorum ben :))

önlerindeki çorabı görmüyolar mesela eşim yani bakar bakar aşkım yok gelirim işte burda onlara herşey basit ama yinede vazgeçilmezlerimiz hayatımızın anlamı eşlerimiz esra senin ilk çoçuk mu tüp bebek mi seninde

aynen canım çok haklısın. Benim ilk bebeğim olcak ve tüp bebekle oldu. Hatta 2. denemede oldu. 2 aşılama ve 1 tane negatif tüp bebek denemem var. Kısmet bugüneymiş canım.

aynen canım çok haklısın. Benim ilk bebeğim olcak ve tüp bebekle oldu. Hatta 2. denemede oldu. 2 aşılama ve 1 tane negatif tüp bebek denemem var. Kısmet bugüneymiş canım.

bahcecidemi peki çok şey soruyorum ama :) benimde 2. denemem olacak bakalım

bahcecidemi peki çok şey soruyorum ama :) benimde 2. denemem olacak bakalım

sor tabi canım. sorcaksınki öğrenceksin dimi :)) evet canım Bahçecide tedavi gördüm doktorum Güvenç Karlıkaya. çok çok memnunum çok titiz ve başarılı bi doktor. Asla işi şansa bırakmıyo ve içine sinmeyen bişey olursa mutlaka söylüyor. galiba sende bahçecide tedavi görüyosun bence doğru bi adrestesin :)) tabiki Allahımda izin verirse inşallah bu kez bebeğine kavuşursun pembecimm...

aminnnn canım ya o testi aldığımda hamilesiniz demelerini istiyorum ya kuzuma baba olacaksın demek istiyorum istiyorum yaaa:) ilk denmemde kendimi o kadar inandırmıştım ki olacak gibi gelmişti herşey normal 1. kalite 1 embriyo transferi transfer başarılı hah dedim anne olucam son 3 gün kala olmayacağını hissettim ama tabi olmadı bu kez daha rahat davranıcam (öyle umuyorum)inşallah

Sakın ümidini kaybetme arkadaşım. kocalarımıza bu güzel haberleri vercez inşallh... sanırım ben heyecandan bu gece uyuyamam sabah hastaneye gitcez çünkü eşimle. Şu beklemek ne zormuş son 1 ay resmen geçmedi bana yaa ( yarın sizlere hayırlı haberler vermek ümidiyle kızlar...

KIZLARR ÇOK İYSİNİZZ SİZLERE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUMMM..İYİKİ VARSINIZZ..ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDENN..BEN DAHA YENI MART AYINDA RAHIM FILIMI CEKTIRDIM VEE KAN TESTİ ISTEMISTII BUNLARDAN BAZILARI AKLIMDA TSH.PROLAKTIN,e2 IKI TANE DAHA VARDI AMA UNUTTUM ISTYERINDE KALDI TAM YAZAMIYORUM SIMDI ESIMDE MART AYINDA TESTİNİ YAPMISTIII YANI ANLAYACAGINIZ YENI TESTLER.YAA PEKİ KIZLAR KÜÇÜK BİR SORUM DAHA OLACAKTI ACIBADEM İLE FULYA ARASINDAKI FARK NEDIR BENİM KALBIM FULYADAN YANA NEDENSE AMA ANADOLU YAKASINDA OTURUYORUM BEN ESIMDE ACIBADEM OLSUN DIYOR YAKINLIK BAKIMINDAN ARALARINDAKI NE GIBI FARKLAR VARDIR:26:

günaydın canım. Acıbademdeki Bahçeci Umutta SSK anlaşması var ama Fulya Bahçecide yok. Aradaki tek fark bu. Onun dışında labaratuvarlar olsun, doktorların başarısı olsun ikiside aynı :))
Tercih sizin canım sonuçta Bahçeci kliniği ikiside :))

umutta ilaçlar dahil 5850 raporluysa 2000 +ilaçlar fulyada 4900+ ilaçlar başka bir fark yok canım ama umut fiyat konusunda sanırım daha çok tercih ediliyor rapor alma şansın varsa umuttada yaptırabilirsin bence benim bi arkadaşım umutta başladı çok uygun diyo 600 lira ilaç tutmuş toplam 2600 ama benim ilaçlarım bile 3000 ni geçti içine neresi siniyorsa bence orasıyla başla yakın diyorsan umutu tercih etmende bi sakınca yok ordada işinin ehli süper doktorlar var bir randevu al ve görüş bence umutla eşin ve senin ortak kararınız olması bence önemli

canım güzel haberlerini bekliyorum bugün akşama kadar burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…