Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

figen kıskanma canım sende çalışıyomusun nasıl gidiyor tedavin:)

yok canım çalışmıyorum evdeyim ama bazen çalışsam mı diye düşünüyorum... en azından kafam bişeylerle meşgul olur bu şekilde her şeyi kafaya takıyorum. Şu çocuk meselesi olsun genel ailevi durumlar olsun ne bileyim birazda evhamlı biriyim.. Yarın eşim mikrotese ameliyatı olcak inşallah istenilen sperm sayısı bulunurda tüp bebeğe geçeriz eğer olmazsa bi daha denencek ameliyat. şu 1 haftadırda eşimi kafama taktım ameliyat durumuna çok üzülüyor kendini suçluyo sanki çocuk onun yüzünden olmuyo gibi ama kısmetimizde bu varmış ne yapalım isyan mı edelim Allah korusun !!!!!!

üzülme canım allah tüm insanları dünyada bir şekilde sınıyor buda bizim sınavımız inşallh ameliyat süper geçer rabbim yüzünüzü güldürür bende keşke çalışmasam diyenlerdenim bu aralar çünkü izin herşey bu tedavi sürecinde cok zor oluyo bide bir uyku hali bir bıkkınlık yorgunluk 24 saat uyusam uyurum herhalde:)evdeki işler gözümde büyüyo valla :)yenek yapasım bile gelmiyo eşim isyan etti akşam san ne oluyo böle die ama bende bilmiyorum aslında moral olarak iyi gibiyim bunalımada girmedim ama bahar yorgunluğumudur nedir:)

canım evde olmama rağmen yemek yapma vs. inan çoğu zaman benimde canım istemiyor aslında bakma psikolojik olarak yıpranıyoruz etkileniyoruz. Her ne kadar iyiyim desekte bozulan bişeyler var yolunda gitmeyen bişeyler var maalesef. Ama inanıyorum olcak yaa valla olcak kızz :))

olucak canım :)

Kızlar ne yazacağımı inanın bilmiyorum ama sonucum pozitif :)) o kadar duygulandımki hastaneden beri ağlıyorum. Eşimin o yüz ifadesini asla unutmayacağım kıyamam ona bu mutluluğu herkes yaşasın herkes.....

canımmmmmmmmmmmmmmmm inan çok çokkkkkkkkkkk sevindim süper haber ben hisetmiştim ya :)))

canımmmmmmmmmmmmmmmm inan çok çokkkkkkkkkkk sevindim süper haber ben hisetmiştim ya :)))

ayyyyyy pembecim çok çok sağol canım verdiğin destek ve moral için tüm topikteki kızlara teşekkür ediyorum. Kendimi çok farklı hissediyorum çok korkmuştum ama korktuğum olmadı.. inan bu gece heyecandan uyumadım nerdeyse. Rabbim sizlerede ennnnnnnnnnnnn kısa zmanda nasip etsin inşallah

amin canım saol insallah:)

ayyyy canım benim çoooooookkkk sevindim ne güzel bi haber böyle... Dediğin gibi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.... bende seni merak ediyodum sabahtan beri.

Sevgili pembbe nöbet tuttu bugün forumda dimi tatlım :))

Canım benimmm çok şükür duaların kabul oldu bak :))) o kadar stresi boşu boşuna yaptın çılgın hamişş seni :)) gözünaydın arkadaşım darısı isteyen herkesin başına :)))

aynen canım ama mesajı açmadan önce bir kortum ya baktım güzel habermiş vuvvvvvvvvvv:)

aynen canım ama mesajı açmadan önce bir kortum ya baktım güzel habermiş vuvvvvvvvvvv:)

ayyy canlarım benim kıyamam size çok sağolun. sizlerde burda bana moral olarak destek verdiniz arkadaş olduk dertlerimizi paylaştık sizlerinde payı var bu mutlulukta :)) ee nasılsın canım bugün hava yine esiyor yaz gelsin artık yaa ...

ayyyy arkadaşım tebrik ederim ne güssel yaaaa :)) darısı başıma Allahım Allahım bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul eyle inşallah...

iyiyim canım dişim bana problem yaşatıyo ağrıyo ya antibiyotik verdi doktor ay içmiyorum tedavim başlıycak diye doktora 2 güne kadar regly olurum dedim 6 gün oldu olmadı gitti yarına bekliyorum inşallah artık pazartesi olmasında 23 nisan denk gelmiyim diyorum ama şansa o güne denk gelirim kesin:)

geçmiş olsun canım ne olduki dolgu falan mı yapılcak?? bu arada neden 23 nisana denk gelmesin bi planın mıı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…