Tüp Bebek Merkezleri Bahceci tup bebek merkezi fiyat bilgisi

Ben de temmuzu bekliyorum.. Berfu hoca nasıl acaba selen hanım da olabilir merkeze karar verdim de Bi doktora karar veremedim
uzmanliklari için bir şey diyemem berfu hoca bana daha soğuk ve sert geldi.pandemi öncesi görüşmüştük .negatifim var derken duygusallastim Selen hoca gelip bana sarılmıştı çok samimi geldi.

canım benim yumurta sayım azdı zaten tedavim de şimdi havuza döndü ilk toplamam oldu iki yumurtam döllendi onları dondurdular bir toplama daha yapacak doktorum mehmet bey

Kızlar ben rapor çıkarttım ama sadece ilaçlarda katkısı oldu .çünkü rapor taze transferde kullanilabiliuornus.benim doktorum taze transfer yapmayacağı için sadece ilaçları raporlu alacagiz
Merhaba. Rapor alabilmek zor mu ? Ne kadar sürdü ve nereden aldınız acaba ?

Trabzon katuden aldım.2 ay uğraştım. 3 yıl evlilik şartı ,sigorta gün sayısı istiyorlar. Rahim filmi dahiliye 2 kadın 2 üroloji doktor muayne birsuru belge.. rizeden gidip geldim trabzona belki 20 kere gittim geldim .yolda harcadım zaten o paraları da. Raporun bir manasi kalmadi

canım raporlu fiyat 7300 tl bahçecide aslında rapor aldığın kuruma göre değişiyor 1 ayda verende var 3 ayda verende ama çok avantajlı oluyor ilaçları falanda karşılıyor devlet

aynen söylediğiniz şekilde bir klinik

kapıdan girdiğiniz anda parayı söylüyorlar hatta olmazsa ikinci deneme fiyatını bile hemen söylüyorlar. size değişik davranmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…