- 23 Ocak 2019
- 3.669
- 11.628
- 208
- 35
- Konu Sahibi Nimet yardim
-
uzmanliklari için bir şey diyemem berfu hoca bana daha soğuk ve sert geldi.pandemi öncesi görüşmüştük .negatifim var derken duygusallastim Selen hoca gelip bana sarılmıştı çok samimi geldi.Ben de temmuzu bekliyorum.. Berfu hoca nasıl acaba selen hanım da olabilir merkeze karar verdim de Bi doktora karar veremedim
Ben memnunum umuta gidiyorum sabri beyekızlar istanbul bahçeciden memnunmusunuz ?
canım ben fulya bahçecideyim ben çok memnunum bahçeciden
Ben memnunum umuta gidiyorum sabri beye
İnşallah tutar canımcanım benim yumurta sayım azdı zaten tedavim de şimdi havuza döndü ilk toplamam oldu iki yumurtam döllendi onları dondurdular bir toplama daha yapacak doktorum mehmet bey
Merhaba. Rapor alabilmek zor mu ? Ne kadar sürdü ve nereden aldınız acaba ?Kızlar ben rapor çıkarttım ama sadece ilaçlarda katkısı oldu .çünkü rapor taze transferde kullanilabiliuornus.benim doktorum taze transfer yapmayacağı için sadece ilaçları raporlu alacagiz
Benim amh düşüktü 1 di 4 yumurta toplandı sadece biri olgunluğa erişti ve taZe transfer yapıldı şimdi sonuç için bekliyorumkızlar sizdeki problem neydi ?
Ne güzel allah bağışlasın sevindim sizin adınızaBende bahçeci umutta tedavi oldum canım doktorum Sabri beydi çok memnunum Allaha şükür bebeğimi kucağıma aldım
İnş pozitif olcakkkBenim amh düşüktü 1 di 4 yumurta toplandı sadece biri olgunluğa erişti ve taZe transfer yapıldı şimdi sonuç için bekliyorum
aynen söylediğiniz şekilde bir klinikMerhaba ilk defa tüp bebek yaptırmaya gittiğim merkez .kendinizi kalabalık Oldugundan bir hasta gibi değilde bir kobay gibi hissediyorsunuz bunun benim denememin olumsuz olmasıyla bağlantısı yok tüm işlem paraları peşin alıyorlar gerçekleşmeyen işlemin ücretini de 1 ayda ödüyorlar.
kapıdan girdiğiniz anda parayı söylüyorlar hatta olmazsa ikinci deneme fiyatını bile hemen söylüyorlar. size değişik davranmışlar.İstanbul Tüp Bebek Merkezi bu konuda çok iyi ben tekrar orada olacağım , çünkü en son konuştuğunuz şey para oluyor bizi hiç zorlamadıklar bu konuda , hatta dondurulmuş yumurtalarım için 1 ay sonra aradılar müsait olduğunuzda ödeme yaparmısınız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?