- 8 Mayıs 2017
- 52
- 35
- 38
- 35
- Konu Sahibi Nimet yardim
-
İnşallahİnş pozitif olcakkk
kapıdan girdiğiniz anda parayı söylüyorlar hatta olmazsa ikinci deneme fiyatını bile hemen söylüyorlar. size değişik davranmışlar.
Evet ben de öyle düşünüyorum oluru olmazı tek tek açıklıyorlar ki bu iyi birşey en başından nelerle karşılaşabilirsin ve bu sana neye mâl olur hepsinden haberin olmuş oluyorvalla benim elime yazılı bilgi vermeleri çok hoşuma gitti bahçecide hemen kapıdan girer girmez fiyat vermediler doktorla görüştüm çıktım doktorun belirlerdiği durumlar göre anlattı kızcagız bize fiyatları gayet de güleryüzlülerdi hoşumuza gitti tabi sizde nasıl oldu bilemem de
ankara bahçeci rapor veriyor mu? yoksa başka hastahaneden mi alacağız?valla benim elime yazılı bilgi vermeleri çok hoşuma gitti bahçecide hemen kapıdan girer girmez fiyat vermediler doktorla görüştüm çıktım doktorun belirlerdiği durumlar göre anlattı kızcagız bize fiyatları gayet de güleryüzlülerdi hoşumuza gitti tabi sizde nasıl oldu bilemem de
Ben raporu 5 günde çıkartmıştım meselacanım raporlu fiyat 7300 tl bahçecide aslında rapor aldığın kuruma göre değişiyor 1 ayda verende var 3 ayda verende ama çok avantajlı oluyor ilaçları falanda karşılıyor devlet
Merhabalar. raporu nasıl çıkartıyorsunuz kısaca bahsedebilir mısınızKızlar ben rapor çıkarttım ama sadece ilaçlarda katkısı oldu .çünkü rapor taze transferde kullanilabiliuornus.benim doktorum taze transfer yapmayacağı için sadece ilaçları raporlu alacagiz
merhaba raporu nasıl çıkarttınız ? yardımcı olurmusunuzBen raporu 5 günde çıkartmıştım mesela
Ben kocaeli üniversitesi umuttepe hastahanesinde çıkarttım her hastanede prosedür farklı işliyor mesela ben istedikleri testleri başka hastanede yaptırmıştım yakin zamanda. Hsg de çekilmiştim. Elimde ne kadar test varsa verdim hepside yakın tarihliydi belkide o yüzden başka testler istemediler. Bir iki belge istiyorlar e devletten çıkıyor zaten. Evrakları teslim ettikten sonra 5. Gün gidip raporu teslim aldık hatta geç çıkar falan diyorlardı tedaviye başlamadan 1 ay erken çıkarttım. Hemen gidip ilaçlarımı yazdırmıştım cunku ilac raporu 1 ay tedavi raporu 6 ay gecerlimerhaba raporu nasıl çıkarttınız ? yardımcı olurmusunuz
hangi bölüme başvurmak gerekiyor ? ve bende daha önce aşılama olmadı 2 tüp bebek denemesi . tahmini hangi testler hatırlıyormusunuz . yardımcı olursanız sevinirimBen kocaeli üniversitesi umuttepe hastahanesinde çıkarttım her hastanede prosedür farklı işliyor mesela ben istedikleri testleri başka hastanede yaptırmıştım yakin zamanda. Hsg de çekilmiştim. Elimde ne kadar test varsa verdim hepside yakın tarihliydi belkide o yüzden başka testler istemediler. Bir iki belge istiyorlar e devletten çıkıyor zaten. Evrakları teslim ettikten sonra 5. Gün gidip raporu teslim aldık hatta geç çıkar falan diyorlardı tedaviye başlamadan 1 ay erken çıkarttım. Hemen gidip ilaçlarımı yazdırmıştım cunku ilac raporu 1 ay tedavi raporu 6 ay gecerli
Üniversite hastanesinin tüp bebek bölümüne başvurmanız gerekiyor. Bizde sorun erkek faktörü olduğu için aşılama şartı yoktu 1 kadın doğum doktoru 1 üroloji doktoru gördü bizi. Ben muayene bile olmadım eşim oldu. Sperm 5 milyon altı olunca direk tüp bebek için rapor çıktı. Hsg filmim vardı hormon tahlillerimin tümünü yaptırmıştım. Fsh, lh, amh, prolaktin gibi gibi. Zaten hormon tahlili deyince hepsini kapsıyor kandan bakıyorlar. Kandan hemogram baktırdım birde. Eşimin de 3 tane sperm testi vardı belli aralıkla yaptırdığı. Aynı şekilde o da hormon tahlili yaptırdı. Elimdeki testler bunlardı sadece. Fakat sorun kadın faktörü ise belki ayrıntılı incelemek isteyebilirler benim herhangi bir sorunum yoktu görünürdehangi bölüme başvurmak gerekiyor ? ve bende daha önce aşılama olmadı 2 tüp bebek denemesi . tahmini hangi testler hatırlıyormusunuz . yardımcı olursanız sevinirim
teşekkür ederim sizin eşinizle ilgili olduğu için aşılama şartı istememişler .Üniversite hastanesinin tüp bebek bölümüne başvurmanız gerekiyor. Bizde sorun erkek faktörü olduğu için aşılama şartı yoktu 1 kadın doğum doktoru 1 üroloji doktoru gördü bizi. Ben muayene bile olmadım eşim oldu. Sperm 5 milyon altı olunca direk tüp bebek için rapor çıktı. Hsg filmim vardı hormon tahlillerimin tümünü yaptırmıştım. Fsh, lh, amh, prolaktin gibi gibi. Zaten hormon tahlili deyince hepsini kapsıyor kandan bakıyorlar. Kandan hemogram baktırdım birde. Eşimin de 3 tane sperm testi vardı belli aralıkla yaptırdığı. Aynı şekilde o da hormon tahlili yaptırdı. Elimdeki testler bunlardı sadece. Fakat sorun kadın faktörü ise belki ayrıntılı incelemek isteyebilirler benim herhangi bir sorunum yoktu görünürde
Aynen öyle aşılama şartınız varsa mecburen yaptırmanız gerekir veya özelde direk tüp bebek başlanabilir. Rapor maddi acıdan epey rahatlatıyorteşekkür ederim sizin eşinizle ilgili olduğu için aşılama şartı istememişler .
sonunda sağlıklı çocuklarım olsunda ne yapayım raporsuz olacak raporla uğraşacak gücüm bile yok . 2 tüp bebek denedik olmadı. para umrumda değil sonuç güzel olsunda birde şu doktorlar merhamete gelip doğru düzgün ilgilense. siz tüp mü yaptırdınızAynen öyle aşılama şartınız varsa mecburen yaptırmanız gerekir veya özelde direk tüp bebek başlanabilir. Rapor maddi acıdan epey rahatlatıyor
Çok haklısınız İnşallah bu defa bebeğinize kavuşursunuz gerçekten para insanın gözüne gelmiyor yeterki olsunda diyorum gerisi boş. Benim ilk denemem tüp bebekte. Yarın transfer olacagim nasipse egersonunda sağlıklı çocuklarım olsunda ne yapayım raporsuz olacak raporla uğraşacak gücüm bile yok . 2 tüp bebek denedik olmadı. para umrumda değil sonuç güzel olsunda birde şu doktorlar merhamete gelip doğru düzgün ilgilense. siz tüp mü yaptırdınız
rabbim yanınızda olsun yardım etsin yardım etsin size ve tüm çocuk isteyenlare. rabbim bu yolda kimseyi aratmasın inşallahÇok haklısınız İnşallah bu defa bebeğinize kavuşursunuz gerçekten para insanın gözüne gelmiyor yeterki olsunda diyorum gerisi boş. Benim ilk denemem tüp bebekte. Yarın transfer olacagim nasipse eger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?