A anneveoglusu canım Benimde hep aklımdasın Rabbim hayırlı zamanlarda hepimizin yüzünü güldürsün İnşaAllahcanımsın gözlerim doldu allah senden razı olsun
değerin çok güzel artıyor maşallah maşallah rabbim sağlıkla kucağında göstersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A anneveoglusu canım Benimde hep aklımdasın Rabbim hayırlı zamanlarda hepimizin yüzünü güldürsün İnşaAllahcanımsın gözlerim doldu allah senden razı olsun
değerin çok güzel artıyor maşallah maşallah rabbim sağlıkla kucağında göstersin
Ben de 33 olucamBen Fulya bahçeci de Kübra hanıma gittim memnun kaldım çok şükür
Yaş olarak sadece 35 yaş altına tek embriyo konulabiliyor yoksa başka bişey yok
7.hafta kusum ikisi birden görüp duyacagin zaman erken gidersen 6da sadece kese gorursunAmın canım.bızde senın arkandan gelıyoruz. Kese ve kalp atışı ne zaman görülüyor kısmetse hıc bılmıyorum :)
7.hafta kusum ikisi birden görüp duyacagin zaman erken gidersen 6da sadece kese gorursun
Hahah den öyle sanAyyy canımmm. Ilk hedef hep hamıle kalmaktı o yuzden bundan sonra ne olacagını bilmiyorum :) burdan sızkere sorucam artık. Kalp atısını duymadan rahat bir nefes alamıcaz..
Hadi yaHahah den öyle sansonra ikili tarama sonra detaylı usg amann çıkarana kadar huzur yok
![]()
Canım ben tutunma için havuç suyu ve ananas yiyorum1 hafta yada 10 gun icinde hasta olursun dediler snra muayeneye gel ona gore devam etceklermis rahim dinlendirme uygulancakms ucretini aldilar. Ne suyu icmem lazim rahmimi hazrlamak icin smdi kzlar. Insallah hayurlsi olur
Cok agrim var ya sizinde olmsmuydu karnimda cok aciyor yururken yatakda donerken sanki icini yirtnislar gibi karnimin agri ne kdr surer boyle kiCanım ben tutunma için havuç suyu ve ananas yiyorum
Ama onun öncesinde incir kürleri yapmıştım
10 hafta bebek senin bile değil niye hala embrio 10.hafta riskler azaliyor ve fetus oluyor.kese görmek nerde yetsin içinde bebek lazım oda yetmez kalp atisi lazım lazımda lazimHadi yaSebiss bende keseyi görünce rahat edeceğiz sanıyordum ya
Normal cnm geçer bikaç güne regl olduktan sonrada biseyin kalmazCok agrim var ya sizinde olmsmuydu karnimda cok aciyor yururken yatakda donerken sanki icini yirtnislar gibi karnimin agri ne kdr surer boyle ki
Hahah den öyle sansonra ikili tarama sonra detaylı usg amann çıkarana kadar huzur yok
![]()
1 hafta yada 10 gun icinde hasta olursun dediler snra muayeneye gel ona gore devam etceklermis rahim dinlendirme uygulancakms ucretini aldilar. Ne suyu icmem lazim rahmimi hazrlamak icin smdi kzlar. Insallah hayurlsi olur
Geçmiş olsun canım ya insallah hayırlısıyla hepsi istenılen güne gelirKzlar opuden cikdim biraz zor oldu ayildikdan sonra tuvalete giderken bayildim daha yenu kndime geldim. 7 yumurtadan ikisi bosmus 5 yumurta cikmis yarn haber veriiriz drdiler dua edin Allah rizasi icin saglikli dollesunler 5 gune hayirlisiyla ulassinlar insallah. Endise korku sardi ya Allahim insallah emekleri zorluklarimizi bosa cikarz cok korkuyorum duaniza ihtiyacm var
Biraz olur en fazla 4-5 güne geçer canım inşaAllahCok agrim var ya sizinde olmsmuydu karnimda cok aciyor yururken yatakda donerken sanki icini yirtnislar gibi karnimin agri ne kdr surer boyle ki
Af Af af Rabbim inşaAllah hepimize hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin kızlar10 hafta bebek senin bile değil niye hala embrio 10.hafta riskler azaliyor ve fetus oluyor.kese görmek nerde yetsin içinde bebek lazım oda yetmez kalp atisi lazım lazımda lazim![]()
Ne kadarlıkken duydun canımBende dün gittim kalp atışları başlamış ama duymak için 10 gün sonra gel dedi cem bey. Şimdilik herşey yolunda
6+4 canım ama duymadık daha. Doktor küçük daha dedi şimdi biz kese ve içine bakıcaz ddi bsyler dedide tam anlamadım istediğimiz şuan bunlar dedi. Kalp atışı vardı duyamayız smdı dediNe kadarlıkken duydun canım