Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

1 hafta yada 10 gun icinde hasta olursun dediler snra muayeneye gel ona gore devam etceklermis rahim dinlendirme uygulancakms ucretini aldilar. Ne suyu icmem lazim rahmimi hazrlamak icin smdi kzlar. Insallah hayurlsi olur

7.hafta kusum ikisi birden görüp duyacagin zaman erken gidersen 6da sadece kese gorursun

Ayyy canımmm. Ilk hedef hep hamıle kalmaktı o yuzden bundan sonra ne olacagını bilmiyorum :) burdan sızkere sorucam artık. Kalp atısını duymadan rahat bir nefes alamıcaz..

1 hafta yada 10 gun icinde hasta olursun dediler snra muayeneye gel ona gore devam etceklermis rahim dinlendirme uygulancakms ucretini aldilar. Ne suyu icmem lazim rahmimi hazrlamak icin smdi kzlar. Insallah hayurlsi olur
Canım ben tutunma için havuç suyu ve ananas yiyorum
Ama onun öncesinde incir kürleri yapmıştım

Canım ben tutunma için havuç suyu ve ananas yiyorum
Ama onun öncesinde incir kürleri yapmıştım
Cok agrim var ya sizinde olmsmuydu karnimda cok aciyor yururken yatakda donerken sanki icini yirtnislar gibi karnimin agri ne kdr surer boyle ki

Canım cok gecmiş olsun guzel yumoşların olsun inşallah. Transferden 10 gun once nar suyu ıctım ben rahım kalınlaşmasına cok ıyı gelıyor. Dr bıle sasırdı ne ıctın dedi. Bunun dısında transfer sonrası havuc suyu ıctım halada ıcıyorum canım.

Kzlar opuden cikdim biraz zor oldu ayildikdan sonra tuvalete giderken bayildim daha yenu kndime geldim. 7 yumurtadan ikisi bosmus 5 yumurta cikmis yarn haber veriiriz drdiler dua edin Allah rizasi icin saglikli dollesunler 5 gune hayirlisiyla ulassinlar insallah. Endise korku sardi ya Allahim insallah emekleri zorluklarimizi bosa cikarz cok korkuyorum duaniza ihtiyacm var
Geçmiş olsun canım ya insallah hayırlısıyla hepsi istenılen güne gelir

S.aleykum kizlar aradilar 5 yumurtadan 4 une islem yapilmis 3 u dollenmis suan sadece dolllenmis kalitesi bolunmesi belli deilmis 2 gun sonra bi daha aricaklarmis. Cok korkuyorum Allah rizasi icin nolur dua edin 3 ude yada 2 si hayirlisiyla 5 gunu bulsun saglikli olsunlar agliyorum cok stres oldum 2 gun sonra ariyip ne dicekler diye 5 gunu bulcakmi diye icim icimi yiyor Rabbim yardim etsn.

Back
X