Çok üzülmekte yanlış geliyor çok şükür şu an için dermansız degilsinki yanlış anlama sakın beni üzmekte degil amacım.biliyosun o ol diyince olacakIsyan etmiyrm her zaman sukrediyorum hayirlisini istyrm ama uzuluyorum uzulmek isyan etmekmi. Allah tabikide herseyin hayirlisini bilir tetbir bizden takdir Allahdan..
Cnm seni çok iyi anlıyorum bnde yaşadım aynısını 11 yumurtadan 1 tane 5.gün Embryo kalmıştı bir tanesi arkadan geliyor dediler sonra ertesi gün aradılar o da dondurulacak seviyeye gelmiş. Hiç sıkma canını inş yarın hayırlı haberlerini alırız.6.gün embriyosu olur daha iyi yeterki kaliteli olsun.Rabbim ol desin inş.Keske uzulmemek elde olsa. Hucre sayisini soruyoruz soylemiyorlar cok hucreymis ama 3 gunden snra durmuslar yavaslarmisAllah hayirlisini bilir ama kahroldum
Amin insallahCnm seni çok iyi anlıyorum bnde yaşadım aynısını 11 yumurtadan 1 tane 5.gün Embryo kalmıştı bir tanesi arkadan geliyor dediler sonra ertesi gün aradılar o da dondurulacak seviyeye gelmiş. Hiç sıkma canını inş yarın hayırlı haberlerini alırız.6.gün embriyosu olur daha iyi yeterki kaliteli olsun.Rabbim ol desin inş.
Cnm Allah'ım ins yarin da devam.ederler uzulme Rabbim yeter ki ol desin blkide yavaş gelisiyodur ondan 1gun daha takip etmek istemiş olabilirler bide hücre sayısı ve kalitesi daha iyi olsun diye düşündüler galiba embriyologlar.inan ben 3 farklı yerde denedim olmadı 3. güne zor geldi ve 10.12 yumurta arası toplanmıştı sayısı az da değildi.burda yapıldı 4 yumurta alındı 3 u olgun 2 si dollendi ve çok şükür 5.gune geldi ve genetik ten sağlıklı geldiler.darisi sana cnm benim bol dua etGunaydn kzlar hastaneden aradilar hic bsey analmadm bugun dondurmamislar takip ediyorlarmis hala suan doldurulcak kalitede deilmisler 5 gun bugun ne demek oluyor bu yarina kdr takip edip bida arixaklarmis moralim bozuldu bunu yasayan varmi
Ediyorum cnm ediyorum Allah insallah ol der yapicak bsehimiz yok beklemekden sabretmekden baskaCnm Allah'ım ins yarin da devam.ederler uzulme Rabbim yeter ki ol desin blkide yavaş gelisiyodur ondan 1gun daha takip etmek istemiş olabilirler bide hücre sayısı ve kalitesi daha iyi olsun diye düşündüler galiba embriyologlar.inan ben 3 farklı yerde denedim olmadı 3. güne zor geldi ve 10.12 yumurta arası toplanmıştı sayısı az da değildi.burda yapıldı 4 yumurta alındı 3 u olgun 2 si dollendi ve çok şükür 5.gune geldi ve genetik ten sağlıklı geldiler.darisi sana cnm benim bol dua et
Keske uzulmemek elde olsa. Hucre sayisini soruyoruz soylemiyorlar cok hucreymis ama 3 gunden snra durmuslar yavaslarmisAllah hayirlisini bilir ama kahroldum
Hadi inşaAllah canım yaCnm henüz duyulacak kadar güçlü olmadığı için açmıyor sesi aptominal baktı bebek net gorunmeyince vajinal baktı ilk muayenede sonra hep aptominal bakildi.
Cnm bunlar en tatlı bekleyişler inşallah kalp atışını da duycaksın hayırlısıyla bu testler buz gibi hamilesin diyor keyifli şeyler yaparak geçirmeye calış vaktini bolca hayal kur mesela iyi düşünelim iyi olsunEki Görüntüle 2139427
Eki Görüntüle 2139426
Sebiss @anneveoglusu aybalam00 H Holly06
Kızlar bişey soracağım ben pazartesi idrar testi yapmıştım
Bu çıkmıştı bugün yine yaptım şu çıktı sanki ikinci çizgi daha net değil sizce ne olabilir
Canım yarın güzel haberler alcaksın inşallah içini ferah tut allah güldürücek elbet yüzümüzü bizim için gizlediği mutlulukları bilemeyiz dimiAmin insallah
Amin insallah Hayirlisi olsunCanım yarın güzel haberler alcaksın inşallah içini ferah tut allah güldürücek elbet yüzümüzü bizim için gizlediği mutlulukları bilemeyiz dimi
Kaç hücreli olduğunu söylemediler bana. Sadece cok iyi kalite dendiHamile olanlar sizin embriyolariniz kac hucreliydi transfer edilirken ?
Ben anlamiyorm niye soylenmiyor bizde soruyoruz spylemiyor sayilmicak kdr cokmus ama arastrdim bir embriyoda 1 12 hucre bulunurmus herkes yazmis bnmki 7 hucreli 8 fln die bizimki degisikmi onlardan adam beni snir etti ya dogru duzgun anlatmiyor hic bseyiKaç hücreli olduğunu söylemediler bana. Sadece cok iyi kalite dendi
Evet net bilgi vermiyolar. Ben hep bölünmeleri youtobe dan izliyodumBen anlamiyorm niye soylenmiyor bizde soruyoruz spylemiyor sayilmicak kdr cokmus ama arastrdim bir embriyoda 1 12 hucre bulunurmus herkes yazmis bnmki 7 hucreli 8 fln die bizimki degisikmi onlardan adam beni snir etti ya dogru duzgun anlatmiyor hic bseyi
Merkeze gidiyorum yuz yize gorusucegimm sabah aradim yanlizca telefondan bilgi vrilirmis bni tatmin etmiyor aciklamalariniz ddm bende . Hayirlisi olsun hakkimizda. Naparsak yapalim hesapda olan degil nasipde olan geliyor elimize Allah buyuk.Evet net bilgi vermiyolar. Ben hep bölünmeleri youtobe dan izliyodum
İyi yapıyosun canım git. Allah yardım etsin canım hakkımızda hayırlısıHas
Merkeze gidiyorum yuz yize gorusucegimm sabah aradim yanlizca telefondan bilgi vrilirmis bni tatmin etmiyor aciklamalariniz ddm bende . Hayirlisi olsun hakkimizda. Naparsak yapalim hesapda olan degil nasipde olan geliyor elimize Allah buyuk.
Gorstuk dondurcaz dediler bugunde hayirlisi olsn artk baska dicwk bseh yok bunada sukurler olsn
3 tane bakalim 4. Sviywde dedi ama harfleride vardi 1 2 saat daha beklersek 5 olur dediler arrk hayirlisi. Adet olunca bi daha gidicm opuden sorna ne zaman adet oldunuzE cok ıyıcanım o zaman dondurulacak kalitede olmuş cok sukur. Kac tane transfer ne zaman?
Sağolasın canım Cuma girecektikCnm bunlar en tatlı bekleyişler inşallah kalp atışını da duycaksın hayırlısıyla bu testler buz gibi hamilesin diyor keyifli şeyler yaparak geçirmeye calış vaktini bolca hayal kur mesela iyi düşünelim iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?