Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Isyan etmiyrm her zaman sukrediyorum hayirlisini istyrm ama uzuluyorum uzulmek isyan etmekmi. Allah tabikide herseyin hayirlisini bilir tetbir bizden takdir Allahdan..
Çok üzülmekte yanlış geliyor çok şükür şu an için dermansız degilsinki yanlış anlama sakın beni üzmekte degil amacım.biliyosun o ol diyince olacak

Keske uzulmemek elde olsa. Hucre sayisini soruyoruz soylemiyorlar cok hucreymis ama 3 gunden snra durmuslar yavaslarmisAllah hayirlisini bilir ama kahroldum
Cnm seni çok iyi anlıyorum bnde yaşadım aynısını 11 yumurtadan 1 tane 5.gün Embryo kalmıştı bir tanesi arkadan geliyor dediler sonra ertesi gün aradılar o da dondurulacak seviyeye gelmiş. Hiç sıkma canını inş yarın hayırlı haberlerini alırız.6.gün embriyosu olur daha iyi yeterki kaliteli olsun.Rabbim ol desin inş.

Cnm seni çok iyi anlıyorum bnde yaşadım aynısını 11 yumurtadan 1 tane 5.gün Embryo kalmıştı bir tanesi arkadan geliyor dediler sonra ertesi gün aradılar o da dondurulacak seviyeye gelmiş. Hiç sıkma canını inş yarın hayırlı haberlerini alırız.6.gün embriyosu olur daha iyi yeterki kaliteli olsun.Rabbim ol desin inş.
Amin insallah

Gunaydn kzlar hastaneden aradilar hic bsey analmadm bugun dondurmamislar takip ediyorlarmis hala suan doldurulcak kalitede deilmisler 5 gun bugun ne demek oluyor bu yarina kdr takip edip bida arixaklarmis moralim bozuldu bunu yasayan varmi
Cnm Allah'ım ins yarin da devam.ederler uzulme Rabbim yeter ki ol desin blkide yavaş gelisiyodur ondan 1gun daha takip etmek istemiş olabilirler bide hücre sayısı ve kalitesi daha iyi olsun diye düşündüler galiba embriyologlar.inan ben 3 farklı yerde denedim olmadı 3. güne zor geldi ve 10.12 yumurta arası toplanmıştı sayısı az da değildi.burda yapıldı 4 yumurta alındı 3 u olgun 2 si dollendi ve çok şükür 5.gune geldi ve genetik ten sağlıklı geldiler.darisi sana cnm benim bol dua et

Cnm Allah'ım ins yarin da devam.ederler uzulme Rabbim yeter ki ol desin blkide yavaş gelisiyodur ondan 1gun daha takip etmek istemiş olabilirler bide hücre sayısı ve kalitesi daha iyi olsun diye düşündüler galiba embriyologlar.inan ben 3 farklı yerde denedim olmadı 3. güne zor geldi ve 10.12 yumurta arası toplanmıştı sayısı az da değildi.burda yapıldı 4 yumurta alındı 3 u olgun 2 si dollendi ve çok şükür 5.gune geldi ve genetik ten sağlıklı geldiler.darisi sana cnm benim bol dua et
Ediyorum cnm ediyorum Allah insallah ol der yapicak bsehimiz yok beklemekden sabretmekden baska

Keske uzulmemek elde olsa. Hucre sayisini soruyoruz soylemiyorlar cok hucreymis ama 3 gunden snra durmuslar yavaslarmisAllah hayirlisini bilir ama kahroldum

Canım cok üzüldüm.ama hersey allahhtan canım yenidrn denersın ınşallah. Yalnız nacizane bır önerım var canım . emrıyolada ilk 3 gün yumurta kalıtesı ıle ılgılı sonrakı sürecte sperm kalitesi devreye gırıyor. Emrıyoların 3, gunden sonra yavasladıgı ıçin sperm ile ilgili olabilir canım.daha once senın gıbı olup esı tedavı olduktan sonra hamıle kalan cok gordmcanım. Doktorlar bızden daha ıyı bilirler illaki bir tedavı yontemi sunarlar canım bende fıkır vermk ıstedım. Bu konuyu arastır sperm dna hasarı yaptırdınızmı yapmadıysan onuda yaptır canım ve sakın pes etme.

Eki Görüntüle 2139427
Eki Görüntüle 2139426
Sebiss Sebiss @anneveoglusu aybalam00 aybalam00 H Holly06
Kızlar bişey soracağım ben pazartesi idrar testi yapmıştım
Bu çıkmıştı bugün yine yaptım şu çıktı sanki ikinci çizgi daha net değil sizce ne olabilir
Cnm bunlar en tatlı bekleyişler inşallah kalp atışını da duycaksın hayırlısıyla bu testler buz gibi hamilesin diyor keyifli şeyler yaparak geçirmeye calış vaktini bolca hayal kur mesela iyi düşünelim iyi olsun

Kaç hücreli olduğunu söylemediler bana. Sadece cok iyi kalite dendi
Ben anlamiyorm niye soylenmiyor bizde soruyoruz spylemiyor sayilmicak kdr cokmus ama arastrdim bir embriyoda 1 12 hucre bulunurmus herkes yazmis bnmki 7 hucreli 8 fln die bizimki degisikmi onlardan adam beni snir etti ya dogru duzgun anlatmiyor hic bseyi

Ben anlamiyorm niye soylenmiyor bizde soruyoruz spylemiyor sayilmicak kdr cokmus ama arastrdim bir embriyoda 1 12 hucre bulunurmus herkes yazmis bnmki 7 hucreli 8 fln die bizimki degisikmi onlardan adam beni snir etti ya dogru duzgun anlatmiyor hic bseyi
Evet net bilgi vermiyolar. Ben hep bölünmeleri youtobe dan izliyodum

Has
Evet net bilgi vermiyolar. Ben hep bölünmeleri youtobe dan izliyodum
Merkeze gidiyorum yuz yize gorusucegimm sabah aradim yanlizca telefondan bilgi vrilirmis bni tatmin etmiyor aciklamalariniz ddm bende . Hayirlisi olsun hakkimizda. Naparsak yapalim hesapda olan degil nasipde olan geliyor elimize Allah buyuk.

Has

Merkeze gidiyorum yuz yize gorusucegimm sabah aradim yanlizca telefondan bilgi vrilirmis bni tatmin etmiyor aciklamalariniz ddm bende . Hayirlisi olsun hakkimizda. Naparsak yapalim hesapda olan degil nasipde olan geliyor elimize Allah buyuk.
İyi yapıyosun canım git. Allah yardım etsin canım hakkımızda hayırlısı

E cok ıyıcanım o zaman dondurulacak kalitede olmuş cok sukur. Kac tane transfer ne zaman?
3 tane bakalim 4. Sviywde dedi ama harfleride vardi 1 2 saat daha beklersek 5 olur dediler arrk hayirlisi. Adet olunca bi daha gidicm opuden sorna ne zaman adet oldunuz

Cnm bunlar en tatlı bekleyişler inşallah kalp atışını da duycaksın hayırlısıyla bu testler buz gibi hamilesin diyor keyifli şeyler yaparak geçirmeye calış vaktini bolca hayal kur mesela iyi düşünelim iyi olsun
Sağolasın canım Cuma girecektik
Ama dayanamadım hemşireye işim var yarın gelsek dedim olur dedi dua edin yarın 3:30 da inşaAllah bebişi görürüz

Back
X