Bende ilk kez raporlu deniyorum 2 kez ucretli denedikten sonra rapor cikarttim mecbur.Evt cnm ödeniyor ama ben raporluyum ondan ne kadar geri ödeniyor bilmiom
İyi yapmışsın cnm daha uygun oluyo valla benimde raporlu son hakkım bu.su ana kadar 8.500 gitti yeterki sonu hayirli olsundaBende ilk kez raporlu deniyorum 2 kez ucretli denedikten sonra rapor cikarttim mecbur.
Amin amin insallah onceki denemeleri nerede yaptrmistin canm suan hangi asamadasinİyi yapmışsın cnm daha uygun oluyo valla benimde raporlu son hakkım bu.su ana kadar 8.500 gitti yeterki sonu hayrkih oldunda
Cnm önceki denemelerim Medicana Bahçelievler,İstanbul tüp Bebek merkezi,Medical park Bahçelievler de oldu.su anda cem beye gidiom Mayıs ayında transfer olucam 2 embriyom yurtdışndan sağlıklı geldi çok şükür 5.gun embriyosyduAmin amin insallah onceki denemeleri nerede yaptrmistin canm suan hangi asamadasin
benim ilk iki denemem eurofertilde olmustu.simdi bende cem beye gidiyorum.neguzel massallah aklinda soru isareti kalmayacak enazindan.pgt de yaptrmissin.kac yumurta toplanmisti senin nasil oldu.acab benim simdi dondurursa tabi 5.gune gderse ins.benide mayis adetimle transgerimi yaprmi.bide hiateroskopi onerdi onermiymiydi sanafaCnm önceki denemelerim Medicana Bahçelievler,İstanbul tüp Bebek merkezi,Medical park Bahçelievler de oldu.su anda cem beye gidiom Mayıs ayında transfer olucam 2 embriyom yurtdışndan sağlıklı geldi çok şükür 5.gun embriyosydu
Cnm bnde 4yumurta toplandı 3 u isleme alındı 2 si dollendi çok şükür 5 güne de geldi.ben geçen sene histereskopi oldum temiz diye benden sadece rahim filmi istedi o da 4 yıl önce çekilmiştim temiz çıkmıştı ama yinede bakalm aklımızda kalmasın bir soru dedi.eger dondurursa bir sonraki ay transfer olur senin cnm benim.sen pgt yaptrcanmi pkibenim ilk iki denemem eurofertilde olmustu.simdi bende cem beye gidiyorum.neguzel massallah aklinda soru isareti kalmayacak enazindan.pgt de yaptrmissin.kac yumurta toplanmisti senin nasil oldu.acab benim simdi dondurursa tabi 5.gune gderse ins.benide mayis adetimle transgerimi yaprmi.bide hiateroskopi onerdi onermiymiydi sanafa
Ay neguzel 2 dollenenle 5.gune kafar gtmissin genetigide gecmiaain insallah devamida guzel olsun canimCnm bende aynı senin durumundaydım 4 yumurta toplanmıştı 3 u olgun çıktı 2 si dollendi ve 5.gune geldi 2 Side genetige yolladım çok şükür ordan da 2si geri geldi sağlıklı olarak ins seninde öle olur tatlim.bn de Cem beyin hastasıyım 15 güne adet olucam mayısta ins olucsk transfer
İnşallah cnm benim Allah'ım sana da böyle güzel haberler almayı nasip etsin tatlmAy neguzel 2 dollenenle 5.gune kafar gtmissin genetigide gecmiaain insallah devamida guzel olsun canim
Ben tam buldum aende yazmissin :) ben pgt istemedim.histeroskopi ve rhim dinlendirme yapilsin diye duaundum.hiateroakopi yapildigi ay transferde yapilirmi acaba.nezman yapiliyor adetin kacinci gunu oluyo hatrliyormusunCnm bnde 4yumurta toplandı 3 u isleme alındı 2 si dollendi çok şükür 5 güne de geldi.ben geçen sene histereskopi oldum temiz diye benden sadece rahim filmi istedi o da 4 yıl önce çekilmiştim temiz çıkmıştı ama yinede bakalm aklımızda kalmasın bir soru dedi.eger dondurursa bir sonraki ay transfer olur senin cnm benim.sen pgt yaptrcanmi pki
Cnm histereskopi olduğu ay transfer olmuyor diye biliom.histereskopi adet bitince 2.3 gün içinde yapılıyor.ben pgt yaptırdim aklımda kalmasın artk 4denemem inşallah bu sefer olur ve son olurBen tam buldum aende yazmissin :) ben pgt istemedim.histeroskopi ve rhim dinlendirme yapilsin diye duaundum.hiateroakopi yapildigi ay transferde yapilirmi acaba.nezman yapiliyor adetin kacinci gunu oluyo hatrliyormusun
Amin canim insallah.korkularimi yenemiyorum tranafer iptal olacak korkusu var.benim gbi olanlarda transfer olamayan cokmus direk isleme alinmiyormus benim yine 1 2 neyse buna sukur.belki busefer olgun sayiai fazla olur belki ama dimi belkide 5 e gider :) ins rabbim hayirliaini versin hepimizeİnşallah cnm benim Allah'ım sana da böyle güzel haberler almayı nasip etsin tatlm
Oyleyse ben histeroakopi olursam hazirana kalir transferim.ama aklimda kalmasin olayim olmadim hic.hsg de hic bir sorun yoktu ama belli olmuyormuyormus.nasip oluraa tabi bunlaeCnm histereskopi olduğu ay transfer olmuyor diye biliom.histereskopi adet bitince 2.3 gün içinde yapılıyor.ben pgt yaptırdim aklımda kalmasın artk 4denemem inşallah bu sefer olur ve son olur
Cnm inanirmisn ben bu sefer çok ümitsizdjm çünkü az yunurta olmuştu.fsha önceki denemelerim de 10.12 civarında oluyordu bu sefer 4 olunca çok uzuldm ağladım eşimle hatta bunlar 5gune gelmez biz kendmizi bı dahaki aya yumurta toplamaya ayarlayalım dedim ama çok şükür Rabbim 5 güne getirdi.umarim senjn de öle olcak gelicek insallahAmin canim insallah.korkularimi yenemiyorum tranafer iptal olacak korkusu var.benim gbi olanlarda transfer olamayan cokmus direk isleme alinmiyormus benim yine 1 2 neyse buna sukur.belki busefer olgun sayiai fazla olur belki ama dimi belkide 5 e gider :) ins rabbim hayirliaini versin hepimize
Evt cnm aklında kalmasin yaptır inşallah sonu da hayırlı olucakOyleyse ben histeroakopi olursam hazirana kalir transferim.ama aklimda kalmasin olayim olmadim hic.hsg de hic bir sorun yoktu ama belli olmuyormuyormus.nasip oluraa tabi bunlae
Neguzel ya masallah.rabbim insallah sonunuda guzel etsin.nekadar surdu genetige gdip gelmesi.ilk nezman basladin.benim raporum 2017 aguatoata cikti kullanamadim mart ayinda uzattilar 4 ay icinee kullanmazsam tranafer olamazsam hakkimi kaybedecekmisim oyuzden de pgt istemedim aslindaCnm inanirmisn ben bu sefer çok ümitsizdjm çünkü az yunurta olmuştu.fsha önceki denemelerim de 10.12 civarında oluyordu bu sefer 4 olunca çok uzuldm ağladım eşimle hatta bunlar 5gune gelmez biz kendmizi bı dahaki aya yumurta toplamaya ayarlayalım dedim ama çok şükür Rabbim 5 güne getirdi.umarim senjn de öle olcak gelicek insallah
Anladım cmm ama histereskopi olcaksan o ay pgt de yaptır bnce cnm benim 18gunde geldi sonucNeguzel ya masallah.rabbim insallah sonunuda guzel etsin.nekadar surdu genetige gdip gelmesi.ilk nezman basladin.benim raporum 2017 aguatoata cikti kullanamadim mart ayinda uzattilar 4 ay icinee kullanmazsam tranafer olamazsam hakkimi kaybedecekmisim oyuzden de pgt istemedim aslinda
Aa okadar kisami suruyor.ben baya bi kac ay suruyor zannediyordum.yarin kac gbi ararlar beni acabaAnladım cmm ama histereskopi olcaksan o ay pgt de yaptır bnce cnm benim 18gunde geldi sonuc
Hisyeroskopi 3500 tl rahime cizik atilirsa 4000 tl.raporlumu yaptrcaksinHitereskopi icin ucret neka
dar acaba?
Ben yeni basladim cem beye henuz bu konulari konusma asamasina gelmedik.havuz yontemi uygulanacak e hali ile fiyatlari öğrenmeye çalışıyorum
Farkli olarak pgt yapildi degil mi sana.bana buyume hormonu verid ignelerimin disinde birde toplamayi 36.saatten sonra yapti.gec toplama.ilac ne vermisti.bana 150 gonal f 75 merional verdi ovitrella verdi sonra degstirdi igneliri elimde kaldi ignelerimde eczaneye gotrsem alirmiki geri.buyume hormonu kullanmismiydin sende o sgk karslamiyo 1000 tl de o ilaca verdim ilaclarimin disindaAnladım cmm ama histereskopi olcaksan o ay pgt de yaptır bnce cnm benim 18gunde geldi sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?