- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 53
- 37
Evt cnm en fazla 3hafta da cikio sonuc.seni en geç 12 ye kadar ararlar beni hep sabah aramis lardi 11.30ve 9.30Aa okadar kisami suruyor.ben baya bi kac ay suruyor zannediyordum.yarin kac gbi ararlar beni acaba
Yok cnm ben büyüme hormonu kullanmadım.gonal f merional cetrotide ve Ovitrelle kullandım ilaçlara 1100 verdimFarkli olarak pgt yapildi degil mi sana.bana buyume hormonu verid ignelerimin disinde birde toplamayi 36.saatten sonra yapti.gec toplama.ilac ne vermisti.bana 150 gonal f 75 merional verdi ovitrella verdi sonra degstirdi igneliri elimde kaldi ignelerimde eczaneye gotrsem alirmiki geri.buyume hormonu kullanmismiydin sende o sgk karslamiyo 1000 tl de o ilaca verdim ilaclarimin disinda
Ayni ilaclari vermis bize :) benim baya erken oldu bide o hormon ilacindan mi ne 8 gun ilac kullandm adetin 11.gunu catlama oldum.ilac dozunuda gunluk 225 seklinde verdi.ins sabah en azindan 2 yumurtam olur.buarada sorun neydi canim.benim sorun yumurtalarin olgun cikmamasi.amh falan iyi hormonlar iyi.yas 32 buaradaY
Yok cnm ben büyüme hormonu kullanmadım.gonal f merional cetrotide ve Ovitrelle kullandım ilaçlara 1100 verdim
Benimde 3.denemem.rabbim ol dedikten sonra olacak.bi armadasim 0.01 amh ile acibadem de hic yumurta bulamadilar direk ilk denemede kesinlikle cocugun plmaz kibrista yumurta donasyonu ile anca gebe kalabrsin (baskasonin yumurtasi ile yani )dedoler.floransin naytingende denedi yinede bir defa daha 2 yumueta olustu hemde ve tuttu.dogum yapti gecen hafta ikiz bi kiz bi erkek :)Evet rapor cikarttim.medicana bahcelievlerde ve capa da 2 defa denedim olmadi bu 3.denemem olacak yumurta rezervi az
Cnm benim eşimin sperm hareketli liginde problem vardı çok şükür ilaç felan kullandı embriylar 5gune geldi daha önceden gelemiyodu ben bahçenin laboratuvarinin iyi olduğunu dusunuyorm.bnde 30 yaşındayim Avrupa Yakası'nda oturuyorumAyni ilaclari vermis bize :) benim baya erken oldu bide o hormon ilacindan mi ne 8 gun ilac kullandm adetin 11.gunu catlama oldum.ilac dozunuda gunluk 225 seklinde verdi.ins sabah en azindan 2 yumurtam olur.buarada sorun neydi canim.benim sorun yumurtalarin olgun cikmamasi.amh falan iyi hormonlar iyi.yas 32 buarada
Cnm hiç üzülme Rabbim isterse tek yumurtayla bile hamile kalırsın insallah zamani bu zaman olmuş olsun.cok düşük amh la hamile kalan var cem hoca her gün paylaşıyor inan umut oluyor bana daEvet rapor cikarttim.medicana bahcelievlerde ve capa da 2 defa denedim olmadi bu 3.denemem olacak yumurta rezervi az
Bende labrotuarindan dolayj tercih ettim.insallah yuzumuz guler canmCnm benim eşimin sperm hareketli liginde problem vardı çok şükür ilaç felan kullandı embriylar 5gune geldi daha önceden gelemiyodu ben bahçenin laboratuvarinin iyi olduğunu dusunuyorm.bnde 30 yaşındayim Avrupa Yakası'nda oturuyorum
İnsallah cnm benim bol bol dua edelim Allah'ım nasip edecek bu sefer inşallahBende labrotuarindan dolayj tercih ettim.insallah yuzumuz guler canm
Is yerinde olcam aradikladinda ins.denk gelir telefon acabilirim heycan basti beniİnsallah cnm benim bol bol dua edelim Allah'ım nasip edecek bu sefer inşallah
Cnm titreşime al telefonu çalınca lavaboya git hemen konuşIs yerinde olcam aradikladinda ins.denk gelir telefon acabilirim heycan basti beni
Bi caresine bakicam ins.rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin o ignelero gizli gizli oldum hep isyerinde iki arada bi derede :)Cnm titreşime al telefonu çalınca lavaboya git hemen konuş
Allah'ım emeklerinin karşılığını verir cnm inşallah bnde önceden calisiyodm ama 2senedir evdeym calismiom işyerinden izin almak sıkıntılıydı bnde çıktım şimdi rahatım şükürBi caresine bakicam ins.rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin o ignelero gizli gizli oldum hep isyerinde iki arada bi derede :)
Evet calisinca cok zor gercektrn.hepimizin emeklerini bosa cikarmasin rabbim.Allah'ım emeklerinin karşılığını verir cnm inşallah bnde önceden calisiyodm ama 2senedir evdeym calismiom işyerinden izin almak sıkıntılıydı bnde çıktım şimdi rahatım şükür
Nerde oturuyorsun cnmEvet calisinca cok zor gercektrn.hepimizin emeklerini bosa cikarmasin rabbim.
Hayırlı cumalar cnm bnde galiba 12gun sonra adet olmustmSelamun Aleykum kizlar hayirli nurlu cumalar Rabbim cuma hurmetine hepimize analik duygusu yasamayi nasip etsin insallah. Opuden sonra ne zaman adet oldunuz 7 ile 10 gun icinde dediler 9 gun hala olmadim
sağol canım inşallahCnm hiç üzülme Rabbim isterse tek yumurtayla bile hamile kalırsın insallah zamani bu zaman olmuş olsun.cok düşük amh la hamile kalan var cem hoca her gün paylaşıyor inan umut oluyor bana da
Cnm hiç üzülme çok kötü değil dua et 1 yumurta çıkıyor ona da şükür bacim.inan 0.20 olup hamile kalan var Allah'ım büyük bu mübarek aylarin yüzü suyu hürmetine bizede anne olmayı nasip edecek insalinşsağol canım inşallah
benim amh 0.47 her defasında 1 yumurta topladılar ama olmadı.2 aşılama tedavisi gördüm ama işlem yapılamadı çünkü yumurtalarım büyümedi 12-14 günün sonunda tedavim sonlandırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?