Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Aa okadar kisami suruyor.ben baya bi kac ay suruyor zannediyordum.yarin kac gbi ararlar beni acaba
Evt cnm en fazla 3hafta da cikio sonuc.seni en geç 12 ye kadar ararlar beni hep sabah aramis lardi 11.30ve 9.30

Evet rapor cikarttim.medicana bahcelievlerde ve capa da 2 defa denedim olmadi bu 3.denemem olacak yumurta rezervi az

Y
Yok cnm ben büyüme hormonu kullanmadım.gonal f merional cetrotide ve Ovitrelle kullandım ilaçlara 1100 verdim

Y

Yok cnm ben büyüme hormonu kullanmadım.gonal f merional cetrotide ve Ovitrelle kullandım ilaçlara 1100 verdim
Ayni ilaclari vermis bize :) benim baya erken oldu bide o hormon ilacindan mi ne 8 gun ilac kullandm adetin 11.gunu catlama oldum.ilac dozunuda gunluk 225 seklinde verdi.ins sabah en azindan 2 yumurtam olur.buarada sorun neydi canim.benim sorun yumurtalarin olgun cikmamasi.amh falan iyi hormonlar iyi.yas 32 buarada

Evet rapor cikarttim.medicana bahcelievlerde ve capa da 2 defa denedim olmadi bu 3.denemem olacak yumurta rezervi az
Benimde 3.denemem.rabbim ol dedikten sonra olacak.bi armadasim 0.01 amh ile acibadem de hic yumurta bulamadilar direk ilk denemede kesinlikle cocugun plmaz kibrista yumurta donasyonu ile anca gebe kalabrsin (baskasonin yumurtasi ile yani )dedoler.floransin naytingende denedi yinede bir defa daha 2 yumueta olustu hemde ve tuttu.dogum yapti gecen hafta ikiz bi kiz bi erkek :)

Cnm benim eşimin sperm hareketli liginde problem vardı çok şükür ilaç felan kullandı embriylar 5gune geldi daha önceden gelemiyodu ben bahçenin laboratuvarinin iyi olduğunu dusunuyorm.bnde 30 yaşındayim Avrupa Yakası'nda oturuyorum

Cnm hiç üzülme Rabbim isterse tek yumurtayla bile hamile kalırsın insallah zamani bu zaman olmuş olsun.cok düşük amh la hamile kalan var cem hoca her gün paylaşıyor inan umut oluyor bana da

Bende labrotuarindan dolayj tercih ettim.insallah yuzumuz guler canm

Bi caresine bakicam ins.rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin o ignelero gizli gizli oldum hep isyerinde iki arada bi derede :)
Allah'ım emeklerinin karşılığını verir cnm inşallah bnde önceden calisiyodm ama 2senedir evdeym calismiom işyerinden izin almak sıkıntılıydı bnde çıktım şimdi rahatım şükür

Allah'ım emeklerinin karşılığını verir cnm inşallah bnde önceden calisiyodm ama 2senedir evdeym calismiom işyerinden izin almak sıkıntılıydı bnde çıktım şimdi rahatım şükür
Evet calisinca cok zor gercektrn.hepimizin emeklerini bosa cikarmasin rabbim.

Selamun Aleykum kizlar hayirli nurlu cumalar Rabbim cuma hurmetine hepimize analik duygusu yasamayi nasip etsin insallah. Opuden sonra ne zaman adet oldunuz 7 ile 10 gun icinde dediler 9 gun hala olmadim

Selamun Aleykum kizlar hayirli nurlu cumalar Rabbim cuma hurmetine hepimize analik duygusu yasamayi nasip etsin insallah. Opuden sonra ne zaman adet oldunuz 7 ile 10 gun icinde dediler 9 gun hala olmadim
Hayırlı cumalar cnm bnde galiba 12gun sonra adet olmustm

Cnm hiç üzülme Rabbim isterse tek yumurtayla bile hamile kalırsın insallah zamani bu zaman olmuş olsun.cok düşük amh la hamile kalan var cem hoca her gün paylaşıyor inan umut oluyor bana da
sağol canım inşallah
benim amh 0.47 her defasında 1 yumurta topladılar ama olmadı.2 aşılama tedavisi gördüm ama işlem yapılamadı çünkü yumurtalarım büyümedi 12-14 günün sonunda tedavim sonlandırıldı

Cnm hiç üzülme çok kötü değil dua et 1 yumurta çıkıyor ona da şükür bacim.inan 0.20 olup hamile kalan var Allah'ım büyük bu mübarek aylarin yüzü suyu hürmetine bizede anne olmayı nasip edecek insalinş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…