Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Banada yavas bolundugunu soylediler israrla hucre sayisi sordum soylemediler. Yani 5 gun hicreler sayilmiyor 100 den fazla dediler bende cok agladm ama elden bsey gelmiyor duadan baska Rabbimin bir bildigi vardir dedim nasip dedim hayirlisiyla bekliyoruz transfer olmayi

Bana da aynisini dediler 3.gun bolunme devam ediyor dediler sorun yok dediler kalitesini sordugumda dr umun bilgi verebilecegini soylediler klinigi arayip cem bey e not biraktim ama kimse donmedi cok sinir oldum bu duruma ayrica
Peki 6.gunde blast oldu mu yani yoksa dondurmak icin mi dondurdular?

Valla cnm adamin onundeki kagitta 4 yaziyordu yanindada hafler yaziyordu ddm 5 aa en iyi kaliteymis oda dedi 2 3 saat daha izlersek sizinkiside ayni olcak acikcasi bnim icim rahat etmedi yani aciklamayla cunku acik deildi 5 dk surdu konusma yani blast oldu fln dedi ama ne bilim inanki seni anliyorum benimde amh dusuk 5 yumurta cikdi 3 dollendi hakkimizda hayirlisi olsn insallah Rabbim yuzumuze bakar

Evet tam aciklayici değiller sinir bozucu manevi olarak zaten yipraniyoruz ustune de boyle olunca iyice sinir oluyorum.
Mesela bugun 5.gun icin embriyologtan sonra cem bey in aramasini beklerdim ama yogunluktan yuzunu gorebilene ne mutlu

Amin inşallah
6.gunde de iyi kalite oluyormuymus yani bana cok inandırıcı gelmedi yarın ak kara belli olucak

Evet tam aciklayici değiller sinir bozucu manevi olarak zaten yipraniyoruz ustune de boyle olunca iyice sinir oluyorum.
Mesela bugun 5.gun icin embriyologtan sonra cem bey in aramasini beklerdim ama yogunluktan yuzunu gorebilene ne mutlu
Arar cnm mutlaka üzülme sen stres yapma rahat olmaya çalis kafan boş olsun

Aramiyor ki cem.bey bizide aramadi bn muayaneye gttm yine gormedm hemsire ilac verdi nssl kullancami soyledi 14 gun snra ya gel dedi. Rahim istenilem seviyedeyse eger transfer tarihini soylicez dedi ogun icnde embriyologlar size embriyolar hakkinda bilgi verick transfer olmadn fln dedi ole yani hayirlisi neyse o olsn Allahdan baska olduran yok Rabbim ol der insallah bekleyen herkese

Cnm senin transfer ne zman bnde adet olmayı bekliyom 1.2 güne olcam bu ay transfer olcak ins bı aksilik olmazsa eger

Cnm senin transfer ne zman bnde adet olmayı bekliyom 1.2 güne olcam bu ay transfer olcak ins bı aksilik olmazsa eger
Valla bende adet oldum gttim 2 gunu sabah 8 bucukdan 11 bucuga kdr bekledik snra hemsire cahirdi bi bos odaya bu ilaci kullancan dedi estrofem iste 14 gun boyunca hergun su kdr bu kdr die doktor muayene etmicekmi dedim rahim suan ince gerek yok dedi etsede ince dedi nie etsn bosuna gelfinde etcek dedi duruma gore tarih belli olucak dedi bakalim bekliyoruz ilacin 5 gunu bitti insallah yuzumuze guler Allah

Aminnn insallahhh
Herseyi hemsireler yapiyor zaten ozelde boyle capa dafa böyle maalesef

Amin cnm İnşallah ama herkesin farklı olmazmı rahim kalınlığı 14 gün uzun bir zaman değilmi arada çağırıp muayene etmesi gerekmezmi

Z
Aminnn insallahhh
Uzulme diyemem desem bir anlami olmicak cnku cok dua edelim cnm Rabbim ol derse olur ancak o isterse cicek acar dallar Allah kimseyi analik babalik duygusundan mahrum birakmasn herkese bu duyguyu hayirliisyla tatdirsin

Va
Amin cnm İnşallah ama herkesin farklı olmazmı rahim kalınlığı 14 gün uzun bir zaman değilmi arada çağırıp muayene etmesi gerekmezmi
Valla ne bilim cnm bisey bilmiyoruz ki ne derlerse onu yapiyoruz biseyi bilmeden yapmaya calismak cok zor kndimi hakka teslim ettim dua ediyorum elimden gelen bu Allah buyik

Va

Valla ne bilim cnm bisey bilmiyoruz ki ne derlerse onu yapiyoruz biseyi bilmeden yapmaya calismak cok zor kndimi hakka teslim ettim dua ediyorum elimden gelen bu Allah buyik
Senin kaçıncı ddnemen cnm.tabiki Rabbim biliyor herşeyi ins bizimde yüzümüz gülecek bnde çok dua ediyorm Allah'ım hepimize anne olmayı nasip etsin

Senin kaçıncı ddnemen cnm.tabiki Rabbim biliyor herşeyi ins bizimde yüzümüz gülecek bnde çok dua ediyorm Allah'ım hepimize anne olmayı nasip etsin
Ilk denemem 25 yasindayim bizimde imtihanimiz buymus herkezin bir derdi var sukur her halimize Allahdan gelene razi olduk carelerini ariyoruz sabrediyoriz sabrimiz selamete erer insallah

Ilk denemem 25 yasindayim bizimde imtihanimiz buymus herkezin bir derdi var sukur her halimize Allahdan gelene razi olduk carelerini ariyoruz sabrediyoriz sabrimiz selamete erer insallah
Öyle evt bnde 30 yasindaym 4.denemem.Allahim sabrımızın karşılığını vericek İnşallah ben inanıyorum

Aminnn insallahhh
Bende cem beyin hastasıyım. Embriyo bnmde bir tanesi geriden geldi ama 6.gün donduruldu çok şükür. Stres yapma inş seninde olur.Rabbim yardımcımız olsun. Embriyo için cem bey aramiyor zaten benide hiç aramadi. Net bilgiyi embriyologlar söylüyor zaten sen merak ettiklerini aradiklarinda sorabilirsin. Bende 33 yaşındayım bizi bizden başka kimse anlamiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…