Gercekdenmi yuh ya bende zannediyorum ki ayni tedavide oldugu gibi 500 verip 6 ay fln gecerli olur yazik gunah ya ne zorluklarla oduyoruz o paraları Allah yardimcimiz olsun ne dimBn kese için gttim 500 tl odedim. 3 hfta snra tekrar gitçem aynı şekilde 500 vercem
Malesef canım. Artık normal kontroller oldugu için 15 günde 1 alınıyo demekkiGercekdenmi yuh ya bende zannediyorum ki ayni tedavide oldugu gibi 500 verip 6 ay fln gecerli olur yazik gunah ya ne zorluklarla oduyoruz o paraları Allah yardimcimiz olsun ne dim
Canım hep derken anlamadım havuç suyunu hamilelik boyunca hergün mü içtinCanım ben ananasi 5 gun yedim transfer sonrasi o kadar
Havucu hep tukettim canim
İlk gttıgımde 500 verdim 2. Ye pazartesi gunu gttım ödeme yapmadım 3 hfta snra tekrar gl dedi. Orda randevu aldım. Gelişte muayane ücreti ödücenız dedi.canım aynı ay içinde gidersen bir daha muyane ücreti vermiyorsun. sen 3 hafta sonra gidecekmişsin onun için ödeme yapmana gerek yok kliniği bir ara hatırlat istersen
canım ben suyunu ve kendini yiyerek hep tükettimCanım hep derken anlamadım havuç suyunu hamilelik boyunca hergün mü içtin
Belli olmuyor bazen yumurtalar gelişip büyüyebiliyor yarın 3.gun mu oluyorkızlar bende cem beye gidiyorum pazartesi opu yapıldı 9 gün kontrolde hep 3 yumurtam olduğunu söyledi opu sonrası 5 yumurta toplandı dedi 2 tane küçük vardı onları da aldım dedi muayenede 3 diyip 5 nasıl oldu anlamadım?
birde 4 ü olgun çıktı döllenme oldu dediler yarın tekrar arayacaklar acaba yarın a kadar gene fire verirmiyiz?
evet yarın 3.gün ne diyecekler çok merak ediyorum yarı yolda kalan var mı devam mı ediyor beklemek çok zor?Belli olmuyor bazen yumurtalar gelişip büyüyebiliyor yarın 3.gun mu oluyor
Cnm benim yarın kalitesi ve kaç hücreli onu söylüyorlar solemezlerse sen sor ins hepsi devam eder kaçıncı denemenizevet yarın 3.gün ne diyecekler çok merak ediyorum yarı yolda kalan var mı devam mı ediyor beklemek çok zor?
tam olarak ne bilgisi verilecek onu da bilmiyorum?
3.denememiz insallah hayirli haberler alirim.cem bey havuz yapicaz demisti kalitesi iyi de olsa yapicakmiyiz bilemiyorumCnm benim yarın kalitesi ve kaç hücreli onu söylüyorlar solemezlerse sen sor ins hepsi devam eder kaçıncı denemeniz
400 lira muayene ucreti 21 gün icinde gidersen 2. Ücret ödemiyorsun.Bana öyle demişlerdi..Muayane ucreti ne kdr oluyor eger devam etmek istersek 9 ay boyunca bilgisi olan varmi hic kzlar ?
Ben cinsiyetini bile ögrendim %85 kız mış..Darısı sizlerin başınaCanım ben il dısından gelmiştim zaten artık burda takıp yapıcaz.kalp atıslarını duydunmu ben heyecanla bekliyorum
Gozun aydn cnm Allah kucagina almakda nasip eder insallah.yas kac kacinci denemen ilkmiydiBen cinsiyetini bile ögrendim %85 kız mış..Darısı sizlerin başına
Bnmde 4.denemem olcak adetimi bekliom transfer olcak.sizin amh mi düşük ondan mı havuz önerdi.eger sayısı ve kalitesi iyi olursa yapmaz bnce havuz3.denememiz insallah hayirli haberler alirim.cem bey havuz yapicaz demisti kalitesi iyi de olsa yapicakmiyiz bilemiyorum
Gözünaydn bu sene kız senesi herlde herkesin kız maşallah hayırlısı olsun Allah'ım hepimize nasip etsin anne olmayiBen cinsiyetini bile ögrendim %85 kız mış..Darısı sizlerin başına
Sağol canım ama hergün tüketemiyorum malesef ya yesem Peki suyunu hergün çıkaramıyorum çalışıyorum ya bideİlk gttıgımde 500 verdim 2. Ye pazartesi gunu gttım ödeme yapmadım 3 hfta snra tekrar gl dedi. Orda randevu aldım. Gelişte muayane ücreti ödücenız dedi.
Benim hem amh dusuk 0.34 hem estradiol düşük 5 ile 30 arasi değişiyor tahlillerde.Bnmde 4.denemem olcak adetimi bekliom transfer olcak.sizin amh mi düşük ondan mı havuz önerdi.eger sayısı ve kalitesi iyi olursa yapmaz bnce havuz
Anladm yok ben sadece vitamin kullanıyorum ama adet olunca gidicem o zman ek ilaç verckBenim hem amh dusuk 0.34 hem estradiol düşük 5 ile 30 arasi değişiyor tahlillerde.
2 tane kaliteli 5.gun embriyosu almamız lazim dedi.
Transfer beklerken extra bişey kullaniyomusun
Aminnn Allah isteyen herkese versin ama tüp sürecini yaşayan biri olarak Rabbim özellikle sizlerin emegini boşa çıkarmasın..Gözünaydn bu sene kız senesi herlde herkesin kız maşallah hayırlısı olsun Allah'ım hepimize nasip etsin anne olmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?