- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 53
- 37
Aynen cnm bnde öle baskasini istemem cem beye güveniyorum zatn o da hassas bu konuda baskasina birakmaz bizi ttatlim.yarin kaçta gidicen goruselim orda ben en geç 10 da orda olurum.sende yeni mi adet oldun senin de bu ay demi transferSlm bnde yarın orda olucam inş sabah saatinde bugün ogrendm bnde cem beyin olmadığini ama asistanım ilgilenecek zaten kan vereceksiniz dedi sanırım Muayene olmuycak. Zaten kontrol ve transferi cem beyden başkasına yaptırmam. Bnm arkadaş da hamile olduğunu ogrendi. Rabbim bizede nasip eder inş.
İns cnm bı sorun çıkmaz Allah'ım tamamına erdirsin inşallahMerhaba hanımlar bende ayın 21inde gidicem 12. Haftaya kadar cem beye gidicem. Bu son kontrlm olcak bı sorun olmazsa ınsallah. Sonra başka doktorda devam edicem gebelık takibine
Masallah cnm 3 aylikmi olucak yani zaman ne kdr cabuk geciyor masallah Allah kuvagina almayida nasipp etsn darisi basimizaMerhaba hanımlar bende ayın 21inde gidicem 12. Haftaya kadar cem beye gidicem. Bu son kontrlm olcak bı sorun olmazsa ınsallah. Sonra başka doktorda devam edicem gebelık takibine
Bende cem beyde tedavi görüyorum bu ay transfer olucam.raporlu yaptırdım genetik ilaçlar ve tüp bebek ücreti 8.500 civarı tuttuCem bey ile tüp bebek ücreti ne çıkıyor ?
Aminn canım insallah darısı sızlere olsun aminnnnnnİns cnm bı sorun çıkmaz Allah'ım tamamına erdirsin inşallah
Evet canım 3 aylık olcak Allah nasip ederse.sizin tedavılerınızde cabucak mutlu son şeklinde ilerlesin insallah.rabbim işinizi kolaylaştırsın insallahMasallah cnm 3 aylikmi olucak yani zaman ne kdr cabuk geciyor masallah Allah kuvagina almayida nasipp etsn darisi basimiza
Ben saat 8 olmasını bekliyorum cnm kan vericem evet bi aksilik çıkmazsa bu ay inşallah.Aynen cnm bnde öle baskasini istemem cem beye güveniyorum zatn o da hassas bu konuda baskasina birakmaz bizi ttatlim.yarin kaçta gidicen goruselim orda ben en geç 10 da orda olurum.sende yeni mi adet oldun senin de bu ay demi transfer
Insaallahhhhhhhhhhhh cnm insallahhhhhhh dua etttEvet canım 3 aylık olcak Allah nasip ederse.sizin tedavılerınızde cabucak mutlu son şeklinde ilerlesin insallah.rabbim işinizi kolaylaştırsın insallah
Amin...güzel dilekleriniz için teşekkürlerSevgili Anneler anne olmayi suan elini karnina koyup bekleyenler. Birde bizin gibi emekle sabirla duayla isteyenler. Gununuz gunumuz kutlu olsun belki biz anne olamadik henuz ama bem kalpden hepimizin bu duygulari yasadigina bu duyguya fazlasiyla sahip oldugumuzu dusunuyorum. Mubarek ramazan ayini karsilarken Rabbim bizede bu muhtesem duyguyu yasamayi nasip etsn insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Canım yarın 9 haftalık olacak İnşaAllah perşembe gittik gördük Bebiş 2+3 dü gelişimi güzel MaşaAllah dedi şu an hala Kübra hanıma gidiyorum ama her iki seferde 500 tl muayene fazla mı olur belki ilerde değiştiririm
Canım seninde anneler gunun kutlu olsunSebiss A anneveoglusu G Gulsah8488
aybalam00 e C Cinar1453 gecce Brave and beautiful
Kızlar hamileler anneler ve anne olmayı bekleyen
Tüm kardeşlerim günümüz kutlu olsun Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın
Cnm bnce herşey normal se gerek yok devam etmeye çünkü muayene ücretleri çok yüksek zatn ben hamile kalsam gidemem uzak bahçeci bana ben Avrupa yakasindayim.hamile olursam inşallah medicalpark Florya ya gitcm ins o günleri gorurumCanım yarın 9 haftalık olacak İnşaAllah perşembe gittik gördük Bebiş 2+3 dü gelişimi güzel MaşaAllah dedi şu an hala Kübra hanıma gidiyorum ama her iki seferde 500 tl muayene fazla mı olur belki ilerde değiştiririm
Amin cnm inşallah hepimiz bu güzel annelik duygusunu tadarizSebiss A anneveoglusu G Gulsah8488
aybalam00 C Cinar1453 gecce Brave and beautiful
Tüm kardeşlerim günümüz kutlu olsun Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın
Allah razi olsn sagol cumlemizin Allah bizlerede nasip etsin insallahSebiss A anneveoglusu G Gulsah8488
Cnm çok tatlisin ben yarım anne yani teyze oldum kuzuyla okadar haşır nesirim ki burayi ihmal ettim iisin demi herşey yolundaSebiss A anneveoglusu G Gulsah8488
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?