Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Aynen cnm bnde öle baskasini istemem cem beye güveniyorum zatn o da hassas bu konuda baskasina birakmaz bizi ttatlim.yarin kaçta gidicen goruselim orda ben en geç 10 da orda olurum.sende yeni mi adet oldun senin de bu ay demi transfer

Merhaba hanımlar bende ayın 21inde gidicem 12. Haftaya kadar cem beye gidicem. Bu son kontrlm olcak bı sorun olmazsa ınsallah. Sonra başka doktorda devam edicem gebelık takibine

Merhaba hanımlar bende ayın 21inde gidicem 12. Haftaya kadar cem beye gidicem. Bu son kontrlm olcak bı sorun olmazsa ınsallah. Sonra başka doktorda devam edicem gebelık takibine
İns cnm bı sorun çıkmaz Allah'ım tamamına erdirsin inşallah

Masallah cnm 3 aylikmi olucak yani zaman ne kdr cabuk geciyor masallah Allah kuvagina almayida nasipp etsn darisi basimiza

Masallah cnm 3 aylikmi olucak yani zaman ne kdr cabuk geciyor masallah Allah kuvagina almayida nasipp etsn darisi basimiza
Evet canım 3 aylık olcak Allah nasip ederse.sizin tedavılerınızde cabucak mutlu son şeklinde ilerlesin insallah.rabbim işinizi kolaylaştırsın insallah

Aynen cnm bnde öle baskasini istemem cem beye güveniyorum zatn o da hassas bu konuda baskasina birakmaz bizi ttatlim.yarin kaçta gidicen goruselim orda ben en geç 10 da orda olurum.sende yeni mi adet oldun senin de bu ay demi transfer
Ben saat 8 olmasını bekliyorum cnm kan vericem evet bi aksilik çıkmazsa bu ay inşallah.

Sevgili Anneler anne olmayi suan elini karnina koyup bekleyenler. Birde bizin gibi emekle sabirla duayla isteyenler. Gununuz gunumuz kutlu olsun belki biz anne olamadik henuz ama bem kalpden hepimizin bu duygulari yasadigina bu duyguya fazlasiyla sahip oldugumuzu dusunuyorum. Mubarek ramazan ayini karsilarken Rabbim bizede bu muhtesem duyguyu yasamayi nasip etsn insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

A
Amin...güzel dilekleriniz için teşekkürler

T Tkmrv hamilelik nasıl gidiyor cnm ne kadarlık oldun hangi hastaneye gidiyosn kontrole
Canım yarın 9 haftalık olacak İnşaAllah perşembe gittik gördük Bebiş 2+3 dü gelişimi güzel MaşaAllah dedi şu an hala Kübra hanıma gidiyorum ama her iki seferde 500 tl muayene fazla mı olur belki ilerde değiştiririm

Cnm bnce herşey normal se gerek yok devam etmeye çünkü muayene ücretleri çok yüksek zatn ben hamile kalsam gidemem uzak bahçeci bana ben Avrupa yakasindayim.hamile olursam inşallah medicalpark Florya ya gitcm ins o günleri gorurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…